Di 849 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 ..."oraz" zmień na znak równości. Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 W tym nie można sie 'nie orientowac' to są podstawy zupełne i do tego banał. Jak napisał di musisz zrównac funkcje i wyznaczyć x i y. Jak tego nie kumasz to narysuj dość dokładnie te wykresy i zobaczysz gdzie sie stykają, czyli po prostu rownaja sie sobie. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 Dobra ostatnie zadanie, żeby zdać semestr. Tutaj jednak już w ogóle się nie orientuje. Pomożecie? Uploaded with ImageShack.us 2 Cytuj
Sig 396 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 (edytowane) takie coś to się robiło raczej w 1 klasie liceum a nie na stÓdiach ? jak z maty jesteś zielony to tu masz dobrą stronę http://matematyka.pisz.pl/strona/i6.html Edytowane 7 listopada 2011 przez Sig Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 No (pipi)a, też mi się to wydawało podchwytliwe no bo typ daje calki, pochodne, macierze a na koniec semestru takie coś? No ale oddałem mu i niech się wypcha ;] Cytuj
Gość szpic Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 No (pipi)a, też mi się to wydawało podchwytliwe no bo typ daje calki, pochodne, macierze a na koniec semestru takie coś? No ale oddałem mu i niech się wypcha ;] okazał serce, widac chce aby ktos zaliczyl semestr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi