Skocz do zawartości

Gry na iOS

Featured Replies

Opublikowano

Dzięki. Sprawdzałem na YT i chyba nie zrobili 16:9. Zostawili niestety 4:3 i czarne pasy po bokach. ;/

Ekran w iPadzie jest 4:3 więc pasuje :)

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 191 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Temat poświęcony wyłącznie grom z App Store (wszystkie generacje: iPhone, iPod touch & iPad). Piszcie co polecacie, w co gracie, wrażenia, o promocjach czy zapowiedziach. Możecie również podzielić

• EDGE ZA DARMO!!! Polecam (jak dla mnie jedna z lepszych gier na iPhone). A Edge Extended tylko za 0,79 Euro (normalnie obie gry są po 2,5E)!   I jeszcze Monkey Island Tales 1 (od Telltale Games) też

• Infinity Blade za 0,79e: http://itunes.apple.com/us/app/infinity-blade/id387428400?mt=8

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fajny klon F-Zero, jest do pobrania za darmo w app sklepie. Szukajcie AG Drive.

Edytowane przez basbot11

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

GTA na promocji. San Andreas po 3 ojro, reszta (trójka, vc, lcs i chinatown wars) po 2. VC już mam, wziąłem SA. Pytanie do znawców: do trójki ani lcs już się nie wracam, ale nad chinatown się zastanawiam. Dobre to?

Opublikowano

Tak, ale całkiem inne. Wyszło też na NDSa, możesz obczaić pierw na emu.

Opublikowano

Ja wiem jak gra się prezentuje, chodzi mi o grywalność i poziom. Plus porównanie do starych GTA

Opublikowano

No właśnie do STARYCH GTA (1 i 2) jest mu najbliżej. Jak lubiłeś to się dobrze gry przy czym sterowanie na Androidzie np jest takie se ;-) przy jeździe. Nie ma żyroskopu ani nic takiego ale gra się przyzwoicie.

Opublikowano

Na ipadzie wygląda za(pipi)iście, mam, ale nie grałem właśnie ze względu na sterowanie, kontrolera żadnego niestety nie posiadam.

Opublikowano

No to sobie sprawdź na tych emulatorach.

Nie używam pc do grania, zresztą nie nadaje się.

Kupiłem, będę grał na iPadzie. Zobaczymy, 9 zł nie majątek, a GTA to GTA :)

Opublikowano

Jade Empire na iOS! 10 ojro to dużo, ale jak będzie promocja to must have

Opublikowano

Lara i Hitman Go sa do zgarniecia w pakiecie za 0,99€.

Opublikowano

Apollo Justice pojawi się na iOS. Super, jedyna brakująca część głownej serii. Potem tylko ta najnowsza

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sporo promocji teraz jest. Z takich ciekawszych IMO:

Crypt of The NecroDancer - 2 euro

Cała trylogia The Room za 5 euro (1 - 1e, 2 - 2e, 3 - 2e)

Road Not Taken - 2 euro

King Oddball - 1 euro

Kingdom Rush Frontiers - 1 euro

Sonic CD - za darmo

Opublikowano

Grim Fandango rownież na przecenie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gra z 2004. Grał ktoś? Przetrwało to próbę czasu? I gdzie są Commandos :(

Opublikowano

Steamworld Heist na iOS. Cena? 6.99. Na 3DS 19.99. A potem się dziwią wszyscy, że telefony i tablety wypierają handheldy