wolek92 4 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Wreszcie nowa aplikacja Facebooka, śmiga jak należy. Zaaktualizujcie bo naprawdę warto (iPhone, iPad, iPod). Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Od jutra Bastion na ipada za zawrotną sumę 4.99$ Szkoda, że tylko ipad 2 w górę... Cytuj
Texz 670 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Jaką zawrotną? Normalna cena jak za tak świetną grę. Dla przykładu kupiłem za grosze Galaxy On Fire 2 HD i gra mnie po prostu zawiodła. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 30 sierpnia 2012 Opublikowano 30 sierpnia 2012 Mogłem napisać "ekstremalnie niską w porównaniu do tej z XBL", widać niektórzy wszystko co przeczytają biorą na poważnie Cytuj
Texz 670 Opublikowano 30 sierpnia 2012 Opublikowano 30 sierpnia 2012 Troszkę dziwi mnie w tej grze mała ilość klatek na sekundę na iPadzie 3, jednak grać się da. Nie chciało mi się w nią grać na PC, ale tu co innego. Świetna gra, na prawdę polecam. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 30 sierpnia 2012 Opublikowano 30 sierpnia 2012 Chyba przez to czasem tnie. Może kolejny update coś naprawi. Cytuj
estel 806 Opublikowano 30 sierpnia 2012 Opublikowano 30 sierpnia 2012 (edytowane) The World Ends With You wylądował. Drogo. I jeszcze jedna ogromna wada wg. mnie - brak wersji uniwersalnej. Trzeba osobno kupić dla iPhone'a i iPada, więc chyba odpada granie sobie na chacie na tablecie i dokończenie na telefonie. Sejwy nie są wrzucane do chmury. Poza tym port jest spoko. Wywalono drugi ekran dedykowany partnerowi, więc dużo łatwiej to ogarnąć. Jeżeli ktoś nie grał na DSie to polecam się zaopatrzyć nawet za taką cenę, bo gierka jest przezaj.ebista i warta swojej ceny. Spokojnie starczy na dłuuugo. Osobiście czekam aż sobie kupię iPada i wtedy biorę większą wersję Edytowane 30 sierpnia 2012 przez estel Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 31 sierpnia 2012 Opublikowano 31 sierpnia 2012 EA sie wyprzedaje na appstore, wszystko za 0.79EUR, May Payne, Galaxy on Fire 2 HD również. Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 6 września 2012 Opublikowano 6 września 2012 Zna ktoś jakąś gierkę multiplayer a'la Counter strike? Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 7 września 2012 Opublikowano 7 września 2012 Aktualnie Męcze Metal Slug 3 na iPhone i powiem wam, że gra zamiata i ma jakieś inne plansze niż ta z automatu. Czekam na resztę z tej serii bo gra daję radę. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 7 września 2012 Opublikowano 7 września 2012 Zastanawiam się nad zakupem ale nie gustuję w sado maso... Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 11 września 2012 Opublikowano 11 września 2012 (edytowane) Francuska firma Ubisoft ogłosiła dziś, że już za niewiele ponad 2 tygodnie (20 września) odbędzie się premiera nowej gry z serii Rayman, z podtytułem Jungle Run. Gra zostanie wydana na Androida i iOS. Rayman Jungle Run będzie wzorowany na niektórych etapach pochodzących z gry Rayman Origins (wydanej na stacjonarne i przenośne konsole oraz komputery PC), która nawiązuje do korzeni serii i jest dwuwymiarową platformówką. Mechanika rozgrywki w wersji gry przeznaczonej na iOS i Androida będzie jednak odbiegać od tej znanej z konsol i komputerów PC. Rayman Jungle Run będzie korzystać z rozwiązania, w którym bohater porusza się automatycznie, a my podejmiemy decyzję, kiedy nasz protagonista wykona podskok lub zaatakuje swoich przeciwników. W grze znajdzie się oczywiście wiele dodatkowych mocy i sekretów do odblokowania. Zostanie ona też zintegrowana z Game Center. Silnik, który napędza mobilnego Raymana to UbiArt Framework, a zatem ten sam, który został użyty w Rayman Origins. Oznacza to, że na ekranach naszych tabletów i telefonów zobaczymy bajecznie kolorową grafikę i bardzo płynną animację dwuwymiarowych bohaterów. Poniżej prezentujemy oficjalny trailer gry: Źródło - Myapple http://myapple.pl/co...0-wrzesnia.html Edytowane 11 września 2012 przez Voytec Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 11 września 2012 Opublikowano 11 września 2012 Szkoda, że to tylko platformowiec - bieganiec, ale wygląda smakowicie. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 11 września 2012 Opublikowano 11 września 2012 Niech zrobią port Crasha Bandicoot i będzie pięknie. I pomysleć, że jeszcze kiedyś telefon był tylko do wężyka lub sudoku. Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 16 września 2012 Opublikowano 16 września 2012 simpsons tapped out-> gra genialna, pierwsza gra na tablet w która się wkręciłem Cytuj
estel 806 Opublikowano 17 września 2012 Opublikowano 17 września 2012 Dla mnie taka sama jak te wszystkie inne sociale. Też wam zniknęło ze sklepu App of the Week (iPhone)? Zawsze było w featured, a teraz nigdzie nie mogę się doszukać. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 września 2012 Opublikowano 18 września 2012 Na apspstore pojawił się Rayman Run. Rozgrywka w stylu Temple Run/Jetpack Joyride, czyli wciąga. Aha, i na retinie gra wygląda ślicznie. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 19 września 2012 Opublikowano 19 września 2012 Ja tu sie spodziewalem 4.99 euro a jest 2.39 i apka uniwersalna. Love it Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 4 października 2012 Opublikowano 4 października 2012 Nova 3 w wyprzedaży za 0,79€. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 października 2012 Opublikowano 5 października 2012 Resident Evil 4 na iOS za 0.79 http://itunes.apple.com/pl/app/resident-evil-4-platinum/id322523436?mt=8 To jest ten sam resident co na PS2 z pełna kampania? Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 5 października 2012 Opublikowano 5 października 2012 The Amazing Spider-man - Kupiłem wczoraj i gra jest świetna! Polecam 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 11 października 2012 Opublikowano 11 października 2012 (edytowane) Bedzie perełka? BADLAND is an atmospheric side-scrolling action adventure located in a gorgeous forest full of beautiful trees, flowers and various inhabitants of the forest. Although the forest looks like it’s from some beautiful fairytale, there seems to be something terribly wrong. The player controls one of the forest’s inhabitants to discover what’s going on. Through his journey he discovers astonishing amount of imaginative traps and obstacles. BADLAND takes side-scrollers to the next level with its innovative physics based gameplay combined with the extremely beautiful atmospheric graphics and audio. BADLAND has been designed specifically for iPad, iPhone and iPod and uses one-touch controls to give the player the best possible control mechanics. In addition, the graphics have been designed to fully use the retina resolutions of these devices. The result is an highly immersive, addicting gaming experience. What you have seen this far is just a glimpse of what BADLAND is going to be. We would like to tell you everything, but we’ll rather show them in videos and screenshots. To be a bit more specific, we can hint that we have two really big feature announcements to make regarding to BADLAND. More about those later this year… http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BMt_vsgk4nY Edytowane 11 października 2012 przez Voytec Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 11 października 2012 Opublikowano 11 października 2012 Czy ja wiem, gra ładna, przyjemna, ale mi na przykład szybko by się znudziła. Było już coś w tym stylu na PSP, nawet miałem, ale zapomniałem nazwy, na iOS pewnie też Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 13 października 2012 Opublikowano 13 października 2012 Czy ja wiem, gra ładna, przyjemna, ale mi na przykład szybko by się znudziła. Było już coś w tym stylu na PSP, nawet miałem, ale zapomniałem nazwy, na iOS pewnie też ja bym powiedzial ze to taki klon Loco Roco z PSP. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi