44bronx 459 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 ja mowię tylko o multi, choc co do singla to troszkę przesadzasz,ale musze przyznac ci rację z tym, że na jednej płycie powinna byc kampania, a na drugiej kompletne multi ze wszystkimi DLC, tak jak w przypadku ODST. Za 10 zeta to może nie, ale szczerze jak ktoś ma łeb na karku to może je miec już za 20 zł Jednak mimo wszystko, to jest remake najlepszej części serii, w dodatku graficznie znajduje się pomiędzy Halo3, a Reachem, więc myślę, że dla fanów to ''nie lada gratka'' i jesteś w mniejszości, która narzeka na archaicznośc tego tytułu. Przecież o to chodziło żeby to był jak remake możliwie jak najbardziej podobny do oryginału, różniący się tylko i wyłącznie grafą, oni nawet zapowiadali od początku, że nie chcą nawet usuwac bugów itp. Dla większości ludzi to właśnie jest najfajniesze,a ty jesteś w mniejszości tak jak mówiłem. To jest gra głównie dla fanów i ty jako fan halo myślę, że powinieneś ją ''czuc''. Warto zagrac po raz kolejny w kampanię, która wyznaczyła pewne standardy, a porównywanie H:CE do MW3 czy BF3 to lekka kpina, bo jedyne standardy jakie te gry wprowadzają to kopiowanie, skrypty, casual gaming i nic więcej. Co z tego, że H:CE ma 10 lat jak i tak w wielu aspekatach zjada wsyzstkie części MW i BF razem wzięte. Ty jako fan Halo powinieneś to wiedziec Na koniec słówko co do rzekomego ''stania w miejscu'' tej serii - patrząc na Reacha mam zgoła odmienne zdanie 1 Cytuj
Hipolos 23 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 ja mowię tylko o multi, choc co do singla to troszkę przesadzasz,ale musze przyznac ci rację z tym, że na jednej płycie powinna byc kampania, a na drugiej kompletne multi ze wszystkimi DLC, tak jak w przypadku ODST. Za 10 zeta to może nie, ale szczerze jak ktoś ma łeb na karku to może je miec już za 20 zł Jednak mimo wszystko, to jest remake najlepszej części serii, w dodatku graficznie znajduje się pomiędzy Halo3, a Reachem, więc myślę, że dla fanów to ''nie lada gratka'' i jesteś w mniejszości, która narzeka na archaicznośc tego tytułu. Przecież o to chodziło żeby to był jak remake możliwie jak najbardziej podobny do oryginału, różniący się tylko i wyłącznie grafą, oni nawet zapowiadali od początku, że nie chcą nawet usuwac bugów itp. Dla większości ludzi to właśnie jest najfajniesze,a ty jesteś w mniejszości tak jak mówiłem. To jest gra głównie dla fanów i ty jako fan halo myślę, że powinieneś ją ''czuc''. Warto zagrac po raz kolejny w kampanię, która wyznaczyła pewne standardy, a porównywanie H:CE do MW3 czy BF3 to lekka kpina, bo jedyne standardy jakie te gry wprowadzają to kopiowanie, skrypty, casual gaming i nic więcej. Co z tego, że H:CE ma 10 lat jak i tak w wielu aspekatach zjada wsyzstkie części MW i BF razem wzięte. Ty jako fan Halo powinieneś to wiedziec Na koniec słówko co do rzekomego ''stania w miejscu'' tej serii - patrząc na Reacha mam zgoła odmienne zdanie Nic dodać, nic ująć. Cytuj
easye 3 376 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 Za dyche, jak znajdzie drugiego chetnego. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 Dzisiaj zagrałem pierwszy raz w Anniversary Squad. Bardzo fajnie, pistol <3 tylko mendy wybierają non stop Battle Creeka, cienka w chui jest ta mapa, nie wiem jak ludzie mogli ją lubić w Halo 2 :F Cytuj
pleju 208 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 Battle Creek to najbardziej kultowa mapka z Halo 1, w H2 grało się na tej z wiatrakiem ^_^ Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 moim zdaniem to jest świetna mapa, idealna do typowego 4v4. Zgraj Anniversary Classic, to jest najlepszy tryb, bez żadnych armor locków i innych shitów typu swordy z naprawionym bloomem, który działa świetnie. Aż chce się grac w tego Reacha dzięki tej playliście. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 Tfu, miałem na myśli AnniversaryClassic właśnie tam dzisiaj spędziłem trochę czasu, ale Battle Creek mi się fest nie podoba. Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 Battle Creek to najbardziej kultowa mapka z Halo 1, w H2 grało się na tej z wiatrakiem ^_^ Zanzibar ? xD No wez mnie nie oslabiaj. W Halo 2 gralo sie na przede wszystkim na Lockoucie, Midshipie i Ivory Tower. Zreszta byla sporo lepszych map od Zanzibaru np. Sanctuary, Ascension, Turf, Warlock czy wlasnie Beaver Creek. Cytuj
pleju 208 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 Z kumplami graliśmy tylko na Zanzibar, inne mapki nam całkowicie nie podeszły, z reszta multi w H2 to kupa niesamowita była, dalej nie wiem jak mogliśmy grać w to ponad rok Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 Tfu, miałem na myśli AnniversaryClassic właśnie tam dzisiaj spędziłem trochę czasu, ale Battle Creek mi się fest nie podoba. Szczerze to na samym początku miałem podobne zdanie o wszystkich remak'each, jednak po ograniu ich porządnie zmieniłem zdanie, no może poza prisionerem, bo tam strasznie skaszanione respy są, hang'em high nie jest mega, ale może byc, za to beaver i damnation to zaje.biste mapki. Jeśli chodzi o BTB to w końcu w riczu pojawiła się sensowna mapa do tego trypu - timberland to najlpesza mapka na duże bitwy, na dodatek bardzo ładna. Headlong nie jest tragiczny, ale szału też nie ma, w gameplay'u H2 sprawdzał się z pewnością dużo lepiej, podobnie jak np. refelction. Zamiast Headlonga powinni dorzucic jeszcze jedną mapkę na 4v4, no ale burgerownia musi się cieszyc przecież. Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 Z kumplami graliśmy tylko na Zanzibar, inne mapki nam całkowicie nie podeszły, z reszta multi w H2 to kupa niesamowita była, dalej nie wiem jak mogliśmy grać w to ponad rok No i jak mam brac Cie na powaznie skoro tylko Zanzibar Ci podszedl ? xD PS. Jedyny problem Halo 2 to zbyt duzy auto-aim. Halo Reach i jego bloom (przez rok) plus brak dobrych map to wiekszy problem. Cytuj
pleju 208 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 A ja jak mogę cię brać na poważnie jak ci się multi w H2 podobało? xD Graliśmy tylko split-screen na 4, 2vs2 albo slayera, przelecieliśmy wszystkie mapki ta najbardziej nam się spodobała, to tylko ją odpalaliśmy(w H1 też graliśmy tylko na jednej mapce- Battle Creek), tych które wymieniłeś nawet nie kojarzę Cytuj
KarCzoH 3 Opublikowano 30 listopada 2011 Autor Opublikowano 30 listopada 2011 Nie wiem jak wy, ale ja tam kojarzę wszystkie mapy z wszystkich części :ph34r: (może jakiś z dlc nie znam) Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 Osz fpisdu, takiego pogromu to ja jeszcze w Halo Reach nie widziałem, dosłownie nie mogłem nic zrobić, cały czas lizałem glebę bo akurat cały team na BTB Anniversary to były jakieś mega nerdy z 70-100k killi na koncie i ratio ponad 2.00... z resztą zobaczcie sami http://www.bungie.net/stats/reach/gamestats.aspx?gameid=863112628&player=MaZZeoPL znacie te gamertagi? to jakieś pro em el dżi gejmery? Cytuj
KILa 4 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 @easye powiedz mi silnik z H1 jest dla ciebie gorszy od późniejszych ? Cytuj
easye 3 376 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 a czy ja cos napisalem o silniku ? Ja tylko stwierdzam, ze "remaki polane sosem z grafiki HD niekoniecznie smakuja jak za dobrych lat". Cytuj
KILa 4 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 a czy ja cos napisalem o silniku ? Ja tylko stwierdzam, ze "remaki polane sosem z grafiki HD niekoniecznie smakuja jak za dobrych lat". Quake 3 Arena => Quakelive To samo w troszke innym wydaniu smakuje wysmienicie Cytuj
easye 3 376 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 No tak, ale to multiplayer, ten z Halo takze do dzisiaj miecie. Cytuj
KarCzoH 3 Opublikowano 1 grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 grudnia 2011 a czy ja cos napisalem o silniku ? Ja tylko stwierdzam, ze "remaki polane sosem z grafiki HD niekoniecznie smakuja jak za dobrych lat". A ja powiem, że Ty i reszta może być w błędzie ... bo ? Może smakuje na nowo dobrze w 3D? Zwłaszcza, że nie ma wiele gier na chwile obecną robionych "w" lub "pod 3D"... Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 Singiel świetny. Bardzo dobry pomysł z tymi terminalami. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 o co chodzi z tymi znakami na końcu każdego terminala? To jakiś kod? Cytuj
Hipolos 23 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 (edytowane) o co chodzi z tymi znakami na końcu każdego terminala? To jakiś kod? Tak, są to kody które później wpisujesz w Halo Waypoint, dostaje się za to 100.000 CR. Za wpisanie wszystkich kodów odblokowuje się także 11 terminal/film Edytowane 9 grudnia 2011 przez Hipolos 1 Cytuj
easye 3 376 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 A mozna wpisac nie konczac gry? i ktos moglby ten kod podac;-) Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 Nie, wpierw musisz znaleźć te terminale w grze. Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 15 grudnia 2011 Opublikowano 15 grudnia 2011 (edytowane) Jak któś ma to proszę o spis , PO POLSKU , achievementów + ew.poradnik jak je zdobyć - do HALO Anniversary . Przy okazji proszę o strony , po polsku , z poradnikami zdobywania achievementów do różnych tytułów ; poniżej daję 2 takie strony : http://www.onlinecenter.pl/Poradniki/ http://konsolowisko.....poradniki/X360 Terminali jest 10 ? - po jednym na każdą misję ? - jeśli jest inaczej to ile ich jest w każdej poszczególnej misji ? Czaszek w całej grze jest 12 - ile jest czaszek w każdej poszczególnej misji ? Edytowane 15 grudnia 2011 przez Paweł Dziuba Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi