Skocz do zawartości

Gry na iOS

Featured Replies

Opublikowano

Jeśli ta gra polega tylko na tym, że my wciskamy skok, a Mario sam biegnie. To nie mam najmniejszego zamiaru wydać na to 10€/8£.

Edytowane przez basbot11

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 190,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Temat poświęcony wyłącznie grom z App Store (wszystkie generacje: iPhone, iPod touch & iPad). Piszcie co polecacie, w co gracie, wrażenia, o promocjach czy zapowiedziach. Możecie również podzielić

• EDGE ZA DARMO!!! Polecam (jak dla mnie jedna z lepszych gier na iPhone). A Edge Extended tylko za 0,79 Euro (normalnie obie gry są po 2,5E)!   I jeszcze Monkey Island Tales 1 (od Telltale Games) też

• Infinity Blade za 0,79e: http://itunes.apple.com/us/app/infinity-blade/id387428400?mt=8

Opublikowano

NA tyle ją wycenili? Myślałem, że będzie darmowa. Mało która gra tyle kosztuje na Appstore.

Opublikowano

no zwykły endless runner z zerowym poziomem trudności 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Za darmo tylko dziś Rayman. Ten klasyczny z PSX/Sat/Jaguar. Co prawda granie w tak (pipi) trudną grę, gdzie skonczenie jej na padzie było wyzwaniem, na dotyku zakrawa na ciężkie zidiocenie, tak pobrać za darmo, odpalić pierwszą planszę i z sentymentem posłuchać muzyczki jest super opcją. Rayman to jedna z pierwszych gier na PSXa w jakie grałem i do tej pory mam ogromny sentyment do całego universium

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bully na iOS! Jeszcze Manhunta niech wrzucą :)

Opublikowano

Bully na iOS! Jeszcze Manhunta niech wrzucą :)

Czekam na Max Payne 2 i chyba sie nie doczekam. 

Opublikowano

bawil sie ktos kontrolerami mfi do ios ? bo granie na dotyku to mega patologia, a taki pad z klipem chyba spoko sprawa

Opublikowano

Sprzedaz Max Payne byla taka slaba, ze nie wypuszczaja drugiej czesci na iOS? Na PS4 tez wypuscili jedynie pierwsza czesc, ocb? Czyzby to przez Remedy?

Opublikowano

Goat Simulator darmowa aplikacja tygodnia. Normalna cena chyba 4,99 euro 

Opublikowano

Ktos gral w Vainglory?

Opublikowano

Bastion dobry, za dolca można popykać. Xcom jest za 3 ojro, brać?

Opublikowano

skonczylem z rok temu na ipadzie, gralo sie przyjemnie

Opublikowano

Ktos gral w Vainglory?

Gralem. Chyba najlepsza moba na iPhone'a.

Xcom na Ipadzie - grafika slabiutka, ale gra w pelni przeniesiona pod wzgledem mechaniki. Za 3 euro to okazja.

Bastion - gra naprawde warta obczajenia. Sprawdzcie tez Transistor.

Ja osobiscie kupilem Mini Metro (super), Agent A (cos w stylu the Room), Crypt of the NecroDancer (nie wiem czy iphone czy ipad lepsze do gry), Severed.

Jest jedna gra, ktora bardzo polecam mimo, ze sam nie mialem okazji za duzo w nia pograc - King of the Dragon Pass. Jest to symulator zarzadzania wlasnym klanem, a pozniej cala spolecznoscia w formacie 'wybierz wlasna droge' z piekna rysowana grafika. Gra jest niesamowicie rozbudowana. Polecam. Link do recenzji.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety Super Mario Run za £10, trzeba będzie poczekać na cebule:) Jest cos takiego jak wiosenna wyprzedaż na iOS ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wiadomo cokolwiek o Spirit of Justice na iOS? Reszta giereczek z głównej serii jest, więc i to by się przydało

Opublikowano

Właśnie widziałem, warto? O czym to?