Opublikowano 25 lutego 201114 l Jakaś posucha ostatnio coś strasznie panuje, będzie jakiś Lan w najbliższym czasie ? Tak bardzo chcę zobaczyć te wasze zakazane twarze, no i oczywiście pograć.
Opublikowano 26 lutego 201114 l Jakaś posucha ostatnio coś strasznie panuje, będzie jakiś Lan w najbliższym czasie ? Tak bardzo chcę zobaczyć te wasze zakazane twarze, no i oczywiście pograć. Sorry, ale czy Ci by sie chcialo przy -16'C czy -20'C jezdzic po polsce (np. pociagiem lol)? Mi nawet pol warszawy by sie nie chcialo w wolny weekend jechac jak sa takie masakryczne przymrozki.
Opublikowano 26 lutego 201114 l zawsze można wstąpić na www.ps3liga.pl na forum chłopaki organizują kilka turniejów on-line
Opublikowano 27 lutego 201114 l No rzeczywiscie idealnie trafione... . Najlepsze na forum: Informacja Zostałeś na zawsze wyrzucony z tego forum. Skontaktuj się z administratorem w celu uzyskania dalszych informacji. Powód: Multikonta Zbanowano Twój adres IP. Nie ma to jak dynamiczne IP z neostrady.
Opublikowano 16 czerwca 201113 l ja też chcę qwa turnieji "po lanie", bo lepszy klimat. co to za siedzenie w domu przy konsoli podpiętej do neta?!?! ja bym wolał zagrać dobre mecze i potem wypić piwko z ludźmi!
Opublikowano 16 czerwca 201113 l bobek, weź zobacz czy nie ma Cię w królestwie kalendarza, bo jak masz mnie tak pocieszać to słyszałem że tam potrzebują rąk do pomocy
Opublikowano 29 czerwca 201113 l Realne szanse na rozegranie jakiegoś turnieju Halo: Reach (nie będacy zrobionym pod huge event typu PGA turniejem) są wprost proporcjonalne do szansy trafienia na szóstkę w najbliższym losowaniu Totka. Szanse na grę w którąkolwiek z wcześniejszych wersji też nie należy zbytnio brać za pewnik Może skleiłoby się LANowe posiedzenie w Domu Działkowca pod koniec września, jakbyśmy z Bobem wrócili do Polski i jeśliby był jakiś odzew, ale zapewne tylko w formule 2 setupy Halo1 + jakaś gra na 360 do freeplaya. pozdro
Opublikowano 16 lipca 201113 l no kwestia naszego powrotu jeśli będzie coś się dało zrobić... to najpóźniej październik coś ogarnie się... bo później to temperatury by nas zabiły xD
Opublikowano 17 lipca 201113 l powiedzcie gdzie, kiedy i co mam zabrać (poza litrami alko). jeszcze za wcześnie, mamy jeden pełny setup w kietrzu do Halo1 (2 TV + 2 Xy, z 6-8 padów S), więc 2 Xy + jakiś CRT 21' minimum to byłaby piękna sprawa... zobaczymy jeszcze jak to będzie z telewizorami... ale 2 razy X1 byłby koniecznością... a ludzie z Wawy? Goldi, Juan? Bydgoszczy? Fil, Kila? Anyone? No i wiadomo własne pady... nawet zapas można wziąć... jak coś będzie to wrześniu będzie odzew...