Gość GregZPL Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Ja też nie przepadam, ale są gry w których sterowanie bez przycisków jest akceptowalne. Strategie, rpgi. W Baldura grało się bardzo ok, w KotORa też. W GTA za to gra się tragicznie i zmarnowałem 5 dolców na Vice City Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Bzdura. W co jak co ale w Vice City gra się na iPadzie wyśmienicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Panowie na jakiej zasadzie działają wyścigi RealRacing 3? To nie jest tak, że na żywo się ścigasz, tylko to są zapisy archiwalnych przejazdów prawda? Bo Ci przeciwnicy to takie młotki, dają się spychać i można robić co się chce Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Coś w ten deseń Tzw multiplayer asynchroniczny. Edytowane 2 Czerwca 2013 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Doszedłem właśnie do 5 poziomu i już kumam. Powoli zaczyna sie robic fajnie bo trzeba wreszcie wyłączyć asystę hamowania A tak BTW dzięki na info o Wright:Attorney no nie znałem serii a teraz żona sie zagrywa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Ostatnio, jako wielki fan serii Football Manager, nabyłem FM 2013 na iP4 za 8 Eurosów i baaardzo się rozczarowałem. Odradzam i przestrzegam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Chodzą plotki, że niedługo zobaczymy odświeżonych Commandos'ów na iPadzie :O Edytowane 2 Czerwca 2013 przez Q-Jot Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Byłoby super, ja czekam ma xcom i raz jeszcze polecam Warhammer Quest tak samo jak poprzednie gry tego studia czyli Hunter i Hunter 2 najlepsze strategie turowe na ipadzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 (edytowane) Plants Vs. Zombies 2: It's About Time Release Date, First Details Time travel, new plants, new power-ups and the return of Crazy Dave. PopCap has announced that Plants vs. Zombies 2: It’s About Time will hit iPhone, iPad and iPod Touch worldwide on July 18th. The game will be free-to-play with upgrades and in-game items available for purchase, though PopCap notes that “players can face every zombie and access every level in every world at no cost.” Screenshot'y: Edytowane 3 Czerwca 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GregZPL Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Dynamiczna może nie jest, ale nienawidzę wirtualnych krzyżaków. A propos gier, które nie powinny być na urządzeniach bez przycisków: https://itunes.apple.com/us/app/id578198956?mt=8 Fatalna jest ta Contra. Szkoda mi tego dolca, którego na to wydałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 (edytowane) Ostrzegałem Edytowane 3 Czerwca 2013 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GregZPL Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Commandos byłoby boskie. Oby tylko nie zrobili tego w 3D. Zwykła konwersja plus sterowanie w pełni by mnie zadowoliło. Genialna gra Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Martwię się o PvZ2. Mnie model f2p nie przekonuje i dużo bardziej wolałbym zapłacić te 2,70 euro za wersję HD bez inappów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Mam kupiona jedynkę, w którą nawet nie grałem jeszcze, takie to dobre jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Andreal: jak jeszcze nie grales na zadnej innej platformie (pc, psv, nds i co jeszcze?), to polecam. Szkoda ze jednak w wersji iOsowej, tak wolno odblokowuja sie bonusy... no ale tu masz mikroplatnosci:(. Ja np. jeszcze nie gralem w Dead Space, ale juz wiem ze mi sie nie spodoba:). Bo takie przygodowki-konwersje, maja przewaznie skopane sterowanie i mechanike gry - konsolowej. Edytowane 4 Czerwca 2013 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Akurat w przypadku Dead Space nie masz racji, cała gra od podszewki jest fenomenalna, sterowanie świetne, fabuła, jakość i długość rozgrywki jest więcej niż satysfakcjonująca. I na koniec ważna rzecz: to nie jest konwersja, a gra tworzona docelowo na platformę mobilną. Gromkie brawa dla twórców, bo wyszło im świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomek1906 18 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 PvZ bardzo pozytywna gierka, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomek1906 18 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 coś podobnego do Hay Day ale mniej wołające o kase za wszystko? Moją dziewczyne właśnie wessało tylko te oplaty wole zaplacić za coś raz i czerpać radość.. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Wcześniej kupiłem Phoenix Wright 1 na iOS i po ściągnięciu trylogii HD ta sama część odblokowała się za free, albo tak jest i jestem w szoku, albo ta część jest za free dla każdego ;p ... i byłbym w jeszcze większym szoku... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GregZPL Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Dwie pierwsze sprawy są za free Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 pfff Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 (edytowane) Tomek: raz czy dwa, wydaj to jedno euro, zeby rozbudowac ilosc skladnikow. Co by na noc nastawic duzo cukrow i mlecznych przetworow. Poza tym ja juz mam rozbudowane cale pole, to moge ci o okreslonej godzinie, wystawic w gazetce: olowki i inne (pipi)y. No i z tego co widzialem, wystawiaj cene maksymalna swoich prodoktow w gazetce. Post napisano za pomoca pudelka zapalek. Edytowane 10 Czerwca 2013 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
tomek1906 18 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Promo jest na baldura warto? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Osobiście uważam, że lepiej na PC wrzucić z modami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GregZPL Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 A mi się grało świetnie. Przeszedłem i jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi