Skocz do zawartości

Gry na iOS

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kiedy to wychodzi? Czy już wyszło?

---

Wkręciłem się w clickera - Micropolis. Apka dostępna tylko na iOS, nie  jest to zwykły clicker (ojej), a trzeba trochę kombinować i dłuuuuugo czekać na profity.

Opublikowano

Dzięki za pomoc. Skusiłem się wczoraj na to Machinarium i rzeczywiście da się grać. Przez chwilę denerwowałem się na mało precyzyjne sterowanie (masa drobnych szczegółów na planszach), ale okazało się, że mapkę można wygodnie przybliżać :) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cursed Treasure 2 jest w promocji, normalnie jest za 9 zł bodajże teraz jest za piątaka. Polecam serdecznie, bardzo fajniutki tower defense. Tak jak praktycznie nie gram na tablecie tak tower defensy mi wjeżdżają jak złoto.

Jedyna wada to brak save'a w iCloud :/.

Opublikowano
6 minut temu, Rayos napisał:

polecacie w ogóle jakieś gierki na iOS? 

Alto's Odyssey lub pierwsza cz. Alto's Adventure bardzo przyjemna i wyzwaniowa gra na krótkie i długie posiedzenia.

• Plusik 1
Opublikowano

Ja ostatnio zagrywał sie w Tavern Guardians polecam bardzo, oprócz tego polecam Golf Zero, RuneStone Keeper, Dan The Man, Wayward Souls 

Aaaa i jeszcze wczoraj pobrałem Polytopia bardzo fajna turowka 

• Plusik 2
Opublikowano
Godzinę temu, Kris77 napisał:

Iron Marines

Dzisiaj dopiero odkryłem, że wydali nową gierkę :(. Już ze dwie promocje przegapiłem, no ale alert już ustawiony.

Tiny Wings też polecam, gierka już ma swoje lata (pamiętam jak na nienajnowszym już iPhone 4 się zagrywałem), ale jest cudowna.

Plusy lecą, zawsze fajnie odkryć kilka nowych tytułów. Wśród morza P2W gów,na jest pełno naprawdę fajnych i warty paru złotych produkcji.

Opublikowano (edytowane)

Iron Marines z $4,99 na $2,99 przecenione, czyli u nas 13,99 zł.

Ale to jest lepsze: Darkest Dungeon na iPada za 4,99 zł!

Prócz tego jeszcze np. Bridge Constructor Portal i Gorogoa w promocji. No, obkupiłem się :).

Edytowane przez raven_raven
  • Plusik 3