Opublikowano 8 marca 201114 l No siema, Byl ktoś? Jak wrażenia? Bylem na edycji 2010 i bylo niezle, troche chu.jowa publika, ale poz atym bardzo fajny kameralny festyn, czesto do poznania nowej za(pipi)istej muzyki. Setki hipsterów, ale idzie to przezyc. Cena tez spoko. W edycji 2011 potwierdzeni do tej pory artysci to: AbradAb Actress Ariel Pink's Haunted Graffiti Barn Owl Current 93 Deerhoof Destroyer Factory Floor Gable Gang of Four Junior Boys Kode9 & the Spaceape Kury Kyst L.Stadt lech Janerka Liars Liturgy Meshuggah Mogwai Omar Souleyman (polecam obczaic kolesia na YT ) Oneohtrix Point Never Tesco Value Twin Shadow Czyli 24 artystów, a edycja poprzednia w sumie miała ich 91. Sporo ogłoszeń jeszcze przed nami
Opublikowano 8 marca 201114 l lepsze to niż opener o, Meszuga, szkoda że reszta mi dynda koło pyty Sprawdź liturgy
Opublikowano 18 kwietnia 201113 l Bohreni na Offie. http://www.myspace.com/bohrenundderclubofgoreofficial Fajno.
Opublikowano 19 kwietnia 201113 l Bohreni na Offie. http://www.myspace.com/bohrenundderclubofgoreofficial Fajno. Może jak będą wracać wpadną do Wrocławia albo Poznania. Bohren na festiwalu :confused:
Opublikowano 21 czerwca 201113 l Autor No i lineup http://off-festival.pl/pl/2011/artist.html całkiem ładnie
Opublikowano 31 stycznia 201213 l http://off-festival.pl/pl/2012/ Temat podbijam, no bo, no bo, BĘDZIE IGGY POP. Nie ma co, w tym roku muszę pojechać. Myślicie, że ogłoszą jeszcze jakieś duże nazwiska, czy już tylko mniejsze będą? Nie wiem, jak było z tym ogłaszaniem w tamtym roku.
Opublikowano 31 stycznia 201213 l hmmm musze przemyslec wyjazd, w tamtym roku strasznie zalowalem, ze nie pojechalem (Destroyer, Twin Shadow) , ale teraz przez Iggiego sporo moze byc punkow i innych takich, nie ?
Opublikowano 18 marca 201213 l jedzie kto ? W zeszłym roku nie byłem bo na wooda pojechałem ale w tym roku raczej pie.rdole wooda bo off jest gruby w tym roku ;d
Opublikowano 19 marca 201213 l Dobra, czyli z tego co wyłapałem: Iggy and the Stooges Henry Rollins Swans Battles Converge Atari Teenage Riot Suicide Death in Vegas Ty Segall Das Racist Świetliki Czy to jest lineup niszczący wszystko, co widziałem w Polsce, czy mam słabą pamięć? Nie no, jak dostanę akredytację to jadę, nie ma co. Edytowane 19 marca 201213 l przez ogqozo
Opublikowano 20 marca 201213 l aj pier'dolisz obso dobry lajnup. A i pamietajcie, że Heniek Rollins to bedzię robił stand upa c'nie
Opublikowano 20 marca 201213 l No, Ikue Mori to taka alternatywa jak ch,uj Ikue Mori - 90 tys. odtworzeń na Laście Iggy Pop - 15 mln odtworzeń Nie no faktycznie, jest tylko tysiąc pięćset razy mniej znana. Edytowane 20 marca 201213 l przez ogqozo
Opublikowano 20 marca 201213 l Aha, no sorry. Przyjalem, ze rozmawiam z osoba znajaca sie na muzyce. (pipi) nie wiem jak mozna nie znac Ikue Mori, wspoltworczynie nurtu no wave i bardzo uznana improwizatorke/muzya free jazzowego. W dodatku to glupie porownanie na Lascie, biorac pod uwage fakt, ze prawie nigdy projekty, w ktorych bierze udzial nie sa sygnowane jej nazwiskiem (bo albo jest to zespol albo grupa muzykow). No ok, jednak trzeba sie pogodzic z faktem, ze niektorzy nie maja pojecia kto to jest James Chance, Lydia Lunch, zespol DNA, Mars, Sonic Youth i cala scena nowojorskiego no wave. Laska grala w jednym z czterech absolutnie najwazniejszych zespolow tego gatunku, ktory wywrocil do gory nogami muzyke w latach 80, ale spoko, przeciez jest nieznana;dddd Juz nie wspominajac o Electric Masada, kultowym "Hemophiliac" nagranym w trio z Zornem i Pattonem, czy Death Ambient twrzonym z Frithem i zoltkiem z Ground Zero.
Opublikowano 20 marca 201213 l No Ikue Mori fajna postac, ale jak wystepuje z Zornem itd, solowo moze byc troche nuda, ale co kto lubi. Jak dla mnie najwieksza gwiazda tego festu jest Battles i z checia bym sie na nich przejechal