whitesand 16 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Mały offtop w nawiązaniu do powyższej dyskusji: Ostatnio prześledziłem swoje zakupy w iTunes i uzbierało się tego od lutego coś ponad 70 euro, gdzie 90% zakupów to pozycje za wymieniane 0.79e. Chyba nie muszę nadmieniać, że połowa z tych 'promocyjnych' lub tanich aplikacji/gier stała się dla mnie zbędna lub nie spełniła oczekiwań (OPlayer HD) albo okazała się jednorazowym szitem (Rage czy jak to tam). Tak więc zgadzam się z MBienek. Nie ma co się rzucać na wszystko co pojawia się w promocji, bo z perspektywy czasu uzbiera się z tych promocji słuszna sumka, a satysfakcja będzie ledwie połowiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 (edytowane) Na App Store mozna pobrac zupelnie za free polska gre Sky Force - sciagajcie poki jest dostepna ! Swietna gierka, dzisiaj pogralem i bardzo mi sie podoba - to klasyczna strzelaninka samolocikiem, niezle wyglada i ma fajna, oldschoolowa muzyczke - polecam ! Edytowane 13 Lipca 2011 przez saptis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Ja polecam Boost 2 - gra jest podobna do trybu ZONE z Wipeouta, fajna muzyczka, zmieniajaca sie oprawa, obsluguje GameCenter i mozna grac po necie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Panie i panowie - Final Fantasy Tactics na iphona! Prawie 500MB i jesli bedzie to dzialac tak jak mysle to az strach sie bac. Nareszcie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Narazie chyba tylko po japońsku czy mi sie przewidziało ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 (edytowane) Narazie chyba tylko po japońsku czy mi sie przewidziało ? Po angielsku - wlasnie gram. I tak - w pierwszej walce jak pada deszcz to troche kicha bo sa dropy fps przy niektorych zagraniach. Mozna zoomowac plansze od 75% do 200%, obracać ją bez ograniczeń kamery jak sięhce. Sterowanie wypada dobrze. Muzyczka świetna ale to wiemy no i sądodatkowo cutscenki - jakaś ręcznie rysowana manga/bajka ale wygląda to fajnie i pasuje do świata gry. Uwaga: w cutscenkach jest normalny angielski dubbing u postaci! Kolejny minus to tla plansz przeniesione z psx czyli jest pikseloza - niestety nie zrobili hi resowych plansz z ladnymi teksturami - pozostal oryginal. Edytowane 4 Sierpnia 2011 przez Yacek Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Oprócz Finala wczoraj wyszło nowe Cut the Rope o podtytule Experiments Nowe pomysły i jeszcze lepsza grywalność. Polecam 0,79 euro już jest na pierwszym miejscu w AppStore. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 (edytowane) Screeny z FFT - pomniejszone o 50% aby lepiej sie ogladalo. Edytowane 5 Sierpnia 2011 przez Yacek Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=QyA2ske7UKU Anomaly wylądowało na iPadzie/iPodzie. Mam to na PC i na Mac, teraz jeszcze na iPadzie. Masakracja. Pierwsze 5 misji łyka się bez popity, a 6 z transportowcem... ugh. Gdyby się w to grało jak na PC/Mac gdzie lata się małym żołnierzykiem byłoby chyba nie do przejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Ano właśnie się zastanawiam nad kupnem tego na Ipada, cena śmieszna, a rozgrywka wygląda naprawdę bajerancko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Ściągnij demo na Pc/Mac, trzeba to samemu obadać, bo takiej konwencji Tower Defence jeszcze nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Po co obadać, za cenę startową myślę brać w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Są jakies fajne przygodówki na iPhonea ? Wiecie ciekawa fabuła, jakieś zagadki itp Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Są jakies fajne przygodówki na iPhonea ? Wiecie ciekawa fabuła, jakieś zagadki itp Broken Sword ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Są jakies fajne przygodówki na iPhonea ? Wiecie ciekawa fabuła, jakieś zagadki itp Seria Monkey Island (przede wszystkim 1 i 2), Sam and Max. Jak przeszperasz się przez appstore, to na pewno coś jeszcze znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 (edytowane) Polecam EDGE Extended (0,79 Euro). Gra strasznie wciąga (choć przyznam się że w 'pierwszą' część nie grałem, ale chyba zaraz to nadrobię , szkoda tylko że pierwsza odsłona nie jest zoptymalizowana pod retinę). Od razu wskoczyła do mojego TOP5 jeśli chodzi o gry na iOS. http://www.youtube.com/watch?v=0OOdInlAMD4 P.S. Grał ktoś z was w tą nową grę od Firemint, Spy Mouse? Jak wrażenia, polecacie? Edytowane 27 Sierpnia 2011 przez MBeniek Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Jetpack Joyride wpadł do AppStore. Zasiedziałem się przy tej grze 1,5 godziny, a wydawałoby się, że tego rodzaju tytuły są do pogrania w pięć minut. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 (edytowane) Dla zainteresowanych, spadły ceny gier EA na appstore na 0.79/1,59 EUR (iphone/ipad) Edytowane 2 Września 2011 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 (edytowane) pierwsza gra od Bungie na iOS: http://itunes.apple....d438053238?mt=8 pierwsze 8 misji za darmochę. spróbuję i dam znać co to, to to gameplay: <br></p><p>[media=''] [/medi a] Edytowane 2 Września 2011 przez waldusthecyc Cytuj Odnośnik do komentarza
Soq 226 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Asphalt 6: Adrenaline za darmo (promocja ograniczona czasowo) http://itunes.apple.com/us/app/asphalt-6-adrenaline/id400973408?mt=8 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 23 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Po Edge Extended, przyszła pora na samego EDGE . Nie dość, że w promocji za niecałe Euro, to jeszcze działa na nowym silniku 3D, zoptymalizowanym pod Retine i iPada, 60FPS, itp. Tym, którym się podobało Extenden, chyba nie trzeba nic więcej mówić , a pozostałym szczerze polecam. http://www.youtube.com/watch?v=i_aB_ZkonGw Dodatkowo jeszcze dzisiaj trwa promocja na Bumpy Road (0,79Euro). Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 iTunes już w zasadzie oficjalnie w Polsce. Po za wieloma plotami w gazetach, doszła jeszcze zmiana regulaminu w AppStore. Gdzie jest napisane ze po za muza bedą jeszcze filmy i seriale. Nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Długo nie trzeba było czekać iTunes już działa :-D Europa szkoda ze ceny tez europejskie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 4 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Infinity Blade 2 zapowiedziane, premiera 1 grudnia. Trailer Screeny Oficjalna strona Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 (edytowane) Mam od niedawna iPoda Touch 4G, zrobiłem jb, ale szybko się źle z tym poczułem, więc podpiąłem moją kartę do AppStore i się zaczęło szaleństwo zakupowe (chociaż mam problem, bo z poziomu telefonu mogę kupić appsy, ale iTunes na PC pluje się, że dane karty są błędne i nie przepuszcza). I ja myślałem, że na moim HD2 na Androidzie fajnie się gra! Granie na tym leciutkim, mniejszym cudeńku z obłędnym ekranem i mega-precyzyjnym ekranem dotykowym... to jest to! Dodatkowo optymalizacja na Androidzie nie istnieje, co innego tutaj . Na początek kupiłem sobie Canabalta, Grand Prix Story, ściąga mi się Real Racing 2 i Asphalt 6. Rozważam wrzucenie na kartę kolejnych złotówek i kupienie następnych gier . Szkoda, że ceny nie są tak rewelacyjne i wydaje mi się, że jest mega niekorzystny przelicznik 1 dolar = 1 euro. Rozważam założenie konta na hamerykańskim app store i kupowanie gift cardów na allegro (są takie, gdzie 1 dolar = ok. 2,25 zł, mi aktualnie liczy 1 euro = ok. 4,3 zł albo gorzej). Będą z tym jakieś problemy, czy iPod normalnie łyknie appsy z obu kont? Przejrzę sobie jeszcze temat w poszukiwaniu fajnych produkcji. Coś polecacie szczególnie, jakieś must-have? Niezbyt obeznany jestem w tej platformie . EDIT: Jednak nie ma przelicznika 1 dolar = 1 euro. Edytowane 6 Października 2011 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi