Opublikowano 21 grudnia 201212 l Chinatown Wars jak to Chinatown Wars - REWELACJA! Skończyłem ją na NDS, na iPhone kupiłem swego czasu też w jakiejś promocji. Zainstalowałem sobie ostatnio bo chciałem pograć, ale na iOS 6 jest słabo - cały czas masz widoczny pasek stanu (z nazwą operatora, baterią, itp) i podczas gry jest uciążliwy dostęp do menu gry. Pasek zasłania ikonki w grze na górze telefonu. Jak masz iPhone 4 albo nowszego to pixeloza też daje po oczach. Ale pomimo tych utrudnień to Chinatown Wars jak najbardziej polecam. Jeśli chodzi o zakupy to skusiłem się tylko na FIFA 13 (która jest naprawdę fajna) i pewnie wezmę jeszcze Max Payne. Chociaż kusi Fieldrunners i cała masa innych fajnych rzeczy. Za Super Monsters Ate My Condo zapodałem plusa - wcześniejsza gra Monsters Ate My Condo jest moją ulubioną grą na iPhone i chętnie pogram w sequel. Edytowane 21 grudnia 201212 l przez Kris77
Opublikowano 21 grudnia 201212 l Pasek zasłania ikonki w grze na górze telefonu. Haha, rzeczywiście. Nie mogę dostać się do PDA. Zgłaszam request o refunda, zobaczymy co odpiszą.
Opublikowano 22 grudnia 201212 l Chinatown wars na ipada jest świetnie dopracowane, gram na jedynce i żadnybch problemów nie uświadczyłem.
Opublikowano 22 grudnia 201212 l Chinatown wars na ipada jest świetnie dopracowane, gram na jedynce i żadnybch problemów nie uświadczyłem. Na iPad jest oddzielna wersja działająca w natywnej rozdzielczości iPad i iPad 2. To jest jakaś niekompatybilność gry z iOS6. Na iOS 4 i iOS 5 Chinatown Wars działało super na moim iPhone 4. Też napisałem request o refund. Edytowane 22 grudnia 201212 l przez Kris77
Opublikowano 17 stycznia 201312 l Polecam Carmagedon na ipada. Smiga pięknie a miód taki jak kiedys :> https://itunes.apple.com/us/app/carmageddon/id498240451?mt=8
Opublikowano 17 stycznia 201312 l Polecacie Monkey Island 1 i 2? Nie gralem w stara wersje ani nie mialem jeszcze okazji w remake. Cena troche wysoka, bo za obie czesci wyjdzie 9 euro.
Opublikowano 17 stycznia 201312 l cóż lubisz stare point and click'i? jak tak to jedna z najlepszych chociaz imo juz tak nie bawi jak kiedys szukam czegos na wzór puzzle street fighter ale jakos same takie wersje w stylu tetrisa widze. super by było jak by to był remake takiej gry puyo pop fever ale jakos nie moge znalezsc. ktos pomoze?
Opublikowano 17 stycznia 201312 l Temple run 2 za free jest ja sobie narazie ogrywam broken sword 2 miło sobie przypomnieć stare przygodowki
Opublikowano 17 stycznia 201312 l Anomaly Warzone fajne jest, czy po dwóch levelach w kółko ten sam schemat wałkowany? Korea dużo różni się od Earth? W ogóle nikt nie informuje, że Joe Danger z PS3 jest na iOS, co za forum :[ Edytowane 17 stycznia 201312 l przez Q-Jot
Opublikowano 17 stycznia 201312 l Jeszcze pytasz? oO Niesamowite gry. A na ile mniej wiecej godzin kazda czest starcza?
Opublikowano 18 stycznia 201312 l cóż lubisz stare point and click'i? jak tak to jedna z najlepszych chociaz imo juz tak nie bawi jak kiedys szukam czegos na wzór puzzle street fighter ale jakos same takie wersje w stylu tetrisa widze. super by było jak by to był remake takiej gry puyo pop fever ale jakos nie moge znalezsc. ktos pomoze? Puzzle Fighter z MULTI byłby KILLEREM na telefonach. Absolutnym. Dałbym i z 10 euro za to. Zagrywałem się jak świr w to.
Opublikowano 18 stycznia 201312 l Ostatnio Knights Of Pen & Paper zatrzymało mnie na dłużej. Polecam!
Opublikowano 20 stycznia 201312 l Hunters Hd episode one na ipada oraz iphona za free, całkiem fajna strategia turowa Edytowane 20 stycznia 201312 l przez kubson
Opublikowano 25 stycznia 201312 l Might&Magic Clash of Heroes jest na iPada. Jedna z najlepszych gier na NDS. Bardzo, bardzo polecam. No i jest po polsku
Opublikowano 25 stycznia 201312 l IAPów tam jest troche i jeszcze. Całość to kilkanaście Euro. Not buy.
Opublikowano 25 stycznia 201312 l Tak troche sobie pozwole na chamówke, ale Kairo, giereczka do której robiłem muzyke, wlasnie trafilo na iOSa. Jezeli kogos interesuja amtosferyczne explorer-puzzlery z mocno skrytą, ambientową, fabułą to zapraszam do próbowania. https://itunes.apple.com/us/app/kairo/id593296968?ls=1&mt=8
Opublikowano 25 stycznia 201312 l Ja tylko robilem muzyke, reszte robil inny ziomek W zasadzie dzisiaj czy wczoraj wyszla wiec mozna poczekac na jakies tam wyprzedaze. No rush. albo sprawdzic na kompie
Opublikowano 25 stycznia 201312 l No to poczekam na wyprzedaż. Na kompie nie sprawdzę, mam alergię na pc ^_^
Opublikowano 26 stycznia 201312 l A ja polecam gesundheit hd https://itunes.apple.com/us/app/gesundheit!-hd/id591703749?mt=8
Opublikowano 7 lutego 201312 l Trochę rzeczy za darmo na appstore: Galaxy on fire 2 HD Great Big War Game
Opublikowano 8 lutego 201312 l Jaki serwis warto śledzić, żeby wiedzieć o nowych gierkach, recenzjach i najlepszych promocjach? TouchArcade jest najlepszy?