Canaris 304 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 To ile ty ważysz że 50 kilo chcesz wyebac? Teraz waże 153 kg Dobrze że mam 194 cm wzrostu Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 To ile ty ważysz że 50 kilo chcesz wyebac? Teraz waże 153 kg Dobrze że mam 194 cm wzrostu wow to ja mam ~190, 114kg i uwazam sie za grubasa - do 95-100 chce zejsc Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 Canaris: typowy bojujący ateista internetowy. Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 9 września 2011 Autor Opublikowano 9 września 2011 Wow, Canaris rzondzisz. Wiesz że zrzucanie takiej wagi to długoterminowa operacja ? Zarezerwuj sobie na to przynajmniej 1,5 roku. No i siłownia na razie chyba nie ma większego sensu, tylko dieta przede wszystkim. No i spacery Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 10 września 2011 Opublikowano 10 września 2011 Canaris: typowy bojujący ateista internetowy. + sucha memka Nie wpieprzaj sie jak dorośli rozmawiają . I skończ z tymi strawmanami bo ci nie wychodzi . Wiesz że zrzucanie takiej wagi to długoterminowa operacja ? Zarezerwuj sobie na to przynajmniej 1,5 roku Doskonale zdaje sobie z tego sprawe Mi sie nie spieszy ;] No i siłownia na razie chyba nie ma większego sensu, tylko dieta przede wszystkim. No i spacery 3 miechy niezbyt intsensywnej siłki dały mi spadek o 8 kg ( bez diety jakiejś wyszukanej ot zwyczajne odstawienie słodkich napojów i czipsów/słodyczy ) wiec to coś daje . A spacery mam cały czas bo psa mam ;p Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 10 września 2011 Opublikowano 10 września 2011 Canaris bez obrazy,ale jak do takiego stanu się doprowadziłeś? Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 10 września 2011 Opublikowano 10 września 2011 Canaris bez obrazy,ale jak do takiego stanu się doprowadziłeś? Długotrwała depresja ( myśli samobójcze included ) , siedzaca praca ( albo bezrobocie ) i jakoś tak poszło . Skłonnośc do otyłosci też krazy po rodzinie i jej genach . Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 10 września 2011 Opublikowano 10 września 2011 (edytowane) Zrób foto, takie przemiany mogą być epickie, zrób motivational video na youtube, bierz kasę z reklam EDIT: ale to ciekawe, nie przeszkadzało ci to przy powiedzmy 120? Większośc ludzi na tym subforum (bo z ludźmi różnie), zaczyna się sr.ać przy samym zarysie oponki, nie przeszkadzało ci to wcześniej? Dla mnie waga powyżej 90 to już by był extreme, a mam 187cm Edytowane 10 września 2011 przez Mikes Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 10 września 2011 Opublikowano 10 września 2011 Zrób foto, takie przemiany mogą być epickie, zrób motivational video na youtube, bierz kasę z reklam har har har niegłupi pomysł z tym video EDIT: ale to ciekawe, nie przeszkadzało ci to przy powiedzmy 120? Większośc ludzi na tym subforum (bo z ludźmi różnie), zaczyna się sr.ać przy samym zarysie oponki, nie przeszkadzało ci to wcześniej? Dla mnie waga powyżej 90 to już by był extreme, a mam 187cm Długa i skomplikowana historia z tego jest Nie do opowiadania na forum Ale było mineło - spodobało mi sie łazenie na siłke mimo tego że zmordowany wracam i nie zamierzam przestać Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 10 września 2011 Opublikowano 10 września 2011 Hormony szczęścia nie wszystkim sprawiają frajdę na siłce,ale jak się w to wciągniesz to będzie to twój styl życia,tak samo jak oglądanie wartości kalorycznych przy kupowanym żarciu Każdy z nas w większym lub mniejszym stopniu miał depresję z myślami samobójczymi włącznie,ale mnie to dopingowało tylko do jeszcze cięższej pracy nad sobą Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 Hormony szczęścia nie wszystkim sprawiają frajdę na siłce,ale jak się w to wciągniesz to będzie to twój styl życia,tak samo jak oglądanie wartości kalorycznych przy kupowanym żarciu No wkręciłem sie że aż strach teraz pierwsze co sprawdzam to kalorie na produkcie Każdy z nas w większym lub mniejszym stopniu miał depresję z myślami samobójczymi włącznie,ale mnie to dopingowało tylko do jeszcze cięższej pracy nad sobą Oj mój drogi nie myl prawdziwej klinicznej depresji z zwyczajnym dołem albo gorszym okresem . W prawdziwej depresji nie ma nic co motywuje do naprawy życia czy zdrowia. canaris poka fote Nie ma po co Pokaze za ten rok jak już bede miał te 35-45 kilo mniej :P Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 Pamiętaj że kaloria nie jest równa kalorii,unikaj głównie cukrów prostych,tłuszczów trans a stawiaj na zdrowe tłuszcze i białko. Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 13 września 2011 Autor Opublikowano 13 września 2011 No właśnie Canaris. Ogarniasz rolę białek, tłuszczy i węglowodanów w metaboliźmie, przynajmniej podstawy ? Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 14 września 2011 Opublikowano 14 września 2011 enyłej, ja chyba zrobie sobie pierwszy raz ewer dluzsza przerwe - moja motywacja jest niska jak nigdy dotad. Ten sport jest cholernie nudny na dluzsza mete :confused: Nie ma juz cwiczen, ktorych bym nie robil, itd. No nic, po dluzszej przerwie moze chociaz lepsze przyrosty mnie zmotywuja. Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 14 września 2011 Autor Opublikowano 14 września 2011 Pierwsza dłuższa przerwa ? No raz na pół roku warto poluzować przez dwa tygodnie. Nie ma ćwiczeń których byś nie robił ? Przecież jest ich od za.(pipi)ania i sporo można modyfikować, do tego serie łączone, nawet potrójnie łączone, superserie, trening oparty o powtórzenia negatywne. Może zamulasz w jakiejś siłowni bez klimatu, nie ma z kim pogadać itp. Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 17 września 2011 Opublikowano 17 września 2011 No właśnie Canaris. Ogarniasz rolę białek, tłuszczy i węglowodanów w metaboliźmie, przynajmniej podstawy ? Nie ale chyba coś dobrze robie skoro zważyłem sie dzisiaj i waga pokazała 149,8 kg A zaczynałem od 161 Takze nie jest źle . 2 Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 17 września 2011 Opublikowano 17 września 2011 (edytowane) Przy takiej wadze i początkach redukcji wystarczy ograniczenie cukrów, dlatego widzisz efekty. Edytowane 17 września 2011 przez Infidel 1 Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 17 września 2011 Opublikowano 17 września 2011 Chciałem dać plusa ale już nie omeg,wiec napisze tylko tak dalej Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 17 września 2011 Autor Opublikowano 17 września 2011 No właśnie Canaris. Ogarniasz rolę białek, tłuszczy i węglowodanów w metaboliźmie, przynajmniej podstawy ? Nie ale chyba coś dobrze robie skoro zważyłem sie dzisiaj i waga pokazała 149,8 kg A zaczynałem od 161 Takze nie jest źle . No dobrze, ale jak napisał Infidel, to może być zasługa samego cięcia cukrów prostych. Zainteresuj się tematem, a pójdzie Ci szybciej, łatwiej i z pożytkiem dla zdrowia. Np. sporo "fantastycznych" diet namawia do eliminowania węglowodanów z diety, WSZYSTKICH, tak samo tłuszczy. a w Twoim przypadku sprawa nie jest taka prosta. Poza tym chcesz gubić tłuszcz, a nie mięśnie c`nie ? Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 17 września 2011 Opublikowano 17 września 2011 No właśnie Canaris. Ogarniasz rolę białek, tłuszczy i węglowodanów w metaboliźmie, przynajmniej podstawy ? Nie ale chyba coś dobrze robie skoro zważyłem sie dzisiaj i waga pokazała 149,8 kg A zaczynałem od 161 Takze nie jest źle . No dobrze, ale jak napisał Infidel, to może być zasługa samego cięcia cukrów prostych. Zainteresuj się tematem, a pójdzie Ci szybciej, łatwiej i z pożytkiem dla zdrowia. Np. sporo "fantastycznych" diet namawia do eliminowania węglowodanów z diety, WSZYSTKICH, tak samo tłuszczy. a w Twoim przypadku sprawa nie jest taka prosta. Poza tym chcesz gubić tłuszcz, a nie mięśnie c`nie ? Spoko zainteresuje sie Cytuj
Shen 9 690 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 No właśnie, co Was skłoniło do pójścia na pakernie, kiedy i w jakich okolicznościach to nastąpiło i jaki był związany z tym cel. Moj sensei od karate ma silke, mialem w cenie treningow tez dostep do pakerni. Chodzilem z nudow, a potem tak sie wkrecilem ,ze karate olałem, a silka zostala. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi