Skocz do zawartości

Gry na iOS

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Metal Slugi może nie :)

Do tego bym dodał wszystkie gry od Telltale, Valiant Hearts, This War of Mine, Phoenix Wright, M&M Clash of Heroes... no jest tego mnóstwo.

• Plusik 1
Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

Kartą normalnie. Ewentualnie gift cardem z jakiegoś Allegro czy coś, tylko że tutaj już trzeba miec konto na US.

Edytowane przez ragus
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Przeglądam sobie Facebooka a tu reklama Deus Ex GO. Od razu przykuło to moją uwagę. Zapowiada się całkiem ciekawie, więc postanowiłem zaryzykować i kupiłem pakiet Hitman GO i Lara Croft GO. Obie okazały się rewelacyjne! Tak mają wyglądać gry mobilne. Wkręcają niesamowicie, z naciskiem tutaj na mojego faworyta - Lara Croft GO.

Do tego wróciłem do Monument Valley. Wydano do niej DLC. Zobaczymy czy warto, choć pewnie tak :)

Opublikowano

Ale wkręciłem się w Star Wars: Galaxy of Heroes. Od ponad dwoch miesięcy gram dzień w dzień. Nie miałem tak nigdy z żadna gierką na telefon jeszcze. Jeżeli ktoś jest fanem uniwersum to szczerze polecam.

Opublikowano

Przeglądam sobie Facebooka a tu reklama Deus Ex GO. Od razu przykuło to moją uwagę. Zapowiada się całkiem ciekawie, więc postanowiłem zaryzykować i kupiłem pakiet Hitman GO i Lara Croft GO. Obie okazały się rewelacyjne! Tak mają wyglądać gry mobilne. Wkręcają niesamowicie, z naciskiem tutaj na mojego faworyta - Lara Croft GO.

Do tego wróciłem do Monument Valley. Wydano do niej DLC. Zobaczymy czy warto, choć pewnie tak :)

Jakieś kolejne dlc? Jedno było dość dawno ale jeśli jest kolejne to sam chętnie zagram.

Opublikowano

Jakieś kolejne dlc? Jedno było dość dawno ale jeśli jest kolejne to sam chętnie zagram.

Jest płatne DLC Forgotten Shores i Ida's Dream (kiedyś płatne, teraz jest za darmo)

Opublikowano

FF7 się opłaca? Czy to jakaś uproszczona tandeta z tytułem klasyka?

To jest wersja ze Steama, czyli 1:1 z psxa plus możliwość wyłączenia randomów i możliwość maksowania statystyk jednym przyciskiem. Gra się ok, ja kupiłem i nie żałuję

Opublikowano

Dzięki. Sprawdzałem na YT i chyba nie zrobili 16:9. Zostawili niestety 4:3 i czarne pasy po bokach. ;/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Jakiś dobry tower defence na Ios?

Grave defense, ale to i jest na androidzie. Zreszta to chyba mój pierwszy td na smartfonie i w ogóle w życiu:)

Polecam

Edytowane przez grzybiarz