Emet 1 073 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Wiadomo coś na temat dema? Będzie w ogóle takowe? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Muszę powiedzieć, że zarówno same auta jak i kraksy wyglądają fajnie, oświetlenie fur mi się podoba. Jak na razie jest nieźle, ale demo jest niezbędne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Model jazdy w trybie elite wydaje się dość dobry... przydałby się hot lap na kamerze ze zderzaka Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Czekamy, może dotychczasowe materiały pochodziły ze zwykłego trybu, a elite pokaże pazur. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Nie sadze ze elite nagle zmieni gre w sima....mam tylko nadzieje ze sprawi ze gra stanie sie grywanla Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 No, dokładnie to miałem na myśli, bo z żałosnej fizyki i średniego modelu jazdy cudów się nie wyciśnie ;P mam tylko nadzieję, że doszlifowali powyższe elementy. Cytuj Odnośnik do komentarza
filipppek 17 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=0nH4pyVEJfE Nie wytrzymałem i zamówiłem dzisiaj, jutro będę miał Mam nadzieję, że grę mocno poprawili bo na jedynce strasznie się zawiodłem. Nie oczekuje że będzie to sim pełną gębą, ale taki semi sim (jak forza 3 ;p) mogę jak najbardziej zaakceptować. Podstawa to żeby wyeliminowali kretyńskie zachowanie samochodu i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 A jutro bedzie jek zawodu:D Cytuj Odnośnik do komentarza
filipppek 17 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 (edytowane) Wtedy się mówi, korva trudno, przełykasz łzy, hejtujesz grę na forum i wystawiasz na pchlim targu. A później czekasz na info o shift 3, fapujesz do filmików które pokazują lepszą fizykę, kupujesz i pewnie historia znowu się powtarza :potter: Edytowane 28 Marca 2011 przez filipppek Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Pograłem chwile w nowego Shifta i jestem trochęe zawiedziony;/ o ile model jazdy jest spoko (arcade, ale jezdzi sie przyjemnie), widok z kokpitu jest fenomenalny za to grafika jest OKROPNA jak dla mnie:/ do takiego GT5 to nawet startu nie ma. Mnostwo zabkow, jakby niska rozdzielczosc malo szczegolow;/ wszystko w 30fps. graficzny zawod roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 (edytowane) Podobno grafika jest znacznie gorsza od tej z jedynki. Ja bym się na waszym miejscu wstrzymał z preorderami itp. Po filmikach widać, że model jazdy nie został wiele poprawiony... dalej mamy symulator poduszkowca :confused: Edytowane 28 Marca 2011 przez Michał102 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 To już jedynka wyglądała średnio. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 W jedynke gralem tylko w demo, ale z tego co pamietam to wygladala lepiej od dwojki. W S2 grafa podobna jest do tej z NFS Hot Pursuit a nawet gorsza. Tam calosc w jakims stopniu ratowal kapitalny asfalt a tutaj wszystko wyglada kiepsko;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Gdzie tam do NFS:HP - tam grafika jest rewelacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Żartujesz chyba:) dla mnie grafika w HP jest tak samo brzydka jak w Shifcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 No to chyba w innego Hot Pursuit'a graliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 (edytowane) Pograłem chwilę Model jazdy niewiele się od jedynki zmienił ( opinie na podstawie testu GTR'a i paru wyścigów MX5 ), nie czuć nadal masy auta i ciężko wyczuć co się dzieje z tyłem ( gra na padzie, wszystko na off ). Widok z "kasku" wygląda fenomenalnie, do jazdy nadaje się średnio, nie wyobrażam sobię jechać na tym jakimś autem klasy GT1. Grafa jakaś taka hmm dziwna, Shift robił dużo większe wrażenie, a w 2011 taka grafa szału nie robi. upd. Stare dobre tweaki sterowania z jedynki tutaj tez sie sprawdzaja, defaultowe ustawienia sa ponownie idiotyczne. na tych http://forums.xbox.com/29123795/ShowPost.aspx jest 5x lepiej. Edytowane 29 Marca 2011 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
V12 0 Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Wersja na ps3 w 720p tak jak cześć pierwsza, Xbox został lepiej potraktowany niestety znów. Szkoda ale to ta sama gra co jedynka i ci którzy byli w niej po uszy zakochani i grali jak poyebanii jak jak będą w siódmym niebie. Shift nadal jest grą w stylu Arcade i żadne inne określenie tutaj nie pasuje. Ta gra ma dawać fun z jazdy, tu nie ma nudy jak w GT5, całe szczęście. Shift 2 tylko dla fanów czesci pierwszej Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 (edytowane) Wersja na ps3 w 720p tak jak cześć pierwsza, Xbox został lepiej potraktowany niestety znów. O co chodzi ? Edytowane 29 Marca 2011 przez Michał102 Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 (edytowane) pogralem troche , doszedlem do 10lvlpostaci i coz moge powiedziec? pierwsza sprawa, model jazdy w porownaniu do shift1 (zdobyta platyna na DFGT) jest w moim odczuciu diametralnie rózny,tzn brak ciaglej nadsterownosci auta, wchodzenia w zakrety na pelnym gazie bez redukcji, czyli wszystko to na czym opieral sie model jazdy w shift 1. fizyka w shifcie2 idzie ewidentnie w strone symulacji , nie mowie tu o poziomie simow typu gt5, ale napewno nie jest to poziom shifta 1 takie semisim.( w porownaniu do gt5 to wciaz arcade) tutaj po wejsciu w zakret i wjechaniu na tarke z nieodpuszczonym gazem ,mamy pewnego bączka, co w shifcie1 bylo niemozliwe . mowie tu o ustawieniu modelu kierowania na doswiadczony, z duperelami na off. druga sprawa, pomimo duzej instalacji (ponad 4gb) wczytatywanie kolejnych wyscigow jest zbyt dlugie. grafika na minus, spodziewalem sie czegos lepszego. helmetcam - super sprawa, buduje klimat. autolog fajna sprawa, jestem nr1 jak narazie na nurburgringu w polsce to by narazie bylo tyle,aaa i jest e30 miodzio. Edytowane 29 Marca 2011 przez diolek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Grasz na kierownicy DFGT ? Jak sie sprawuje w tej grze? Chodzi mi o dzialanie force feedbacka jak i ogolny feeling jazdy;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Bardzo dobra gra IMO. Wkręciłem się niesamowicie. Grafa faktycznie nie powala (choć zła nie jest), ale wrażenia z nowego widoku FPP to czysty power. Udźwiękowienie poprawne, podobnie jak model jazdy. W moim odczuciu Shift 2 jest zdecydowanie bardziej atrakcyjny niż dwie poprzednie odsłony. Serdecznie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
mataman 35 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Jakie dwie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Jakie dwie ? W znaczeniu że dwa poprzednie NFS-y. A przy okazji: Shifta 2 oceniam wyłącznie pod względem rajcowności (a nie grafy czy modelu jazdy). Oceniam i jak byk wychodzi mi, że jest to kapitalna pozycja (z bardzo sprawnie działającym trybem on-line...). Jesszcze raz polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Jakie dwie ? W znaczeniu że dwa poprzednie NFS-y. A przy okazji: Shifta 2 oceniam wyłącznie pod względem rajcowności (a nie grafy czy modelu jazdy). Oceniam i jak byk wychodzi mi, że jest to kapitalna pozycja (z bardzo sprawnie działającym trybem on-line...). Jesszcze raz polecam. Dobra dobra i tak wiemy, że chcesz nakręcić sprzedaż żart oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi