Skocz do zawartości

Turnieje Lan

misika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakaś posucha ostatnio coś strasznie panuje, będzie jakiś Lan w najbliższym czasie ? Tak bardzo chcę zobaczyć te wasze zakazane twarze, no i oczywiście pograć. :D

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jakaś posucha ostatnio coś strasznie panuje, będzie jakiś Lan w najbliższym czasie ? Tak bardzo chcę zobaczyć te wasze zakazane twarze, no i oczywiście pograć. :D

Sorry, ale czy Ci by sie chcialo przy -16'C czy -20'C jezdzic po polsce (np. pociagiem lol)? Mi nawet pol warszawy by sie nie chcialo w wolny weekend jechac jak sa takie masakryczne przymrozki.

Opublikowano

No rzeczywiscie idealnie trafione... . :teehee:

Najlepsze na forum:

Informacja

Zostałeś na zawsze wyrzucony z tego forum.

Skontaktuj się z administratorem w celu uzyskania dalszych informacji.

Powód: Multikonta

Zbanowano Twój adres IP.

Nie ma to jak dynamiczne IP z neostrady.

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Realne szanse na rozegranie jakiegoś turnieju Halo: Reach (nie będacy zrobionym pod huge event typu PGA turniejem) są wprost proporcjonalne do szansy trafienia na szóstkę w najbliższym losowaniu Totka.

Szanse na grę w którąkolwiek z wcześniejszych wersji też nie należy zbytnio brać za pewnik :turned:

Może skleiłoby się LANowe posiedzenie w Domu Działkowca pod koniec września, jakbyśmy z Bobem wrócili do Polski i jeśliby był jakiś odzew, ale zapewne tylko w formule 2 setupy Halo1 + jakaś gra na 360 do freeplaya.

pozdro

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

no kwestia naszego powrotu jeśli będzie coś się dało zrobić... to najpóźniej październik coś ogarnie się... bo później to temperatury by nas zabiły xD

Opublikowano

powiedzcie gdzie, kiedy i co mam zabrać (poza litrami alko).

jeszcze za wcześnie, mamy jeden pełny setup w kietrzu do Halo1 (2 TV + 2 Xy, z 6-8 padów S), więc 2 Xy + jakiś CRT 21' minimum to byłaby piękna sprawa... zobaczymy jeszcze jak to będzie z telewizorami... ale 2 razy X1 byłby koniecznością... a ludzie z Wawy? Goldi, Juan? Bydgoszczy? Fil, Kila?

Anyone? No i wiadomo własne pady... nawet zapas można wziąć...

jak coś będzie to wrześniu będzie odzew...