Skocz do zawartości

Gry na iOS

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ja wiem, gra ładna, przyjemna, ale mi na przykład szybko by się znudziła. Było już coś w tym stylu na PSP, nawet miałem, ale zapomniałem nazwy, na iOS pewnie też :P

ja bym powiedzial ze to taki klon Loco Roco z PSP.

No właśnie o tą grę mi chodziło :)

Opublikowano

602505_492184100814508_1278183918_n.png

EA Mobile Polska

Czas rozpocząć Halloweenową wyprzedaż. Gry na iOS do 90% taniej.

Gry objęte przeceną:

***iPad***

Battlefield: Bad Company 2 - 11.16 zł

Battleship HD - 11.16 zł

Command & Conquer Red Alert - 3.69 zł

Dead Space - 3.69 zł

Madden 12 - 11.16 zł

Mirror's Edge - 11.16 zł

NBA Jam - 11.16 zł

Need For Speed Hot Pursuit - 11.16 zł

Plants vs. Zombies HD - 3.69 zł

Real Racing - 11.16 zł

Real Racing 2 - 11.16 zł

RISK - 11.16 zł

Scrabble - 11.16 zł

SimCity Deluxe - 11.16 zł

Sims Medieval - 11.16 zł

Snood - 7.43 zł

Tetris - 3.69 zł

The Game of Life - 7.43 zł

Tiger Woods - 3.69 zł

Trivial Pursuit Master Edition - 3.69 zł

Yahtzee - 7.43 zł

***iPhone***

Battlefield: Bad Company 2 - 7.43 zł

Dead Space - 3.69 zł

Dragon's Lair II: Time Warp - 3.69 zł

Fight Night Champion - 7.43 zł

Madden 12 - 7.43 zł

Plants vs. Zombies - 3.69 zł

Real Racing - 7.43 zł

Real Racing 2 - 7.43 zł

Scrabble - 3.69 zł

Sims 3 - 18.63 zł

Sims 3 Ambitions - 7.43 zł

Sims 3 World Adventures - 7.43 zł

Sims Medieval - 7.43 zł

Trenches II - 3.69 zł

***iPhone&iPad***

Burnout Crash - 3.69 zł

Mass Effect Infiltrator - 3.69 zł

Opublikowano

Czy jesli appka jest uniwersalna, tak jak Rayman w dzisiejszej promocji, to jesli zaczne grac i przejde kilka leveli na iPhonie, a potem bede mial ochote pograc na iPadzie to save'y sie transferuja i moge kontynuowac od ostatniego checkpointa?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie koniecznie. To że apka jest uniwersalna oznacza że kupujesz raz i możesz grać zarówno na iphonie jak i ipadzie. Transfer save'ów to odrębna sprawa - jest uzależniony od obsługi iCloud lub jakiegoś własnego systemu developera (vide karcianka AC od Ubisoftu)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Znacie jakąś stronkę/ forum gdzie na bieżąco są wypisane najlepsze promocje gier na appstore? Tutaj widzę mało kto zagląda a chciałbym sobie kupić gta3 & chinatown wars, max payne itp, ale że na telefonie gram baaaaardzo sporadycznie poczekam na promocję.

Gość GregZPL
Opublikowano

Wiadomo, czy Baldur`s Gate na iPada będzie po polsku? I pójdzie mi to na mini?

Opublikowano

no, znowu ściągnę tak jak trójkę, a i tak nie będę grał

ale weź nie ściągnij

Opublikowano

No ale w III się nie da grać jak człowiek. Przymierzyć nie idzie, jak masz misję, żeby przymierzyć w konkretny pojazd, albo osobę i masz AK albo shotguna to się osrasz a nie trafisz. Gwiazdek tylko naciupiesz za poległych przechodniów. No i pojazdy, które koziołkują przy ostrym zakręcie :(

Opublikowano

Poprawili grafikę, dodali celowanie przez dotknięcie postaci na ekranie, chyba posiedzieli ostro nad zachowaniem pojazdów. Słowem, nie jest to szybki porcik.

Opublikowano (edytowane)

Poprawili grafikę, dodali celowanie przez dotknięcie postaci na ekranie, chyba posiedzieli ostro nad zachowaniem pojazdów. Słowem, nie jest to szybki porcik.

Jest zdecydowanie lepiej z tym celowaniem? Nie mogę wciaż przejść III przez to cholernie frustrujące celowanie i przewracające się na zakrętach samochody i czekam z zakupem VC.

Edytowane przez Q-Jot
Opublikowano

Jeszcze za krótko grałem, żeby robić tu za wyrocznię. Jednak na Touch Arcade goście już ostro w nią szarpią i wg. niektórych możliwość własnoręcznego zaznaczenia celu stawia grę nawet wyżej niż oryginał na PS2, co już jest dość sporym zaskoczeniem.