Opublikowano 16 listopada 20168 l Jeśli ta gra polega tylko na tym, że my wciskamy skok, a Mario sam biegnie. To nie mam najmniejszego zamiaru wydać na to 10€/8£. Edytowane 16 listopada 20168 l przez basbot11
Opublikowano 16 listopada 20168 l NA tyle ją wycenili? Myślałem, że będzie darmowa. Mało która gra tyle kosztuje na Appstore.
Opublikowano 24 listopada 20168 l Za darmo tylko dziś Rayman. Ten klasyczny z PSX/Sat/Jaguar. Co prawda granie w tak (pipi) trudną grę, gdzie skonczenie jej na padzie było wyzwaniem, na dotyku zakrawa na ciężkie zidiocenie, tak pobrać za darmo, odpalić pierwszą planszę i z sentymentem posłuchać muzyczki jest super opcją. Rayman to jedna z pierwszych gier na PSXa w jakie grałem i do tej pory mam ogromny sentyment do całego universium
Opublikowano 19 grudnia 20168 l Bully na iOS! Jeszcze Manhunta niech wrzucą Czekam na Max Payne 2 i chyba sie nie doczekam.
Opublikowano 19 grudnia 20168 l bawil sie ktos kontrolerami mfi do ios ? bo granie na dotyku to mega patologia, a taki pad z klipem chyba spoko sprawa
Opublikowano 20 grudnia 20168 l Sprzedaz Max Payne byla taka slaba, ze nie wypuszczaja drugiej czesci na iOS? Na PS4 tez wypuscili jedynie pierwsza czesc, ocb? Czyzby to przez Remedy?
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Goat Simulator darmowa aplikacja tygodnia. Normalna cena chyba 4,99 euro
Opublikowano 26 grudnia 20168 l Mini Metro na iOS za jedno euro, ja tam w ciemno łyknąłem . I jak dobre? Szkoda mi euro
Opublikowano 26 grudnia 20168 l Zaje,biste Już ze dwa razy poszedłem spać o 2, bo o 1 siadałem "na jedną partyjkę".
Opublikowano 27 grudnia 20168 l Ktos gral w Vainglory? Gralem. Chyba najlepsza moba na iPhone'a. Xcom na Ipadzie - grafika slabiutka, ale gra w pelni przeniesiona pod wzgledem mechaniki. Za 3 euro to okazja. Bastion - gra naprawde warta obczajenia. Sprawdzcie tez Transistor. Ja osobiscie kupilem Mini Metro (super), Agent A (cos w stylu the Room), Crypt of the NecroDancer (nie wiem czy iphone czy ipad lepsze do gry), Severed. Jest jedna gra, ktora bardzo polecam mimo, ze sam nie mialem okazji za duzo w nia pograc - King of the Dragon Pass. Jest to symulator zarzadzania wlasnym klanem, a pozniej cala spolecznoscia w formacie 'wybierz wlasna droge' z piekna rysowana grafika. Gra jest niesamowicie rozbudowana. Polecam. Link do recenzji.
Opublikowano 20 stycznia 20178 l Niestety Super Mario Run za £10, trzeba będzie poczekać na cebule:) Jest cos takiego jak wiosenna wyprzedaż na iOS ?
Opublikowano 10 lutego 20178 l Wiadomo cokolwiek o Spirit of Justice na iOS? Reszta giereczek z głównej serii jest, więc i to by się przydało