Skocz do zawartości

Gry na iOS

Featured Replies

Opublikowano

Ja polecam bloons td6. Na ajfonie z 20 zeta, ale lepszego tower defenensa nie ma... wcześniej rządziła piątka, ale jakoś w czerwcu wydali szóstkę.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 190,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Temat poświęcony wyłącznie grom z App Store (wszystkie generacje: iPhone, iPod touch & iPad). Piszcie co polecacie, w co gracie, wrażenia, o promocjach czy zapowiedziach. Możecie również podzielić

• EDGE ZA DARMO!!! Polecam (jak dla mnie jedna z lepszych gier na iPhone). A Edge Extended tylko za 0,79 Euro (normalnie obie gry są po 2,5E)!   I jeszcze Monkey Island Tales 1 (od Telltale Games) też

• Infinity Blade za 0,79e: http://itunes.apple.com/us/app/infinity-blade/id387428400?mt=8

Opublikowano

Ale to nie są odpowiedzi dla Frostiego, ja Bloons TD 6 polecam każdemu, nie tylko jemu :)

Raven, tamte gry już dawno ograne. Cursed w sumie nieukończone, ale pierw muszę przejść Bloonsa :)

Opublikowano

Mam b td5 i z żadną grą mobilną nie spędziłem tyle czasu.

Opublikowano

To wyobraź sobie że w szóstce wprowadzili herosów - czyli takich większych pomocników - są 4 i też można ich levelować :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Grał ktoś w FFT na iOS? Zarówno wersja na iPhone’a jak i na iPada jest w promocji teraz. Bywały lepsze, ale -50% też nie jest złe. Szkoda, że to nie jest uniwersalna aplikacja, więc trzeba wybrać. Próbował ktoś jak wygląda wersja z iPhone’a na iPadzie? Jak w ogóle się gra na ekranie dotykowym, jak z płynnością, ta wersja jest warta polecenia?

Opublikowano

O kurde dobrze wiedzieć, kupie na pewno, szkoda ze tak mało gier wychodzi bez in appow i timerow

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jedna z moich ulubionych gier na ios New Star Soccer doczekała sie kontynuacji New Star Manager, bardzo fajny tytuł ktory masakrycznie wciąga 

Opublikowano

Tak, możesz wykupić wersje bez reklam, ja jestem w trakcie 3 sezonu i jak na początku myslalem ze gra bedzie wymuszać kupno kart, tak idzie pograć bez dodatkowych kosztów

Opublikowano

nie masz dostępu do appstore na tablecie? czy jesteś za głupi, żeby skorzystać?

Opublikowano

Clash of Clans, pay 2 win, ale przez chwile można się wciągnąć. Ja wciągnąłem się chyba na 2 lata...

Opublikowano

Ja polecam Reigns

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie, mam ważne pytanko. Właśnie w iTunes na kompie sprawdzam swoje zakupy... widzę tam starocia od 2010 roku, jak np. apka Last.fm... ale nie o tym chciałem napisać:) 
Sporo "głośnych" gier, mam kupionych za 0 ojro. Pamiętam, że chyba co tydzień Apple wrzucało coś za free, co było wcześniej płatne. Zazwyczaj był to dobry wybór, wciągająca gierka. 

Dalej tak wrzucają, czy olali temat? Jest jakaś strona, co spisuje/spisywała te darmowe gierki? 

Edytowane przez grzybiarz