waveform 5 Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 zagrałbym w kampanię już, bo jak przypomnę sobie moment kiedy w drugiej misji pelican zrzucił mi warthog'a to aż się "jaram". ta gra była, jest i chyba zawsze będzie kwintesencją radochy 1 Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 W jednym zdaniu oddałeś kwintesencję nie tylko radochy, ale i całej serii Halo. Bo tym właśnie jest to uniwersum - pokładem grywalności i radochy. Halo Combat Evolved - mój pierwszy shooter FPP, który (jak dla mnie) zrewolucjonizował ten rodzaj na konsolach. W tą grę należy wręcz zagrać w HD. 2 Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 Tyle tylko, ze juz to tak spowszechnialo, ze nie wielu ludzi bedzieczerpac z tego przyjemnosc, zwlaszcza, ze jezdzili nim juz 1000 razy w poszczegolnych czesciach serii, w tym zapewne parukrotnie w HALO1. 1 Cytuj
Stillo116 94 Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 nie wiem po co komu Kinect w Halo jeszcze sie okaże, że Halo 4 będzie dla Casuali bo będzie miał kNEkta. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 Niestety, po Reachu jestem prawie pewien, że Halo4 nawet bez kinecta będzie grą casualową. Myślę, że straciliśmy dobre w multi w tej serii już na zawsze 1 Cytuj
Stillo116 94 Opublikowano 9 lipca 2011 Opublikowano 9 lipca 2011 zawsze można odpalić Halo 3 zawsze ktoś gra Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 9 lipca 2011 Opublikowano 9 lipca 2011 No i tak właśnie robię, Reacha się pozbyłem i wróciłem na dobre do H3. Nie mam zamiaru grac i się denerwowac, bo ogólnie nie czaję podejścia Polaków, grają w Reacha i płaczą jakie to złe, zepsute i wgle, a i tak grają, zamiast wrócic do H3 i przyjemnie pograc. Bezsens. 2 Cytuj
waveform 5 Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 bronx, to chodź pograć teraz ;> Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 Grałem dziś, ale nie na moim profilu, bo po ostatniej sesji z wasylem i matkiem mój profil został zbanowany na dwa tygodnie Nawet nie gadaliśmy z burgerami, nie wysyłałem im żadnych wiadomości, nie wyszliśmy z żadnego meczu, więc nie wiem dlaczego, pewnie zabolały pupki jakichś burgerków zbyt mocno jak jechaliśmy ich z beerek wyślę Ci jutro inv to można popykac w H3 Cytuj
waveform 5 Opublikowano 12 lipca 2011 Opublikowano 12 lipca 2011 bo trzeba bluzgać na burgerów co głosują na mecze gdzie zaczynasz z ARką! toż to Halo plebs! Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 18 lipca 2011 Opublikowano 18 lipca 2011 Bonusy do preorderów - zbroja MC dla ava i nowa czaszka: http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=29393107&postcount=1 http://www.youtube.com/watch?v=UYfNBCHYHFE&feature=share Cytuj
Gość Soul Opublikowano 18 lipca 2011 Opublikowano 18 lipca 2011 Czemu oni nie dali MP takiego przecież to wygląda WY(pipi)IŚCIE ! Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 18 lipca 2011 Opublikowano 18 lipca 2011 (edytowane) Czy mi się wydaje, czy wszelkie animacje (broni, rąk, postaci, wrogów) są żywcem wzięte z jedynki? I w ogóle co to za model AR, przecież na trailerze z E3 było coś zupełnie innego łotdafak mę Edytowane 18 lipca 2011 przez MaZZeo Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 18 lipca 2011 Opublikowano 18 lipca 2011 Wygląda na to, że wrócili do modeli zbliżonych do pierwowzoru. Cytuj
jarken 33 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Halo: Anniversary Campaign Demo Cytuj
waveform 5 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 dopiero co obejrzałem tą zajawkę i stwierdzam że chcę nawet edycję legendarną ;p Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 23 lipca 2011 Opublikowano 23 lipca 2011 Ok, nie mam polane w gaciach jeśli chodzi o wygląd choć starali się wcisnąć fanom w oczy tą różnicę między oryginalną wersją a obecną. Pewnie wersja docelowa będzie już ok, poza tym to tylko YT. 2 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 23 lipca 2011 Opublikowano 23 lipca 2011 Cholera, chyba wezmę w premierę nawet za te 180zł jak będzie kasa Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 23 lipca 2011 Opublikowano 23 lipca 2011 Pierwszy filmik z terminalem http://www.youtube.com/watch?v=lMAzhWmFiRo 1 Cytuj
Suavek 4 805 Opublikowano 23 lipca 2011 Opublikowano 23 lipca 2011 (edytowane) Grafika grafiką, gra ta sama co sprzed lat. Pewnie wyjdę na trolla a posta zminusujecie, ale zaznaczę mimo wszystko, że Halo krytykować nie chcę. Dziwi mnie jednak, że z takim zapałem i entuzjazmem ludzie podchodzą do zwykłego remake'u HD gry, która w dzisiejszych czasach niczym szczególnym już się nie wyróżnia. Grałem oryginał, oglądałem ten gameplay (http://www.gametrailers.com/video/sdcc-11-halo-anniversary/717890 - lepsza jakość?) i prawdę mówiąc śmiem twierdzić, że sama rozgrywka nie różni się niczym szczególnym od "nowego" Duke Nukem Forever. Albo inaczej, wiele rzeczy, za które skrytykowano w mediach DNF można przypisać także temu Halo (dwie bronie jednocześnie, prosty i liniowy gameplay, dziwaczni kosmici, brak wyczucia mocy w broniach, "przestarzała grafika" itp. itd). Niemniej jednak dam sobie paznokcia uciąć, że oceny w tym przypadku będą bardzo wysokie, podobnie jak opinia fanów, podczas gdy DNF zrównano za te same elementy z ziemią (niesłusznie, dodam). Trochę mało konsekwentne, jeśli mogę być szczery. Edytowane 23 lipca 2011 przez Suavek 1 4 Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 23 lipca 2011 Opublikowano 23 lipca 2011 Ale właśnie o to chodzi w remejkach, żeby nie były nowymi grami, tylko starymi z unowocześnioną grafiką. 1 1 Cytuj
Daddy 4 238 Opublikowano 23 lipca 2011 Opublikowano 23 lipca 2011 (edytowane) świetnie wygląda H CE i ten patent z przełączaniem grafiki, powinni robić więcej takich remake-ów a nie podbicie do HD + pucharki... porównanie do DNF nie na miejscu, DNF to nowa gra którą robili 10lat, H CE to remake 10letniej gry, DNF wygląda i rusza się jak jakaś mega wczesna wersja alpha, H CE wygląda bardzo ładnie i rozgrywka ma być jak najbardziej wierna oryginałowi. Edytowane 23 lipca 2011 przez Daddy Cytuj
waveform 5 Opublikowano 23 lipca 2011 Opublikowano 23 lipca 2011 jeszcze niech zrobią remake H2 i będzie git. Tam multi powinno być łatwiejsze do ogarnięcia. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 23 lipca 2011 Opublikowano 23 lipca 2011 Grafika grafiką, gra ta sama co sprzed lat. Pewnie wyjdę na trolla a posta zminusujecie, ale zaznaczę mimo wszystko, że Halo krytykować nie chcę. Dziwi mnie jednak, że z takim zapałem i entuzjazmem ludzie podchodzą do zwykłego remake'u HD gry, która w dzisiejszych czasach niczym szczególnym już się nie wyróżnia. Grałem oryginał, oglądałem ten gameplay (http://www.gametrailers.com/video/sdcc-11-halo-anniversary/717890 - lepsza jakość?) i prawdę mówiąc śmiem twierdzić, że sama rozgrywka nie różni się niczym szczególnym od "nowego" Duke Nukem Forever. Albo inaczej, wiele rzeczy, za które skrytykowano w mediach DNF można przypisać także temu Halo (dwie bronie jednocześnie, prosty i liniowy gameplay, dziwaczni kosmici, brak wyczucia mocy w broniach, "przestarzała grafika" itp. itd). Niemniej jednak dam sobie paznokcia uciąć, że oceny w tym przypadku będą bardzo wysokie, podobnie jak opinia fanów, podczas gdy DNF zrównano za te same elementy z ziemią (niesłusznie, dodam). Trochę mało konsekwentne, jeśli mogę być szczery. Tylko DNF miał zyebaną grafikę, wydajność i meachnikę celowania. A na noszenie 2 broni naraz narzeka się dlatego, że to jest czysto arkadowa strzelanka, której esencją było, że nosiłeś przy sobie cały arsenał jeszcze niech zrobią remake H2 i będzie git. Tam multi powinno być łatwiejsze do ogarnięcia. No jakbym dostał na X360 jeszcze taki remake Halo 2 to bym zgłupiał z radości Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi