Marcin_wawa 449 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2019 Na razie tylko plotki, które wskazują między $5, a $10, więc w sumie wiadomo tyle co nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 Grał ktoś w Cywilizacje VI na iOS? Kupiłem pełną wersję gry ale ni (pipi)a nie mogę wybrać sobie cywilizacji i dostaje randomowego przywódcę przy każdym odpaleniu gry. Ktoś miał podobnego buga? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 Może coś źle ustawiasz, albo klikasz? Mam Civkę na iOS od zeszłego roku i nie mam problemów żadnych, poza tym, że gra lubi się wysypać w późniejszym etapie jak na mapie dużo się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 Godzinę temu, Kalel napisał: Grał ktoś w Cywilizacje VI na iOS? Kupiłem pełną wersję gry ale ni (pipi)a nie mogę wybrać sobie cywilizacji i dostaje randomowego przywódcę przy każdym odpaleniu gry. Ktoś miał podobnego buga? Pewnie dajesz Create Game? Wtedy musisz jeszcze raz wybrac cywilizacje klikajac tam na gorze. Nie jest to zbyt intuicyjne. @Gregor var Emreis ponoc naprawili to z najnowszym updatem. Sam nie sprawdzalem jeszcze, bo jednak fajniej mi sie gra na Switchu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 27 minut temu, Gregor var Emreis napisał: Może coś źle ustawiasz, albo klikasz? Mam Civkę na iOS od zeszłego roku i nie mam problemów żadnych, poza tym, że gra lubi się wysypać w późniejszym etapie jak na mapie dużo się dzieje Niestety, to jest największa bolączka ale nie chce mi się na Maca kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 37 minut temu, estel napisał: Pewnie dajesz Create Game? Wtedy musisz jeszcze raz wybrac cywilizacje klikajac tam na gorze. Nie jest to zbyt intuicyjne. @Gregor var Emreis ponoc naprawili to z najnowszym updatem. Sam nie sprawdzalem jeszcze, bo jednak fajniej mi sie gra na Switchu. Oj, to muszę sprawdzić. Jak faktycznie jest ok to chętnie skuszę się na dodatki. Wersję Switchową rozpatrywałem, ale duży ekran iPada plus język polski w grze przekonały mnie do wersji iOS. No i była ponad dwa razy tańsza Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 (edytowane) Żeby jeszcze bardziej utwierdzić Cię w dobrym wyborze dodam, że wersja na iPada też szybciej się ładuje i lepiej działa w późniejszej fazie gry. Edit: A próbowałeś podłączyć do TV i grać padem? Ja oddałem swoje AppleTV, więc nie mam chyba jak sprawdzić. Edytowane 5 września 2019 przez estel Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 5 września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 września 2019 1 minutę temu, estel napisał: Żeby jeszcze bardziej utwierdzić Cię w dobrym wyborze dodam, że wersja na iPada też szybciej się ładuje i lepiej działa w późniejszej fazie gry. Edit: A próbowałeś podłączyć do TV i grać padem? Ja oddałem swoje AppleTV, więc nie mam chyba jak sprawdzić. Mam przejściówkę z Lightning do HDMI, ale nie mam pada, którego mógłbym podłączyć do iPada. Ten z XboxOne jest starego typu, bez bluetootha, PS4 nie mam, PC też nie. W ramach ciekawostki podłączyłem kiedyś właśnie iPada to TV żeby zobaczyć jak te gry wyglądają, no i Cywilizacja wygląda świetnie. Co do działania, to na dużych mapach w erze atomu czy informacji gra się wysypywała tak często, że praktycznie ciężko było ją ukończyć. Jak to naprawili to super, muszę sprawdzić koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 19 września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 września 2019 Call of Duty Mobile 1go października. No i fantastycznie, granie w PUBG już trochę mnie znudziło, chętnie wypróbuję CoDa. Ktoś z foruma zamierza grać? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 19 września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 września 2019 Ja pewnie pogram 10 minut i skasuje. Jak większość tytułów mobilnych poza Bloons TD i Mine Upgrade Deluxe Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 19 września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 września 2019 Jak ktoś znajdzie w ramach abonamentu jakąś fajną gierkę prosze o cynk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 września 2019 To w co tam fajnego można pograć na iPadzie w roku pańskim 2019? Oprócz HSa, Pokemon TCG i FM2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 19 września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 września 2019 (edytowane) W Dawn of Titans, fajnie pograc w RTSa na ekranie dotykowym i fajnie to zrobili Edytowane 19 września 2019 przez _Forum_ Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 19 września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 września 2019 Czyli dziala już parowanie z padem ps4? Ciekawe jak to rozwiązali? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 19 września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 września 2019 faster than linght, dead cells, 80 days, telltale, inside, thimbleweed park, witness, xcom Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 19 września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 września 2019 (edytowane) Plus Door Kickers I moze ARK. Grzybi bedzie dzialalo na pewno w iOS 13 Edytowane 19 września 2019 przez _Forum_ Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 19 września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 września 2019 Gry które są w arcade już maja ikonkę pada. Mam ios 13, jutro zobaczę, dziś już do spanka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 19 września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 września 2019 16 minut temu, grzybiarz napisał: Czyli dziala już parowanie z padem ps4? Ciekawe jak to rozwiązali? Ja paruje z padem od xboxa one, normalnie ogarnia po blutaczu, oczywiscie gierka musi miec wsparcie pada. Sprawdzalem forcika i minecrafta to smiga normalnie jak na konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 19 września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 września 2019 Ja dopiero miesiąc darmowy uruchomię jak będzie Apple arcade dostępny na każdym urządzeniu, z gier to chyba warto sprawdzić Oceanhorn 2, Cat Quest 2, Exit The Gungeon, Skate City Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 20 września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 września 2019 Zdziwiło mnie ze sporo gier jest po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 września 2019 (edytowane) Taki iPadzik ze wsparciem kontrolera i Apple Arcade wydaje się naprawdę sensowną opcją na sporadyczne pogranie w podróży. Szkoda tylko, że iOS13 dla iPadów dopiero za dwa tygodnie. edit:, o w sumie to przyspieszyli premierę. Będzie już we wtorek. Edytowane 20 września 2019 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 20 września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 września 2019 Ciekawe kiedy Apple TV, btw wydaje mi się ze trochę Apple Arcade może namieszać bo dają całkiem fajne gierki w abonamencie a ponadto wychodzą indyki w cenie £4.99 gdzie u Nintendo czy Xbox są po £14.99 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 20 września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 września 2019 Wydaje mi sie ze Apple Arcade nie bedzie konkurowalo z konsolami Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 września 2019 dajcie znac jak tam ten nowy Rayman Mini Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 20 września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 września 2019 11 minut temu, _Forum_ napisał: Wydaje mi sie ze Apple Arcade nie bedzie konkurowalo z konsolami tak jak ty nie konkurujesz z normalnymi ludźmi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi