Homelander 2 225 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Jest nowy emulator konsol Nintendo, nazywa się Delta. Wypróbowałem go i wszystko śmiga. Pograłem chwilę w Mario 64 i kilka gier na NDS - bez problemów. Co prawda sensowność grania w gry z N64 na ekranie wydaje się mała, ale o dziwo, dzięki bardzo fajnej haptyce gra się ok. Jest to wrażenie, że przesuwa się fizyczną gałkę i wciska fizyczne przyciski. Polecam wypróbować. Screeny są moje Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Mi nie znajduje. Dasz link? Coś chyba kiedyś było za kasę i włączało się tryb testowania dla developerów czy coś. I tam był pakiet emulatorów. Cytuj
Homelander 2 225 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia https://apps.apple.com/us/app/delta-game-emulator/id1048524688 1 Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Jest niby jakiś alternatywny market bez jailbreaka działa ale chyba za dużo zachodu Cytuj
Homelander 2 225 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Chyba możesz zmienić region na USA bez problemu i sobie ściągnąć Cytuj
dominalien 267 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia To chyba trzeba nowe konto zrobić? Przynajmniej kiedyś tak było. Cytuj
Homelander 2 225 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Ja po przeprowadzce do Stanów po prostu w opcjach zmieniłrm i tyle Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 5 maja Opublikowano 5 maja W dniu 26.04.2024 o 08:50, Homelander napisał: Chyba możesz zmienić region na USA bez problemu i sobie ściągnąć Już wiem. Unia wymusiła że Apple nie może mieć monopol na AppStore i od któregoś softu można zainstalować alternatywny market bez żadnych jailbreakow. Ale trza zapłacić 1.5 euro na rok… a w markecie są dwie apki: coś do kopiowania i emulator delta. Dzis podłączę pada. Może w końcu przejdę chrono trigger. Bez pada nawet dobrze się gra z tymi wibracjami ale co fizyczny guzik to fizyczny guzik 1 Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 22 maja Opublikowano 22 maja Jak kogoś obchodzi to retroarch jest oficjalnie w AppStore? Coś chyba na krótko Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 25 sierpnia Opublikowano 25 sierpnia Jest może coś podobnego do Vampire Survivors? Znudziła mi się już gra, gdy się ma prawie wszystko wymaksowane. Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia Zrób sobie Balatro na kompie i wpadnij w kolejne uzależnienie. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia No właśnie wolałbym, żeby to Balatro wylądowało w końcu na iosa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi