Voytec 2 761 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Na iOS wyladowal wczoraj Deus Ex The Fall a dzisiaj The Walking Dead 400 Days. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Na iOS wyladowal wczoraj Deus Ex The Fall a dzisiaj The Walking Dead 400 Days. nie kupujcie Deus ex jak macie jailbreak 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Jak to jest z tym dodatkiem do TWD? Kiedy uruchamiam grę z menu głównego widzę tylko: "coming soon". Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Na iOS wyladowal wczoraj Deus Ex The Fall a dzisiaj The Walking Dead 400 Days. nie kupujcie Deus ex jak macie jailbreak na Cydii podobno jest już obejście Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Od dawna, z tego co słyszałem. Nie obejście konkretnego zabezpieczenia w Deus Ex, tylko po prostu appka która sprawia, że system jest wykrywany jako "czysty". Podobno to nie pierwszy raz takie coś zrobiono, ale chyba pierwszy raz w grze (wcześniej chyba niektóre aplikacje do streamingu z określonych źródeł - jakieś appki zachodnich stacji. Jeszcze chyba zewnętrzne DACi zatwierdzone przez Apple i działające z iPodami/iPhonami nie działały po JB). Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Nie wiem, czy wiecie, ale na iOS wydano Sine Mora. Cena: 5,49€ Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Szkoda kasy, wersja na PSV jest dla mnie praktycznie nie do ukończenia. A co dopiero mazanie paluchem, które jest mniej precyzyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 http://www.ppe.pl/news-23439-bloodmasque__nowe_rpg_od_square_enix_laduje_dzis_w_appstorze.html Dziś na sieciowy rynek apple trafia nowe rpg od Square-Enix. Są wampiry, jest krew, a wszystko to w otoczeniu paryskich uliczek. Pytanie tylko, czy warto? ktoś z Was kupuje? Podobno całkiem sensowne i od samego Squre Enix. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Ludzie na portalu narzekaja ze pewnie sterowaniel na tablecie sie nie sprawdzi, ale co oni tam moga wiedziec, nie posiadajac tabletow. Ja gram w Dungeon Huntera i jest dobrze. Co do gierki kusi, wreszcie cos powaznego i nie casualowego. Kupie jak bedzie w promocji, albo jak ktos mnie przekona tutaj na forum:). Jak zwykle SE dalo cene wyzsza niz wiekszosc pozycji na AppStore, no ale gra nie wyglada jak jakas pierdółka za 0,89€ Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Bad Piggies (iphone.ipad) i Zombie Gunship za darmo na appstore. Obnizki: X-com z 17,99EUR na 13,99EUR Civilization: Revolution i Sid Meier's Pirates na 0,89EUR 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 (edytowane) I ktoś gra w tego rpga od SE? Chciałem Wam polecić klimatyczną platformówkę, ale widzę że jej cena podskoczyła do 2,69 eurosa. https://itunes.apple.com/pl/app/nihilumbra/id500161349?mt=8 Czuć, że to jakaś budżetówka, ale posiada jakiś tam klimat. Wraz z upływem czasu otrzymujemy moce - kolory, którymi mażemy podłożę. I tak np. zielony kolor pozwala nam się odbijać, brązowy - przykleja nas do ścian. Czasem trza nieźle kombinować, np. malujemy na brązowo, by się przykleić, a następnie podłoże na zielono, by się odbić . Logiczny,zręcznościowy platformer z przytłaczającą, mroczną muzyczką. Minigore 2: Zombies https://itunes.apple.com/us/app/minigore-2-zombies/id576939960?mt=8 Chwilowo za free więc zasysajcie. Strasznie wciąga zbieranie kasy i udoskonalenie ekwipunku. To jest właśnie ten smaczek, który sprawdza się na tabletach/smartfonach. Rozgrywamy szybkie rundki w których siekamy zombiaki, a za kasę ulepszamy ekwipunek. Chyba z 6 plansz i to co już chyba stało się standardem - aktywne trzy minimisje, za które również otrzymujemy kasę. Wiadomo, że misji jest więcej, ale trzy są aktywne . Patent, którego nie było na konsolach Segi, Nintendo, Sony, a który pojawił się na iSprzętach, czy innych Samsungach i sprawdza się znakomicie. Iron Force https://itunes.apple.com/ru/app/iron-force/id606190854?l=en&mt=8 Darmowe MMO, w które również się wkręciłem. Takie tam walki czołgów, gdzie możemy stoczyć kilka walk, a następnie czekamy, lub ładujemy realną kasę i gramy dalej. To co znowu wciąga to krótkie sesje w ktorych zbieramy kasę i wydajemy na ekwipunek Edytowane 3 Sierpnia 2013 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 629 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Dungeon Keeper on iOS, Android is online-only and free-to-play Fuck you EA... Kolejna klasyczna marka do uśmiercenia... Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Rayman Fiesta Run is real Jaram sie jak zapalka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 No ja kupiłem niedawno na PC obie części Raymana i mam wywalone na nintendo. Takiej grafiki 2D dawno nie widziałem, śliczna, przyjemna i prosta w pierwszym kontakcie gra, która aby wymasterować trzeba nieźle się napocić. Ten silnik UbiArt jest przekozacki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
lechu 21 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Ja sie nawet napaliłem bo lada moment w App Store pojawi sie Shadowrun Returns. Nie grałem na PC więc tym chętniej sprawdze wersje na iPada... Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 (edytowane) Orientuje sie ktos czy wersja shadowrun returns na androida i ipada jest powaznie okrojona wzgledem wersji pc? wg. dewelopera nie... ale jak z pozniejszym wsparciem? a niewazne... The iOS and Android tablet versions of Shadowrun Returns are NOW available in the Apple and Google Play stores for $9.99. The tablet versions don’t include the editor and will not contain access to community created content but we do plan to bundle the best community content and release it on tablets at some point in the future. Edytowane 27 Września 2013 przez Zeratul Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 KOTOR za 4,49 EUR(przecena o połowę). Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Ciekawe czy doczekamy sie na iPadzie pełnej wersji gry talisman, nie prolog nie chce mi sie juz grać, a miło byłoby zagrać online lub w dwie osoby Cytuj Odnośnik do komentarza
Piwo_HD 5 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Dead Trriger 2 na apple Store za free ,a i nowy Batman . Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Paint it Black https://itunes.apple.com/us/app/paint-it-back/id675183907?mt=8 Picross na telefonie. Świetna gra. Kilka leveli za darmo, reszta do odblokowania in-appem. Ja się długo nie zastanawiałem, ale to może dlatego że bardzo lubię Picrossa. Jeżeli ktoś nie wie co to jest to niech ściągnie i sobie spróbuje. Ogólnie gra logiczna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Rayman Jungle Run za 0,99€ Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Devil's Attorney za darmo w ten weekend. Ponoc dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
chrusto 0 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Devil's Attorney za darmo w ten weekend. Ponoc dobrea ja się cieszyłem, że zrobili przecene wersji na androida z 20 na 4zl... Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Zobaczcie najnowszą grę Oceanhorn, kalka zeldy aż chyba pobiorę Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 https://itunes.apple.com/pl/app/iesabel/id666232910?mt=8 Iesabel za 0,89 euro. RPG "diablopodobne", po polsku, bez mikropłatności. Na tablecie gra się przyjemnie, nie ma takich gier, ale na kompie widzę że gra dostała 3/10 w jakimś tam serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi