Skocz do zawartości

Gry na iOS

Featured Replies

Opublikowano

Rouge like w kosmosie. Najlepiej chyba jak obejrzysz jakiś filmik o tej grze, żeby szybko ogarnąć o czym jest. Moim zdaniem bardzo pasuje na iPady, ale sama rozgrywka może albo się bardzo spodobać albo w ogóle.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 190,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Temat poświęcony wyłącznie grom z App Store (wszystkie generacje: iPhone, iPod touch & iPad). Piszcie co polecacie, w co gracie, wrażenia, o promocjach czy zapowiedziach. Możecie również podzielić

• EDGE ZA DARMO!!! Polecam (jak dla mnie jedna z lepszych gier na iPhone). A Edge Extended tylko za 0,79 Euro (normalnie obie gry są po 2,5E)!   I jeszcze Monkey Island Tales 1 (od Telltale Games) też

• Infinity Blade za 0,79e: http://itunes.apple.com/us/app/infinity-blade/id387428400?mt=8

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ostanio wciągałem sie w granie na telefonie xD

Polecam

Golf Zero - Super Meat Boy ktory gra w golfa

Dan The Man

Party Hard Go teraz jest na przecenie

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Pare dni temu wyszło oxenfree. 4 ojro, 1,5 GB i wymaga min. 5s.

Pare dni temu wyszło oxenfree. 4 ojro, 1,5 GB i wymaga min. 5s.

(pipi)ac Vectrę

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

To the Moon na IPhone za £6. Właśnie się instaluje. <3

Opublikowano

Solitaire od Microsoftu. Zestaw 5 karcianek wciągających jak bagno w trakcie jazdy tramwajem, autobusem czy pociągiem. TriPeak i Pyramid najlepsze :lapka: No i za darmoche.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Crazy Taxi podobno za free, ale widzę, że już kiedyś pobrałem. No i ceny na sklepie już są w złotówkach...

Opublikowano

Tak, w zeszły weekend rozsyłali informacje do developerów, że ma nastąpić zamiana waluty :). Z tego co widziałem przelicznik w większości przypadków jest dla nas korzystniejszy.

Opublikowano

Ale jakoś bardziej boli. Gierka kosztowała 4,99 pieniążka a teraz się robi 25 :/

Opublikowano

Mam to samo. Kiedyś kupowałem gry za 5 euro bez zastanowienia. Teraz jak widzę 25 zł to mi palec drży. Ograniczyli moje kompulsywne zakupy, za co jestem wdzięczny ;)

Opublikowano

Monument Valley 2 właśnie wylądowało na App Store. Zasysam :banderas: Cena - 23,99 zł

Jak ja się nie mogłem doczekać tego sequelu.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Kontynuacja najlepszej gry na iOS ever. Sztos jakich mało. Ta gra powinna być pokazywana na wystawach bo to jest sztuka. ;)

Nawet ikonki obok siebie wyglądają przepięknie  :wub:

5d65f98ff4715.png

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Offline sie gra? Bo mnie (pipi)ica strzela jak na krypie bez zasiegu chce pograc i nie moge bo wymaga polaczenia z internetem ;(

Opublikowano

Offline sie gra? Bo mnie (pipi)ica strzela jak na krypie bez zasiegu chce pograc i nie moge bo wymaga polaczenia z internetem ;(

Oczywiście że tak. Przed chwilą sprawdziłem :lapka:

Edytowane przez sprite

• 3 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Miles Edgeworth i Life is Strange wyszły. Pierwsze źle wspominam na  DSa, ale mam całą serię główną, więc pewnie wezmę. Druga super, że jest. Na tv nie chciało mi się grać, przenośnie zagram

Opublikowano

W dodatku w LiS dodano nowy tryb foto, emotkę do imessage oraz chula wszystko na silniku U4 więc prezentuje się to kozacko