wojnar 1 892 Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 Ogląda ktoś? Dzisiaj zacząłem i tak mnie wciągło aż obejrzałem jak na razie wszystkie dostępne odcinki (7) i z wytęsknieniem czekam na kolejne. Krew, poderżnięte gardła, odcinane kończyny i to wszystko w wykonaniu lasek. Razić może jedynie to, że za często pokazują gołe cycki i laski nawet po poderżnięciu gardła czy niezłych obiciach za chwile wracają do zdrowia... No ale w końcu są genetycznie zmodyfikowane. Tutaj skopiowany opis o czym jest to anime. "Akcja ma miejsce w lekko futurystycznym świecie, gdzie to Ziemia zostaje najechana i właśnie trwa wojna z kosmitami z innego wymiaru, zwanymi Nova. Historia przedstawia przygody młodego Japończyka Kazuyi Aoi, który zapisuje się na trening w specjalnej szkole dla genetycznie zmodyfikowanych dziewcząt nazywanych Pandora, walczących z kosmitami razem ze swoimi męskimi partnerami – Limiterami, używającymi niesamowitej zdolności „zamrażania”, pozwalającej ograniczyć mobilność przeciwnika. Nasz protagonista nawiązuje tam znajomość z niezwykłą, odrobinkę starszą dziewczyną, Bridgette L. Satellizer, która wydaje się być najpotężniejszą Pandorą w jej klasie, ale nie mającą jeszcze swojego Limiter – pomimo ostrzeżeń, chłopak postanawia załapać się na tą posadę." Polecam, w każdym odcinku są niezłe walki, cycki i dużo krwi, chociaż tych cycków czasem aż za dużo... Cytuj
Josh the Boy 24 Opublikowano 25 lutego 2011 Opublikowano 25 lutego 2011 Obejrzałem pierwszy odcinek. Świetna muza i niezła dawka brutalności, ale poza tym...zresztą, co się będę rozpisywał. Moje wrażenia przedstawię za pomocą jednego obrazka. Cytuj
Stinkmeaner 12 Opublikowano 10 marca 2011 Opublikowano 10 marca 2011 Takie Ikkitousen 2.0 z trybem SSJ - ja to kupuje, jak wiekszość produkcji tego typu Ale wiadomo - można je trawić, albo nie... Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 11 marca 2011 Opublikowano 11 marca 2011 Serial fajny, fajna fabula ale z fanserve to przesadzaja - o wiele lepsze by bylo bez tego. Cytuj
Richer 6 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Tak sobie czytam tę mangę i się zastanawiam co to się stało, że ostatnio jakaś lawina chapterów spadła?? Wie ktoś skąd takie przyśpieszenie?? Cytuj
funnylukePLG 2 Opublikowano 11 stycznia 2015 Opublikowano 11 stycznia 2015 Z anime nie mam do czynienia, ale mangę czyta się bardzo przyjemnie. Należy jednak zwracać szczególną uwagę na tekst, ponieważ fabuła jest coraz bardziej intrygująca i zapewnia zwiększoną dawkę zainteresowania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi