Ins 5 822 Opublikowano 19 listopada 2011 Opublikowano 19 listopada 2011 Na Pillar of Autumn mozna znalesc fajne easter eggi jak np. troll face'a na "plakacie" filmu lub info na temat Lindy na jednym z paneli Cytuj
KarCzoH 3 Opublikowano 19 listopada 2011 Autor Opublikowano 19 listopada 2011 Jak coś to ja chętnie co-opa zagram Ins Co do gry w trybie 3D to sie nie postarali jakoś specjalnie ... dupyy nie urywa Cytuj
Gość Soul Opublikowano 20 listopada 2011 Opublikowano 20 listopada 2011 (edytowane) Spada rozdziałka ? czy słaba głębia? Edytowane 20 listopada 2011 przez Soul Cytuj
KarCzoH 3 Opublikowano 20 listopada 2011 Autor Opublikowano 20 listopada 2011 Uczucie jest jakby klatki spadły i rozdziałka też ... Głębia jest słaba nawet jak w ustawieniach się daje na max. Jedynie co na prawdę dobrze wygląda w 3D to broń, ale tym już nie ma co się zachwycać jak się grało już kilkadziesiąt godzin w fps 3D FPS 3D jak dla mnie Crysis 2 > H;CE Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 20 listopada 2011 Opublikowano 20 listopada 2011 A ja nie moge grac w 3D, oczy mnie napierdzielaja . Tak samo z filmami w kinach . Cytuj
KarCzoH 3 Opublikowano 21 listopada 2011 Autor Opublikowano 21 listopada 2011 A ja nie moge grac w 3D, oczy mnie napierdzielaja . Tak samo z filmami w kinach . Próbowałeś grać lub oglądać filmy w trybie stereoskopowym za pomocą odpowiednich (nie tanich) okularów ? Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 Nie wiem, IMAX = bolace oczy po pewnym czasie..., a przed tym dlugie "dostrajanie" sie. Obraz 3D mnie meczy. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 Obraz 3d meczy wiekszosc osob. Czy na plycie sa wszystkie standardowe mapy z halo reach? Cytuj
KarCzoH 3 Opublikowano 21 listopada 2011 Autor Opublikowano 21 listopada 2011 Obraz 3d meczy wiekszosc osob. Czy na plycie sa wszystkie standardowe mapy z halo reach? Czyli ja mam szczęście bo mnie w ogóle nie męczy ... a przynajmniej jeszcze nie wiem, ale dobre 6h grania 3D w Crysis2 nie zmęczyło moich oczu (z przerwami co jakiś czas na 5 min). Na płycie jest tylko playlista anniversary, więc łatwo się domyślić, że są tylko nowe mapki na płycie. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 jak dla mnie całe to 'czyde' w grach jak i w filmach to totalnie niepotrzebny dodatek, po pierwsze meczy oczy, po drugie nie jara mnie to zupełnie. W H:CEA nie grałem w 3D, ale grałem w jakieś tam gry i oglądałem jakieś tam filmy i efekt zawsze ten sam - marny i męczący. Ja poczekam na 'czyde' bez okularów, pewnie trochę poczekam, na szczęście jak na razie jest mi to totalnie niepotrzebne . 2 Cytuj
Gość Soul Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 Widać, że nie wiesz o czym mówisz, 3D w kinie w ogóle nie ma pojary do tego które ma się w domu i jest to bardzo fajna opcja ale widać, że nie wszyscy potrafią z niej odpowiednio skorzystać. Oczy bolą na początku trzeba się przyzwyczaić jak do wszystko na tym świecie z resztą, jak już człowiek to ogarnia ogólne wrażenie jest piorunujące. Ale, że by to ogarnąć trzeba mieć taki TV w domu i spędzić trochę czasu przed nim, skończyłem całego BO sesyjki tak po 3-4 h i nic, żadnego bólu zresztą przeszedłem ostatnio całego Batman w 3D potrafiłem siedzieć cały dzień i wszystko było git. Cytuj
Mr. Montana 45 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 Sory że nie wnoszę nic do dyskusji o 3D (tylko Transformery widziałem i nawet efekt zrobił na mnie wrażenie) chciałbym wiedzieć czy wersja Anniversary wydana w Polsce jest z napisami w trakcie dialogów? Pytam bo na amazonie gierka jest troche ponad 140 zł razem z przesyłką i rozważam zakup, a i jeszcze cza ta zbroja Chiefa do avatara jest w każdej wersji? Cytuj
KarCzoH 3 Opublikowano 21 listopada 2011 Autor Opublikowano 21 listopada 2011 Widać, że nie wiesz o czym mówisz, 3D w kinie w ogóle nie ma pojary do tego które ma się w domu i jest to bardzo fajna opcja ale widać, że nie wszyscy potrafią z niej odpowiednio skorzystać. Oczy bolą na początku trzeba się przyzwyczaić jak do wszystko na tym świecie z resztą, jak już człowiek to ogarnia ogólne wrażenie jest piorunujące. Ale, że by to ogarnąć trzeba mieć taki TV w domu i spędzić trochę czasu przed nim, skończyłem całego BO sesyjki tak po 3-4 h i nic, żadnego bólu zresztą przeszedłem ostatnio całego Batman w 3D potrafiłem siedzieć cały dzień i wszystko było git. Dobrze prawisz! 3D w kinie nijak się ma do tego co oferuje telewizor w domu. Różnica jak dla mnie jest spora na plus telewizora. Może coś w tym jest co napisał Soul, może trzeba po prostu ogarniać 3D ... ktoś kto nie potrafi g0wno zobaczy, a nie 3D. Cytuj
Ins 5 822 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 Sory że nie wnoszę nic do dyskusji o 3D (tylko Transformery widziałem i nawet efekt zrobił na mnie wrażenie) chciałbym wiedzieć czy wersja Anniversary wydana w Polsce jest z napisami w trakcie dialogów? Pytam bo na amazonie gierka jest troche ponad 140 zł razem z przesyłką i rozważam zakup, a i jeszcze cza ta zbroja Chiefa do avatara jest w każdej wersji? Wydanie polskie ma angielskie napisy w trakcie dialogow. Ogolnie jest blad na pudelku bo jest napisane, ze jest polska wersja jezykowa (napisy), a lokalizacji brak. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 Dobry remake, pare rzeczy bym inaczej zrobil designersko czyli troche bardziej mrocznie niz kolorowo, ale ogolnie jest dobrze. Dzieki dla insa za pomoc z achievementami. 100% jest, wiec teraz zostaje tylko zabawa z gra 1 Cytuj
KarCzoH 3 Opublikowano 22 listopada 2011 Autor Opublikowano 22 listopada 2011 Btw. po co oni zmieniali wygląd celownika snajpy ? Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 czołem, trochę wypadłem ostatnio z gry, z braku golda...;] co do remaku - z tego co widziałem na YT wygląda to bosko ( w kategoriach dla fanów, bo nieprzekonanych pewnie nie przekona ). Jak jest z trudnością na Legendary? Tak samo jak w oryginale czy zmiękczyli to pod dzisiejsze standardy? Cytuj
Ins 5 822 Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 (edytowane) Nie zmiekczyli To jest ta sama kampania co dziesiec lat temu. Dobry remake, pare rzeczy bym inaczej zrobil designersko czyli troche bardziej mrocznie niz kolorowo, ale ogolnie jest dobrze. Calkowicie sie z tym zgadzam. Jest jeden wyjatek, "kolorowe" Library jest dla mnie teraz sporo lepsze niz w oryginale Dzieki dla insa za pomoc z achievementami. 100% jest, wiec teraz zostaje tylko zabawa z gra Rowniez dzieki. Poszloby szybciej gdyby nie ten nieszczesny lag w co-opie, dla osoby ktora nie hostuje. Niestety 343I milczy, a wszyscy maja z tym problem (spokojnie 300ms na sterowaniu i zrywy od czasu do czasu). Teraz juz wiem czemu nie wrzucili multiplayera. Nie chodzilo o jakies dzielenie graczy miedzy Reach, Halo CE i pozniej Halo 4 - multiplayer bylby po prostu calkowicie niegrywalny. Edytowane 22 listopada 2011 przez Ins Cytuj
Gość Soul Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 (edytowane) Czego tu chcieć ten silnik jak tako dawała radę na lanie a co dopiero po przez XBL ???? chociaż taki XBC w pl był całkiem znośny jak dobrze pamiętam. Edytowane 22 listopada 2011 przez Soul Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 No roznica host i offhost byla spora nawet z 30-60ms. Zreszta pamietacie jak wygladaly nasze turnieje online . Cytuj
KarCzoH 3 Opublikowano 23 listopada 2011 Autor Opublikowano 23 listopada 2011 Tylko kiedy to było Panowie W sensie jakie my wtedy mieliśmy łącza w domach. To też robiło swoje. Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 (edytowane) Ej to jest farsa jakaś, że na okładce jest PL, a w grze polskiego nie ma. Przecież multum osób kupujących grę w MM, empiku może zostać wprowadzone w błąd. Trzeba to (pipi)a nagłośnić :confused: Chce ktoś babskie wdzianko master chiefa? Edytowane 23 listopada 2011 przez MaZZeo Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 @KarCzoH: Nie wiem... ja mialem neo 640, podobnie Juan, Farm, Fil, siwy itp. Lacze,a az tak duzo nie zmienialo. Delay na offhoscie byl spory. Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 O co chodzi z tymi wybieraniem Battle Creeka non stop Cytuj
JuanMag 159 Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 (edytowane) Obawiam sie ze nic z tym nie zrobia singiel to silnik h1, jak to Soul napisal on dawal rade praktycznie tylko na lanie chociaz tez nie zawsze ( prisoner 4v4 czy damnation byly zrywy ) to ze teraz sa lacze np 50/10 nie wiele by to zmienilo. Fakt ze na xbc dalo sie grac w miare dobrze nawet na pingu 100ms , ale host mial przeokrutna przewage a jeszcze jak typ byl dobrym graczem to sam potrafil pociagnac i wygrywac mecze. Silnik Halo 1 RIP, co nie zmienia faktu, ze najbardziej miodny ;] Edytowane 24 listopada 2011 przez JuanMag Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi