Oldboy 984 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 (edytowane) Nie ma to jak komuś zepsuć dobry humor .... Jak na złość u mnie wypadł dzisiaj D-day w sensie powrotów do przeszłości do tych magicznych chwil.I tak, oszalałem z wrażenia przy pierwszym kontakcie z Great Fairy's Fountain to było COŚ co do końca życia się nie zapomina.Szczena opadła z wrażenia, zastanawiałem się tylko czy jestem po trawie czy jednak po grzybach ? Edytowane 30 Kwietnia 2011 przez Bushisan Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 No, no no. Wakacje zapowiadają się interesująco. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Co ogladam foty/filmy co doslownie(pipi) pod siebie. Muzyczka ze strony podanej w linku wczesniej oraz porownanie wersji 3ds z N64: http://www.youtube.com/watch?v=1REFUm96Aq0 http://www.youtube.com/watch?v=22rjVszWal4&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 (edytowane) Porównanie było już jakiś czas temu, co nie zmienia faktu, że szykuje się wspaniały powrót wielkiej legendy jaka jest Okaryna Czasu. Do dziś wspominam jak bardzo potrafiłem wsiąknać w świat Hyrule. Coś pięknego. Takich lokacji jak Zora's Domain czy nawet Kokiri Forest nigdy nie zapomnę. Tak samo jak nie zapomnę odgrywanego na Okarynie utworu Song of Time: http://www.youtube.com/watch?v=s2nPSAl7EuM&feature=related Edytowane 6 Maja 2011 przez NEMESIS US Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 (edytowane) No, no no. Wakacje zapowiadają się interesująco. Ocarine przerobilem na wiele sposobów że nawet gołym okiem z pamięci widać poprawę. Kolorystyka, przybyło różnych szczegółów..oj ojjoj sesję przed snem pod kołderką ze słuchawkami na uszach i z odwróconym obok tyłkiem już czuję to dzielenie łóżka z kochanką Zeldą Edytowane 6 Maja 2011 przez Bushisan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 (edytowane) Średnia, tak na dobry początek 97/100 Pocket Gamer UK 100 Gameblog 100 Nintendo Power 95 Gamekult 90 Czyli w normie, zresztą czego innego mozna było sie spodziewac Pocket Gamer UK Ocarina of Time 3D is, and forever will be, pure unadulterated bliss, taking the original title and making it essential gaming all over again. Gameblog Diving into this 3DS version of The Legend of Zelda: Ocarina of Time is proof enough of how much the original was ahead of its time, thirteen years ago. Today, with but a subtle graphical overhaul of its hero and game world, Ocarina of Time 3D manages to become a must-have of 2011. Even though you'll probably not experience the whole adventure with the 3D on, the touch interface, so comfortable for such a game, is a major enhancement of the comfort one has when diving in this epic tale blessed with a charm and some magic that seem, indeed, timeless. Edytowane 12 Czerwca 2011 przez Bushisan Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 A ja mam dylemat. Isc do ultimy po 3ds + zelda i pograc sobie na wyjezdzie ale cena jako za to zaplace jest bezuzyteczna konsola z regionem EU,czy uzbroic sie w cierpliwosc,poczekac dluzej i zamowic US 3ds'a + zelde. Damn ale bym sobie juz zagral Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Na Ultimie każda sztuka dostaje dodatki z kolekcjonerki, recht? Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 W ultimie dostajesz plakat, to jest kolekcjonerka z polski Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 (edytowane) w Gamestop dostalem plakat za preorder zdaje mi się ze EU ma inny Edytowane 12 Czerwca 2011 przez Labtec Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Improved 3D models and textures. Remastered music with similar samples. One all-new orchestral track. Touchscreen menus (which means easy switching!). Iron Boots are now an item, not a piece of equipment. Gyroscope controls when in first person mode (can be disabled if you prefer the analog stick). The Water Temple was overhauled, doors and important landmarks are more visible now. The areas using prerendered CGI as backgrounds are now in full 3D, with many all-new graphical details absent in the original game. You can unlock a Master Quest mode (similar to the one on the Gamecube disc, but the world is mirrored and the game is harder). You can unlock a Boss Rush mode. Sheikah Stones play hint videos if you're stumped (Super Guide). Possibly even more! Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 W ultimie dostajesz plakat, to jest kolekcjonerka z polski Jakieś pudło tyż. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtik 261 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 " w Gamestop dostalem plakat za preorder. zdaje mi się ze EU ma inny. " Ile płaciłeś za cło i wysyłkę do PL? Jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 " w Gamestop dostalem plakat za preorder. zdaje mi się ze EU ma inny. " Ile płaciłeś za cło i wysyłkę do PL? Jeśli można wiedzieć? Nic bo jestem w Kanadzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) Widać że jest płynniejsza od oryginału ...i ta grafika http://www.youtube.com/watch?v=eQm7qEfYW_w&feature=player_embedded Edytowane 13 Czerwca 2011 przez Bushisan Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Ten trailer można se ściągnąć w 3DS shop i będzie 3D (tak jak wszystkie inne trailery z E3, przynajmniej US shop tak ma) Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 835 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) Właśnie ten? W europejskim jest inny, bodaj 31-sekundowy. Na dodatek nie można go pobrać, a i chyba obyło się bez 3D. Edytowane 13 Czerwca 2011 przez Di Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) Właśnie ten? W europejskim jest inny, bodaj 31-sekundowy. Na dodatek nie można go pobrać, a i chyba obyło się bez 3D. To bardzo dziwne bo ja mam ten sam co na youtube, do ściągnięcia na SD kartę (pokazuje się w głównym menu potem jaki video clip) i jest w 3D (tylko ze nie da się ustawiać głębi) Edytowane 13 Czerwca 2011 przez Labtec Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Skoro masz 3DS'a z USA to logiczne, że masz do ściągnięcia na kartę SD. Europa jak zwykle w czarnej (pipi)e. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Konkrety odnośnie Zeldy zaczynają sie od 5:10 reszta to popierdółki http://www.youtube.com/watch?v=0vcxeWxlAos&feature=player_embedded#at=317 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=bINUfbLV_0M&feature=channel_video_title Edytowane 15 Czerwca 2011 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Świetna reklama. Eurogamer dał 10/10 http://www.eurogamer.net/articles/2011-06-15-the-legend-of-zelda-ocarina-of-time-3d-review 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
-Sora- 0 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Firma Stadlbauer znowu pokpiła sprawę. Dostępność gry w takim mieście jak Wrocław - zerowa. W rozmowie telefonicznej z przedstawicielem dowiedziałem się, że gra została wysłana do sklepów w poniedziałek. Pewnie tranzyt przewiduję przeprawę przez Stany Zjednoczone, więc może do Lipca dojedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 835 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Jeśli ktoś z Was ma już OoT 3D to proszę, żebyście powiedzieli, czy macie problemy z oglądaniem gry w trójwymiarze. U mnie takowy występuje - obraz się rozjeżdża. Pokazywałem kilku osobom i efekt ten sam. Sprawdziłem 3D na innej grze (nie wiedziałem, czy np. nie miałem zmęczonych oczu), ale z innym tytułem nie było problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
zergu 1 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 U mnie nic takiego się nie dzieje, suwak do połowy jak przy innych tytułach, dopiero powyżej obraz się rozjeżdża. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi