Ins 5 840 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 (edytowane) Po raz pierwszy widzę narzekanie na ten etap ... nie wiem co tam trudnego było na tyle, żeby ckeckpointy wrzucać. W ogóle trochę żałosny jest bulwers, że nie ma checkpointow w tak krótkim etapie xD Edytowane 20 lipca 2012 przez Ins Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 (edytowane) Nie jest krótki bo jedziesz 7 minut bez możliwości obrony i wszyscy do ciebie walą - chyba, że grasz w co-opie i ktoś siedzi na działku. Jak chciałem dojechać do końca to po drodze z 5 razy mnie ubili, a jak już doszedłem do końca, to też z jedną kreską życia bo ktoś 100m za mną wyskoczył i walił mi w plecy przed samym wejściem do myśliwca. Jeden strzał więcej i znowu bym musiał restartować. Generalnie to śmiesznie miałem z tymi terminalami - do etapu w bibliotece sprawdzałem na jutiubie gdzie są, ale w bibliotece nie wiedziałem jak dojść do tego na tym etapie i odpuściłem, a śmieszność jest w tym, że na kolejnych 4 etapach trafiłem na wszystkie przypadkiem i teraz mnie gryzie, że tylko tego jednego z biblioteki nie mam Chyba na easy odpalę i sobie do niego dojdę. Edytowane 20 lipca 2012 przez DonSterydo Cytuj
Ins 5 840 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 Nie wiem, dla mnie koncowka to byla sama przyjemnosc na najtrudniejszym poziomie. Jedynym problem bylo zrobienie achievementa, zeby dojechac na minute przed koncem czasu. Cytuj
MaZZeo 14 257 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 Ja pamiętam właśnie z tobą ins zrobiłem tego aczika trzeba było sie wycwiczyć. Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 Też kląłem z początku, etap do wykucia na pamięć. Do achieva z "minutą przed czasem" pomocne były te skróty w które trzeba było idealnie wjechać w pędzie, a z tym bywał problem ;] Cytuj
barth 70 Opublikowano 22 lipca 2012 Opublikowano 22 lipca 2012 Właściwie ten jeden skrót + nie zaliczenie żadnej wywrotki po drodze załatwia sprawę. No problemo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi