misika 8 Opublikowano 25 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2011 Jakaś posucha ostatnio coś strasznie panuje, będzie jakiś Lan w najbliższym czasie ? Tak bardzo chcę zobaczyć te wasze zakazane twarze, no i oczywiście pograć. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Bobek_ 19 Opublikowano 25 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2011 Bedzie za pół roku fan-dej + być może jakieś WCG Cytuj Odnośnik do komentarza
misika 8 Opublikowano 25 lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2011 Bobek oczywiście co to jest zaledwie 6 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 26 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2011 Jakaś posucha ostatnio coś strasznie panuje, będzie jakiś Lan w najbliższym czasie ? Tak bardzo chcę zobaczyć te wasze zakazane twarze, no i oczywiście pograć. Sorry, ale czy Ci by sie chcialo przy -16'C czy -20'C jezdzic po polsce (np. pociagiem lol)? Mi nawet pol warszawy by sie nie chcialo w wolny weekend jechac jak sa takie masakryczne przymrozki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiśnia San 1 Opublikowano 26 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2011 zawsze można wstąpić na www.ps3liga.pl na forum chłopaki organizują kilka turniejów on-line Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 27 lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2011 No rzeczywiscie idealnie trafione... . Najlepsze na forum: Informacja Zostałeś na zawsze wyrzucony z tego forum. Skontaktuj się z administratorem w celu uzyskania dalszych informacji. Powód: Multikonta Zbanowano Twój adres IP. Nie ma to jak dynamiczne IP z neostrady. Cytuj Odnośnik do komentarza
misika 8 Opublikowano 27 lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2011 Raptor teraz robi sie cieplo wiec moe niedlugo cos? Cytuj Odnośnik do komentarza
waveform 5 Opublikowano 16 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2011 ja też chcę qwa turnieji "po lanie", bo lepszy klimat. co to za siedzenie w domu przy konsoli podpiętej do neta?!?! ja bym wolał zagrać dobre mecze i potem wypić piwko z ludźmi! Cytuj Odnośnik do komentarza
_Bobek_ 19 Opublikowano 16 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2011 Fandejsomdej. Cytuj Odnośnik do komentarza
waveform 5 Opublikowano 16 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2011 bobek, weź zobacz czy nie ma Cię w królestwie kalendarza, bo jak masz mnie tak pocieszać to słyszałem że tam potrzebują rąk do pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 29 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2011 Realne szanse na rozegranie jakiegoś turnieju Halo: Reach (nie będacy zrobionym pod huge event typu PGA turniejem) są wprost proporcjonalne do szansy trafienia na szóstkę w najbliższym losowaniu Totka. Szanse na grę w którąkolwiek z wcześniejszych wersji też nie należy zbytnio brać za pewnik Może skleiłoby się LANowe posiedzenie w Domu Działkowca pod koniec września, jakbyśmy z Bobem wrócili do Polski i jeśliby był jakiś odzew, ale zapewne tylko w formule 2 setupy Halo1 + jakaś gra na 360 do freeplaya. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 15 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2011 Dom działkowca? Dopiszcie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 16 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2011 no kwestia naszego powrotu jeśli będzie coś się dało zrobić... to najpóźniej październik coś ogarnie się... bo później to temperatury by nas zabiły xD Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 17 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2011 Myśle, że do połowy października spokojnie da się coś zorganizować. Cytuj Odnośnik do komentarza
waveform 5 Opublikowano 17 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2011 powiedzcie gdzie, kiedy i co mam zabrać (poza litrami alko). Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 17 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2011 powiedzcie gdzie, kiedy i co mam zabrać (poza litrami alko). jeszcze za wcześnie, mamy jeden pełny setup w kietrzu do Halo1 (2 TV + 2 Xy, z 6-8 padów S), więc 2 Xy + jakiś CRT 21' minimum to byłaby piękna sprawa... zobaczymy jeszcze jak to będzie z telewizorami... ale 2 razy X1 byłby koniecznością... a ludzie z Wawy? Goldi, Juan? Bydgoszczy? Fil, Kila? Anyone? No i wiadomo własne pady... nawet zapas można wziąć... jak coś będzie to wrześniu będzie odzew... Cytuj Odnośnik do komentarza
waveform 5 Opublikowano 17 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2011 mogę dojechać gdziekolwiek z xboxem i monitorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
KILa 4 Opublikowano 17 lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2011 Ja z TreLLa chetni Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi