Guile 0 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 (edytowane) Mam przyjemność zaprosić na nową imprezę turniejową o nazwie Fighters Generation, która odbędzie się w Warszawie w dniach 12-13 marca 2011 roku. Na tą chwilę planowane są turnieje w: Marvel vs Capcom 3 Super Street Fighter 4 Tekken 6 Wpisowe na każdy turniej wynosi 40zł, aczkolwiek przysługują zniżki w zależności od tego w ilu turniejach będzie się brało udział, z czym można się zapoznać na stronie internetowej imprezy. Nagrody: 1. miejsce - 55% z puli wpisowego 2. miejsce - 30% z puli wpisowego 3. miejsce - 15% z puli wpisowego Aczkolwiek nie wykluczam tego, że mogą się jeszcze pojawić dodatkowe nagrody rzeczowe. Zapisy są już prowadzone za pośrednictwem strony internetowej. Zasady poszczególnych turniejów również się tam znajdą na dniach (na razie jest dostępny regulamin Tekkena 6). Ogółem polecam się zainteresować stroną jeśli szukacie więcej informacji. Strona funkcjonuje pod adresem http://fightgen.pl. Zapraszam do zgłaszania się. Edytowane 20 lutego 2011 przez Guile Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 W przypadku nie wzięcia udziału w turnieju jest możliwość rozegrania jakichś free fightów ? Mam na myśli Tekkena 6. Cytuj
Guile 0 Opublikowano 20 lutego 2011 Autor Opublikowano 20 lutego 2011 Tak, ale dopiero po zakończeniu turnieju. Cytuj
Di 839 Opublikowano 14 marca 2011 Opublikowano 14 marca 2011 (edytowane) Wyniki: T6 1. Di (Panda, Lee) 2. Gajda (Lars, Heihachi) 3. Frizen (Steve, Lars) 4. Womb Raider (Kuma, Roger, Bob) 5/6. Sway (Paul, Steve), Gagarin (Yoshimitsu) SSFIV 1. Hayat 2. krill 3. tejotl 4. VHO MvC3 1. manieq 2. Vipe 3. Hiryu Edytowane 14 marca 2011 przez Di Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi