Opublikowano 15 lipca 20186 l Ja polecam bloons td6. Na ajfonie z 20 zeta, ale lepszego tower defenensa nie ma... wcześniej rządziła piątka, ale jakoś w czerwcu wydali szóstkę.
Opublikowano 15 lipca 20186 l Jak lubisz tower defense to jeszcze polecam wszystkie części Kingdom Rush i Cursed Treasure 2.
Opublikowano 16 lipca 20186 l Ale to nie są odpowiedzi dla Frostiego, ja Bloons TD 6 polecam każdemu, nie tylko jemu Raven, tamte gry już dawno ograne. Cursed w sumie nieukończone, ale pierw muszę przejść Bloonsa
Opublikowano 16 lipca 20186 l To wyobraź sobie że w szóstce wprowadzili herosów - czyli takich większych pomocników - są 4 i też można ich levelować
Opublikowano 16 lipca 20186 l Kingdom Rush mnie strasznie denerwuje bo nie ma zadnego przyspieszenia czasu. Plansze czasem zajmuja nawet po 20 minut… Tak samo w Iron Marines. Wyszlo Battleheart 2! https://itunes.apple.com/us/app/battleheart-2/id1232791258?mt=8
Opublikowano 3 sierpnia 20186 l Grał ktoś w FFT na iOS? Zarówno wersja na iPhone’a jak i na iPada jest w promocji teraz. Bywały lepsze, ale -50% też nie jest złe. Szkoda, że to nie jest uniwersalna aplikacja, więc trzeba wybrać. Próbował ktoś jak wygląda wersja z iPhone’a na iPadzie? Jak w ogóle się gra na ekranie dotykowym, jak z płynnością, ta wersja jest warta polecenia?
Opublikowano 3 sierpnia 20186 l Panowie, wyszła absolutnie za(pipi)ista gierka. Pocket City To jest budowanie miasta bez timerów, bez in-appów, bez (pipi)enia. Kupować. https://itunes.apple.com/us/app/pocket-city/id1330451888?mt=8
Opublikowano 3 sierpnia 20186 l Wyszła wyszła, nawet w becie udało mi się załapać na testy. Szanuję podejście do monetyzacji.
Opublikowano 3 sierpnia 20186 l O kurde dobrze wiedzieć, kupie na pewno, szkoda ze tak mało gier wychodzi bez in appow i timerow
Opublikowano 16 sierpnia 20186 l Jedna z moich ulubionych gier na ios New Star Soccer doczekała sie kontynuacji New Star Manager, bardzo fajny tytuł ktory masakrycznie wciąga
Opublikowano 16 sierpnia 20186 l Wchodzę w AppStore i od razu widzę, że bezpłatne, co mnie bardzo niepokoi . To jest f2p?
Opublikowano 16 sierpnia 20186 l Tak, możesz wykupić wersje bez reklam, ja jestem w trakcie 3 sezonu i jak na początku myslalem ze gra bedzie wymuszać kupno kart, tak idzie pograć bez dodatkowych kosztów
Opublikowano 30 sierpnia 20186 l nie masz dostępu do appstore na tablecie? czy jesteś za głupi, żeby skorzystać?
Opublikowano 30 sierpnia 20186 l Rome Total War jest genialne do tego masz dwa dodatki równie świetne. Polecam też Hearthstone.
Opublikowano 30 sierpnia 20186 l Clash of Clans, pay 2 win, ale przez chwile można się wciągnąć. Ja wciągnąłem się chyba na 2 lata...
Opublikowano 3 października 20186 l Panowie, mam ważne pytanko. Właśnie w iTunes na kompie sprawdzam swoje zakupy... widzę tam starocia od 2010 roku, jak np. apka Last.fm... ale nie o tym chciałem napisać:) Sporo "głośnych" gier, mam kupionych za 0 ojro. Pamiętam, że chyba co tydzień Apple wrzucało coś za free, co było wcześniej płatne. Zazwyczaj był to dobry wybór, wciągająca gierka. Dalej tak wrzucają, czy olali temat? Jest jakaś strona, co spisuje/spisywała te darmowe gierki? Edytowane 3 października 20186 l przez grzybiarz