estel 806 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Xcom wyladował na iPadzie. 20$ Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Dasz link? Bo w wyszukiwarce nie znajduje Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Sorry, źle przeczytałem. Będzie w ten czwartek. Link do newsa: http://toucharcade.com/2013/06/17/xcom-enemy-unknown-hits-the-app-store-this-thursday-for-19-99/ We've been all over Firaxis Games' XCOM: Enemy Unknown since first rumors of its arrival hit the internet, and per a recent press release, the game is coming this Thursday the 20th (So, Wednesday at 11:00 PM, most likely.) for $19.99. It'll run on the iPad 2, 3, 4, and mini, as well as the iPhone 4S, 5, and 5th generation iPod touches. It's going to be a universal app with both Game Center and iCloud support, providing the complete console experience in a snazzy new touch interface. Additionally, multiplayer is said to be coming later via a free update. Awesome, right? We'll have a full review and all sorts of coverage on the game as soon as we can. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 A co myślicie o fizycznych kontrolerach? iOS7 doda wspardcie, podobno Logitech planuje takie akcesoria. Stworzenie takich rzeczy spowoduje tez powstanie podobnego, oficjalnego akcesorium na Androida i może na Windows Phone. To może zapić na pewno Vitę a może i w perspektywie 3DS. Już w tej chwili gier jest multum, są tańsze, na Andka jest kupa fajnie działających emulatorów (PSX jest emulowany w 99%). Jakie macie odczucia? O ile w Dead Space czy FPSy grało mi się na ekranie dobrze o tyle są gry którym kontroler się przyda. Kupilibyście takie rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 kiedys sprzedawalem takie analogi przyklejane na przyssawke do ekranu. Uginajac paluchem, fizycznie naciskala wirtualna klawiature. Ciekawe czy to dzialalk ok? Nie mialem wtedy tableta:( Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Taki pad sprawdzilby sie na emulatorach, ktorych na AppStore nie ma:(. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 (edytowane) http://gry.onet.pl/wiadomosci/denerwuje-cie-brak-fizycznych-przyciskow-i-galek-w,1,5376448,artykul.html Niby tutaj gra w normalne gry, przeciez digitizery w tabletach rozpoznaja nacisk, moze jednak nie tylko emulatory beda fajnie z tym pracowaly? http://www.ebay.com/itm/C-White-Analog-Joystick-Game-Controller-Joypad-Button-phg-For-iPad-2-3-Tablet-PC-/161033042680?pt=Other_Tablet_eReader_Accessories&hash=item257e513af8 Niestety na iOS niektore gry maja wsparcie dla tych przyciskow, ale na androidzie mozna teoretycznie kazda gre dostosowac Edytowane 18 Czerwca 2013 przez Pajda Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 XCOM EU wyladowal w App Store. 18 euro, wiec mniej niz sie spodziewano. Jak na gre iOS to i tak sporo, ale czy warto? W przyszlym numerze iMaga recenzja Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zna ktoś może Appke do czytania komixow przez sambę? Da sie tak w ogóle ? Znalazłem z opcjaimportu na dysk ale wolałbym ze względu na pamięć w tabletkę streamowac przez sieć co oglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Colin na ios: Mystery solved. Colin McRae Rally has appeared on the New Zealand Apple Store and is set for release on iOS tomorrow (thanks CrunchinJelly). It's based on Colin McRae Rally 2.0, and features many of the iconic cars as well as the co-driving skills of Nicky Grist. Sadly these chaps don't seem to have made the cut. ORIGINAL STORY: Codemasters is teasing something Colin McRae-related, tweeting an image of the departed rally star's iconic Ford Focus ahead of an announcement tomorrow morning. It's unlikely to be Dirt-related, with Codemasters only just having released a big ticket entry in its other racing franchise Grid. Codemasters hasn't been shy in acknowledging the existence of a Dirt 4, saying it'll have more traditional rally content, but right now a more official announcement's a way off. More likely from tomorrow's news is a mobile remake of an older Colin McRae game - and the smart money's on it being Colin McRae 2. Remind yourself of that series' genius by reading up on our Colin McRae series retrospective, and come back tomorrow when we'll know a little more. www.eurogamer.net/articles/2013-06-26-codemasters-teases-new-colin-mcrae Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GregZPL Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Meh. Commandosów dawać Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 No i na Age of Empires w sumie też się zajarałem. Kiedyś była taka fajna gra commandoso-podobna Robin Hood Legenda Sherwood. Do dziś mam na półce, Idealny rodzaj gry dla iPada, mam nadzieję, że będą dalej ciągnąc te remake'i. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GregZPL Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 AoE też ma być? Extra! Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Mi po Carmageddonie starczy tych remake'ow Cytuj Odnośnik do komentarza
tomek1906 18 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Q-Jot racja Robin Hood był świetny! i chętnie bym w coś takiego pyknął na iPadzie Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Mi po Carmageddonie starczy tych remake'ow Ja tam bawie sie swietnie z carmageddon i jest to jedna z 3 gier które odpalam na ipadzie sterowanie jest świetne + miło jest pograć w grę w która sie zagrywalem jak byłem małolatem Strasznie chciałbym na ipadzie Heroes of might & magic cześć 2 i 3 <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Noooo HoMM 3 by siadła pięknie Jaranko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Znając życie jakiś HOMM byłby możliwy, ale jako freemium z IAPami na każdym kroku Cytuj Odnośnik do komentarza
tomek1906 18 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Gral ktos w Bastion? Dobra przecena jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Każdy się tasuje do Bastionu.A dla mnie to średniak. Gra jest nudna i odtwórcza. Jedna z niewielu gier, która ma tak skrajnie podzieloną rzeszę graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Grałem na iPadzie, świetna gierka, gorąco polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Nie wszyscy śledzą portal: http://www.ppe.pl/news-23158-darmowe_gry_na_app_store.html W skrócie, tyle gier za free, że aż miejsca brak . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Dead Space, Mirrors Edge również w wersjach HD za darmo na appstore 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Ach ten Mirror's Edge, to ten sam gatunek co Pitfall i gry tego typu. Szkoda, ale miałem malutką nadzieję na widok FPP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Angry birds Star Wars w wersjach iPhone/iPad za darmo, Knights of Old Republic przecenione na 4,5EUR. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi