NemoKOF 672 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 To apple więc pewnie zrobią, przynamniej ci bardziej kumaci :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 SW:KOTOR na iPhoenia wyszedł i jest przecena na 4,49EURO Grał ktoś na iPadzie ? Dobrze się pyka ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Wg recenzji wszelakich dobre, gra w oryginale ma aktywnę pauzę i kolejkowanie ataków, więc jakie sterowanie by nie było nie może być złe. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Jakby co Cut The Rope 2 jest już do ściągnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GregZPL Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Fajne promocje są. Gry Lego po dolcu, oprócz Lotra, ten kosztuje 3. Ale właśnie tego wziąłem. Jest też promo na gry od EA, też po dolcu. Brać Baldura, jest w promocji, a w dodatku dostał patcha z językiem polskim! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Greg Tyyyyyyyy......!!!!! Miałem Ci dać minusa, bo będę musiał teraz zakupić Baldura , a dziś już kupiłem Tomb Raidera, prawie codziennie coś - wcześniej HumbleBundle na Andku. Niby te gry kosztują grosze (względem np. tego co mamy na PlayStation Store), ale jakby nie patrzeć, całkiem sporo wydaję na te gierki za jeden euro. Czemu Sony nie może na to wpaść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GregZPL Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Sony jak Sony, ale u Nintendo jest beka. Gry z NESa po 40 zeta olo Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Już drugie forum na którym o tym piszesz. Dobry ten Tomb? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GregZPL Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Kurde, szkoda, że tłumaczenie Baldura to tylko kinówka... A liczyłem na Fronczewskiego Wiadomo kiedy Baldur dwójka? Edytowane 19 Grudnia 2013 przez GregZPL Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Czy Tomb dobry? On nie jest dobry, on gra na naszych sentymentach:) i trudno ocenic. Warto wziąć za te 3 zeta, wszak to klasyk. Brakuje mi tylko quicksave'a Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GregZPL Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 SW:KOTOR na iPhoenia wyszedł i jest przecena na 4,49EURO Grał ktoś na iPadzie ? Dobrze się pyka ? Kupiłem na premierę i przeszedłem dwa razy. Pyka się idealnie, sterowanie jest super, bo i gra nie jest mega dynamiczna. A co do jakości samego KotORa to wiadomo... Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 (edytowane) Fajne promocje są. Gry Lego po dolcu, oprócz Lotra, ten kosztuje 3. Ale właśnie tego wziąłem. Jest też promo na gry od EA, też po dolcu. Brać Baldura, jest w promocji, a w dodatku dostał patcha z językiem polskim! Tak z ciekawości są jeszcze jakieś gry na iOS PL szczególnie chodzi mi o te nie wydane przez PL devów. Jest może jakiś spis albo coś ? Grzybiarz ty jesteś dobry w spisach, może masz coś takiego Sprzedałem Vitę bo jednak granie przenośne + mały ekran to nie dla mnie ale czasami w jakieś sytuacji awaryjnej to czemu nie, więc chyba znowu posprawdzam jakieś szpile na iPadzie. Edytowane 20 Grudnia 2013 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Może balon pobierz to: https://itunes.apple.com/pl/app/polskie-aplikacje-polish-apps/id460124116?mt=8 A z gier polskiego developera, polecam tego liniowego rpga - slashera: https://itunes.apple.com/pl/app/iesabel/id666232910?mt=8 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Fajne promocje są. Gry Lego po dolcu, oprócz Lotra, ten kosztuje 3. Ale właśnie tego wziąłem. Jest też promo na gry od EA, też po dolcu. Brać Baldura, jest w promocji, a w dodatku dostał patcha z językiem polskim! Te 5,99 euro za BG to promocja właśnie czy już się skończyła ? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Promocja bo był za 13 euro: http://appshopper.com/search/?search=baldur Dobra stronka do promocji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 (edytowane) Grał ktoś w xcom na ipadzie bo rownież przeceniony ? Kotor zakupiony i wlasnie chyba skusze sie na xcom jeszcze jedno pytanie pare lat temu była w app store gra wolfenstein rpg, zagrywalem sie w to ostro, chciałem sobie odświeżyć, a tu appki juz nie ma w sklepiku da sie cos z tym zrobic czy jednak lipa ? Edytowane 22 Grudnia 2013 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GregZPL Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Jest promocja 50% na gry SE. Finale po 7 euro, łącznie z Tactics, TWEWY za 9, Chaos Ringi, o których dużo dobrego słyszałem, po 3 (plus/minus). Kupiłem Tacticsa, bo zawsze chciałem w niego pograć, a było mi nie po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Anomaly 2 juz za dolca. Warto kupić chyba, bo jedynka była super, a to świeża gra, to pewnie znowu na promocję trzeba będzie poczekać. Troche ponad 1GB waży. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Skulls of shogun za darmo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 W xcom enemy unknow, gra sie rewelacyjnie, kotor tez śmiga pięknie, chyba na czas świat zamiast grać na ps4, będę ogrywał te perełki no i jeszcze ma baldura w zapasie Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Shadowrun returns tez przeceniony. To turowy cyberpunkowy rpg. Fajne. Dropchord za dolara. To muzyczna Cytuj Odnośnik do komentarza
gandi77 23 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Orientuje się może ktoś czy na iOS-a wyszły jakieś dungeon crawlery w stylu starego Eye of Beholder? Wiem,że wyszedł Dungeon Master,jest coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GregZPL Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 W piątek premiera Baldura 2. YES! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 a wiadomo kiedy w koncu wyjdzie na Andka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Orientuje się może ktoś czy na iOS-a wyszły jakieś dungeon crawlery w stylu starego Eye of Beholder? Wiem,że wyszedł Dungeon Master,jest coś jeszcze? The Quest, ale jest tylko wersja "mała" - na iPhone. Ma też różne fabularne dodatki. Świat dość rozbudowany, żeby się zgubić. Grałem trochę jeszcze na Windows Mobile. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi