bajej 28 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 No siema, Byl ktoś? Jak wrażenia? Bylem na edycji 2010 i bylo niezle, troche chu.jowa publika, ale poz atym bardzo fajny kameralny festyn, czesto do poznania nowej za(pipi)istej muzyki. Setki hipsterów, ale idzie to przezyc. Cena tez spoko. W edycji 2011 potwierdzeni do tej pory artysci to: AbradAb Actress Ariel Pink's Haunted Graffiti Barn Owl Current 93 Deerhoof Destroyer Factory Floor Gable Gang of Four Junior Boys Kode9 & the Spaceape Kury Kyst L.Stadt lech Janerka Liars Liturgy Meshuggah Mogwai Omar Souleyman (polecam obczaic kolesia na YT ) Oneohtrix Point Never Tesco Value Twin Shadow Czyli 24 artystów, a edycja poprzednia w sumie miała ich 91. Sporo ogłoszeń jeszcze przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza
Specu 148 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 o, Meszuga, szkoda że reszta mi dynda koło pyty Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 lepsze to niż opener o, Meszuga, szkoda że reszta mi dynda koło pyty Sprawdź liturgy Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Bohreni na Offie. http://www.myspace.com/bohrenundderclubofgoreofficial Fajno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Public Image LTD! Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 ku.rwaaaaaaaaaaa T_T Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Bohreni na Offie. http://www.myspace.com/bohrenundderclubofgoreofficial Fajno. Może jak będą wracać wpadną do Wrocławia albo Poznania. Bohren na festiwalu :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
bajej 28 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 No i lineup http://off-festival.pl/pl/2011/artist.html całkiem ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Cahir aep Callah 59 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 http://off-festival.pl/pl/2012/ Temat podbijam, no bo, no bo, BĘDZIE IGGY POP. Nie ma co, w tym roku muszę pojechać. Myślicie, że ogłoszą jeszcze jakieś duże nazwiska, czy już tylko mniejsze będą? Nie wiem, jak było z tym ogłaszaniem w tamtym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 BLACK FACE I COLIN STETSON Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 DEATH IN VEGAS Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 hmmm musze przemyslec wyjazd, w tamtym roku strasznie zalowalem, ze nie pojechalem (Destroyer, Twin Shadow) , ale teraz przez Iggiego sporo moze byc punkow i innych takich, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 haha boisz się, że dostanie wpie'rdol? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 jedzie kto ? W zeszłym roku nie byłem bo na wooda pojechałem ale w tym roku raczej pie.rdole wooda bo off jest gruby w tym roku ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 No jade. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 no ja też Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 (edytowane) ok bo myślałem że sam będę Edytowane 19 Marca 2012 przez Sig Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 535 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 (edytowane) Dobra, czyli z tego co wyłapałem: Iggy and the Stooges Henry Rollins Swans Battles Converge Atari Teenage Riot Suicide Death in Vegas Ty Segall Das Racist Świetliki Czy to jest lineup niszczący wszystko, co widziałem w Polsce, czy mam słabą pamięć? Nie no, jak dostanę akredytację to jadę, nie ma co. Edytowane 19 Marca 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Oprocz Ikue Mori i Colina Stetsona nic ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 535 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 No, Ikue Mori to taka alternatywa jak ch,uj Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 aj pier'dolisz obso dobry lajnup. A i pamietajcie, że Heniek Rollins to bedzię robił stand upa c'nie Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 535 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 (edytowane) No, Ikue Mori to taka alternatywa jak ch,uj Ikue Mori - 90 tys. odtworzeń na Laście Iggy Pop - 15 mln odtworzeń Nie no faktycznie, jest tylko tysiąc pięćset razy mniej znana. Edytowane 20 Marca 2012 przez ogqozo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Aha, no sorry. Przyjalem, ze rozmawiam z osoba znajaca sie na muzyce. (pipi) nie wiem jak mozna nie znac Ikue Mori, wspoltworczynie nurtu no wave i bardzo uznana improwizatorke/muzya free jazzowego. W dodatku to glupie porownanie na Lascie, biorac pod uwage fakt, ze prawie nigdy projekty, w ktorych bierze udzial nie sa sygnowane jej nazwiskiem (bo albo jest to zespol albo grupa muzykow). No ok, jednak trzeba sie pogodzic z faktem, ze niektorzy nie maja pojecia kto to jest James Chance, Lydia Lunch, zespol DNA, Mars, Sonic Youth i cala scena nowojorskiego no wave. Laska grala w jednym z czterech absolutnie najwazniejszych zespolow tego gatunku, ktory wywrocil do gory nogami muzyke w latach 80, ale spoko, przeciez jest nieznana;dddd Juz nie wspominajac o Electric Masada, kultowym "Hemophiliac" nagranym w trio z Zornem i Pattonem, czy Death Ambient twrzonym z Frithem i zoltkiem z Ground Zero. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 No Ikue Mori fajna postac, ale jak wystepuje z Zornem itd, solowo moze byc troche nuda, ale co kto lubi. Jak dla mnie najwieksza gwiazda tego festu jest Battles i z checia bym sie na nich przejechal Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi