Gość Maiden Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Z gier na iOS które mogę polecić z czystym sercem jest Football Manager Portable. Dla każdego fana FM'a, absolutnie obowiązkowa pozycja. To niesamowite, ale na iPadzie gra się w tą szpilę dużo, dużo, wygodniej niż na PC. Wciągnęło mnie bez reszty, gram już 3 ci sezon Warto zainwestować Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 630 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Osobiście nie grałem, ale jeśli gra jest choćby po części tak dobra jak oryginał sprzed kilkunastu lat, to może być kawał solidnej zabawy - http://itunes.apple....lly/id422020153Jak dla mnie to jest lepsza. Brac w ciemno. A nie uproszczono zbyt mocno sterowania? Z tego co widziałem na filmach to ogranicza się do analoga i strzału, podczas gdy w oryginale można było jeszcze stawiać miny i korzystać z dopalacza. Niestety, nie mam możliwości zagrania w wersję iOS (brak sprzętu - od gier mam konsole, a zabytkowy telefon wystarczy, że dzwoni ;p), więc sam nie mam możliwości sprawdzenia. Choć przyznam, że chętnie bym zagrał w Death Rally w odświeżonej formie. Oryginał bawi niesamowicie nawet po tylu latach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Osobiście nie grałem, ale jeśli gra jest choćby po części tak dobra jak oryginał sprzed kilkunastu lat, to może być kawał solidnej zabawy - http://itunes.apple....lly/id422020153Jak dla mnie to jest lepsza. Brac w ciemno. A nie uproszczono zbyt mocno sterowania? Z tego co widziałem na filmach to ogranicza się do analoga i strzału, podczas gdy w oryginale można było jeszcze stawiać miny i korzystać z dopalacza. Niestety, nie mam możliwości zagrania w wersję iOS (brak sprzętu - od gier mam konsole, a zabytkowy telefon wystarczy, że dzwoni ;p), więc sam nie mam możliwości sprawdzenia. Choć przyznam, że chętnie bym zagrał w Death Rally w odświeżonej formie. Oryginał bawi niesamowicie nawet po tylu latach. Sterowanie d owyboru w dwoch postaciach: strzalki lewo/prawo albo galka analogowa. Nitro jest zdobywane na trasie ze skrzynek i samo sie od razu odpala, autko ma wbudowany podstawowy karabinek ktory sam strzela, a za wygrana kase dokupujesz dodatkowa bron: miniguna, minu, rakiety, shotguna itd. i tym sam strzelasz. Z dodatkow, ktore mozna zamontowac a nie strzelaja: celownik laserowy, zderzak z kolcami. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 (edytowane) Z gier na iOS które mogę polecić z czystym sercem jest Football Manager Portable. Dla każdego fana FM'a, absolutnie obowiązkowa pozycja. To niesamowite, ale na iPadzie gra się w tą szpilę dużo, dużo, wygodniej niż na PC. Wciągnęło mnie bez reszty, gram już 3 ci sezon Warto zainwestować Chodzi Ci o FM Handheld, za prawie 10 euro? Jak szukalem swojego ipada niemal na kazdym zainstalowana byla taka zwykla strzelalina, helikopter, masa przeciwnikow, zrzucanie bomb, nigdzie nie moge jej znalezc. Moze mozecie polecic cos podobnego? Edytowane 29 Kwietnia 2011 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ostatnio sciagnalem na iPhone Urban Rivals nie wiedzac nawet co to (sie okazalo ze najpopularniejsza karcianka w browserze). Aplikacja na iPhone jest zrobiona znakomicie a sama gra wciaga do cna. Malo "randomowosci",liczy sie glownie taktyka i mind games jak w pokerze. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 (edytowane) Z gier na iOS które mogę polecić z czystym sercem jest Football Manager Portable. Dla każdego fana FM'a, absolutnie obowiązkowa pozycja. To niesamowite, ale na iPadzie gra się w tą szpilę dużo, dużo, wygodniej niż na PC. Wciągnęło mnie bez reszty, gram już 3 ci sezon Warto zainwestować Chodzi Ci o FM Handheld, za prawie 10 euro? Tak - nie szukaj niczego innego, bo to naprawdę kapitalnie wydana kasiora Edytowane 4 Maja 2011 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 (edytowane) to parę groszy ode mnie. obecnie gram w: BrokenSword - stara dobra szkoła przygodówek The Settlers HD SimCty DLX GunsNGlory (tower defense na dziki zachodzie) Braveheart - naparzanka z perspektywy ala diablo, fajny klimat właśnie ściągam: Splinter Cell Conviction HD Death Rally graliście może w N.O.V.A. oraz James Cameron's Avatar? jakieś opinie? szukam też RTSa, ale nie wiem co dobre. Teraz nachalnie bardzo promują StarFront Collision HD, może ktoś próbował? Edytowane 15 Maja 2011 przez waldusthecyc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Settlersy ;-) Wystrzegaj się Red Alerta - gra się notorycznie "wysypuje". Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Oki, dzięki za info, dodam od siebie ze żona lubi tez SPIRIT czy jakoś tak, ładny klon lemmingow, ale w klimacie flower z Psn. Polecam tez, zwłaszcza ze za free Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Giana Sister FTW Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 a ja polecam Palm Heroes ostatnio tylko w to pogrywam Cytuj Odnośnik do komentarza
tomsecret1993 20 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Tiny wingsy mnie wciągnęły ale teraz już mnie szlag trafia bo nie mogę zrobić całej island 4 na fever i mi mnożnika nie podnosi. Dzisiaj ponad dwie godzinki grałem w Settlersy - zaje.bioza. System z czwóreczki na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Nabyłem: Angry Birds Rio - wiadomo, klasyka Death Rally - nie grałem jeszcze Zenonia 3 - <3 Fifa 11 Wszystko to za jedyne 3,20 ojro. FM Handheld jednak za drogi, poczekam na żyda - może przecenią. Zastanawiam się jeszcze nad łyknięciem Infinity Blade i Mysta, bo tanio. Grał ktoś? I czy 4 ojro za settlersów to normalna cena, czy była jakaś obniżka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 (edytowane) Settlersi często są do łyknięcia za 0,79 ojro FM'a nie przecenia. Edytowane 22 Maja 2011 przez Maiden 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 (edytowane) Dzięki za cynk z Zenonia 3. Przy dwójce spędziłem kilka godzin, więc kupiłem z marszu ;] Panowie, proponuję wprowadzić zasadę, że gdy się coś poleca to od razu z linkiem. Bardzo by to ułatwiło późniejsze sprawdzanie propozycji. Co wy na to? A co do gier, to ja ostatnio kupiłem Doodle God i nie polecam. Strasznie głupia gra, które polega na klikaniu jednej elementu i wybraniu jakiegoś innego z listy. Tyle. Wciągnie chyba tylko największych nerdów albo ludzi z mania wielkości. Edytowane 22 Maja 2011 przez estel Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Settlersi często są do łyknięcia za 0,79 ojro FM'a nie przecenia. Dzięki, to poczekam na Settlersów, a FM - cóż, jako maniak od prawie 10 lat pewnie pęknę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Warto, ta gra jest stworzona do ekranu dotykowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Polecam bardzo HAUNTED MANOR HD - przygodoweczka działająca na zasadzie szukańia szczegółów na obrazkach. brzmi nudno,ale wciąga strasznie. Dodatkowo widzę, ze tego typu aplikacji jest sporo na AppStore. Jakby co daje linka do recenzji ze screenami, mnie wciągnęło (uwaga, czasami potrzebny słownik, jak za starych czasów ) https://www.iphonelife.com/blog/177/haunted-manor-hd-review Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 ja moge polecic 'gdzie jest wally?' http://itunes.apple.com/us/app/wheres-waldo-in-hollywood/id404647918?mt=8 mozna sobie go poszukac na kibelku i ogolnie nie nudzi sie szybko Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) Panowie, ktos przelazl Nova2? Mam jakis dziwny problem z niezniszczalnym reaktorem Dobra, juz ogarnalem temat Lece dalej Edytowane 24 Maja 2011 przez NemoKOF Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Tylko dzisiaj Death Rally za darmo! http://www.youtube.com/watch?v=c5rxK8vahGw Dodatkowo jeśli ktoś jest fanem gier typu tower defense, to polecam Tower Defense: Lost Earth, który w promocji kosztuje teraz 0,79Euro. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Tylko dzisiaj Death Rally za darmo! Dodatkowo jeśli ktoś jest fanem gier typu tower defense, to polecam Tower Defense: Lost Earth, który w promocji kosztuje teraz 0,79Euro. Death Rally miażdży cyce!!! uwaga bo naprawdę wciąga. zrobiłem wszystko co było do zrobienia, zajęło to troszkę czasu, ale teraz jako człowiek ze statusem GOD mogę żyć spokojnie. naprawdę polecam, bardzo fajne sterowanie, płynna i dobra grafa nawet jak jest młóca na ekranie. jest grubo teraz męczę SPLINTER CELL, obaczym jak to się je Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Panowie nie wiem czy siedzicie cicho bo nie wiecie czy też siedzicie ciupiecie, ale dziś kolega mi powiedział o wielkie wyprzedaży tytułów Electronic Arts i Gameloft. Wpisujecie w wyszukiwarkę iTunes tych lub tych i wszystkie gry są po 0.79 ojro (dead space, nova, fifa itp) polecam, bo 10 gier wychodzi 8 ojro.... Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 EA i Gameloft dość często mają promocje, więc raczej wszyscy co mieli od nich kupić to już kupili. Bo kupować tylko dlatego, że dana gra kosztuje 80 centów to, jak dla mnie, nie ma sensu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 EA i Gameloft dość często mają promocje, więc raczej wszyscy co mieli od nich kupić to już kupili. Bo kupować tylko dlatego, że dana gra kosztuje 80 centów to, jak dla mnie, nie ma sensu. no ja tam z FIFY 11 za 3 zeta się cieszę, bo choć nie gram często to nie wydać 3zł na ten tytuł to byłby grzech. do tego dead space wreszcie i parę tytułów gameloft - ja się cieszę, stąd jak ktoś jeszcze (tak jak ja) nie łyknął wcześniej nic z w/w pozycji, to polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi