Skocz do zawartości

Gry na iOS

Featured Replies

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 192,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• EDGE ZA DARMO!!! Polecam (jak dla mnie jedna z lepszych gier na iPhone). A Edge Extended tylko za 0,79 Euro (normalnie obie gry są po 2,5E)!   I jeszcze Monkey Island Tales 1 (od Telltale Games) też

• Infinity Blade za 0,79e: http://itunes.apple.com/us/app/infinity-blade/id387428400?mt=8

• Gra "Bug Princess" (Mushihimesama) jest za free do 2.11. https://itunes.apple.com/app/id455202208?mt=8

Opublikowano

Gry Rockstar sa przecenione, zakupilem GTA San Andreas na iP6s za 3,99 euro z 6,99. Dobry deal. Max Payne za 1,99 :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Halo Spartan Strike na przecenie, kupiłem bo wersji na Xbox One sie pewnie nie doczekam :/

Opublikowano

Poleccie cos przyzwoitego, cos czego nie usune 3 min od pierwszego włączenia. Przeglądam te gry i straszna kicha.

Opublikowano

Lego: Star Wars, Fallout Shelter, Max Payne, Snake '97 i seria GTA.

Opublikowano

FF6, FF7, FF9 , 80 days, Dont Starve,  Baldurs Gate, Secret of Mana, Chrono Trigger, Metal Slugi i MASA innych.

Opublikowano

Metal Slugi może nie :)

Do tego bym dodał wszystkie gry od Telltale, Valiant Hearts, This War of Mine, Phoenix Wright, M&M Clash of Heroes... no jest tego mnóstwo.

Opublikowano

Downwell

Opublikowano

Panowie, jak to jest z kupowaniem na App Store ? Jak mam konto PL to tylko kartą mogę kupić ? Bo Spartan Striek kusi...

Opublikowano

Kartą normalnie. Ewentualnie gift cardem z jakiegoś Allegro czy coś, tylko że tutaj już trzeba miec konto na US.

Edytowane przez ragus

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Przeglądam sobie Facebooka a tu reklama Deus Ex GO. Od razu przykuło to moją uwagę. Zapowiada się całkiem ciekawie, więc postanowiłem zaryzykować i kupiłem pakiet Hitman GO i Lara Croft GO. Obie okazały się rewelacyjne! Tak mają wyglądać gry mobilne. Wkręcają niesamowicie, z naciskiem tutaj na mojego faworyta - Lara Croft GO.

Do tego wróciłem do Monument Valley. Wydano do niej DLC. Zobaczymy czy warto, choć pewnie tak :)

Opublikowano

FF7 się opłaca? Czy to jakaś uproszczona tandeta z tytułem klasyka?

Opublikowano

Ale wkręciłem się w Star Wars: Galaxy of Heroes. Od ponad dwoch miesięcy gram dzień w dzień. Nie miałem tak nigdy z żadna gierką na telefon jeszcze. Jeżeli ktoś jest fanem uniwersum to szczerze polecam.

Opublikowano

Przeglądam sobie Facebooka a tu reklama Deus Ex GO. Od razu przykuło to moją uwagę. Zapowiada się całkiem ciekawie, więc postanowiłem zaryzykować i kupiłem pakiet Hitman GO i Lara Croft GO. Obie okazały się rewelacyjne! Tak mają wyglądać gry mobilne. Wkręcają niesamowicie, z naciskiem tutaj na mojego faworyta - Lara Croft GO.

Do tego wróciłem do Monument Valley. Wydano do niej DLC. Zobaczymy czy warto, choć pewnie tak :)

Jakieś kolejne dlc? Jedno było dość dawno ale jeśli jest kolejne to sam chętnie zagram.

Opublikowano

Jakieś kolejne dlc? Jedno było dość dawno ale jeśli jest kolejne to sam chętnie zagram.

Jest płatne DLC Forgotten Shores i Ida's Dream (kiedyś płatne, teraz jest za darmo)

Opublikowano

FF7 się opłaca? Czy to jakaś uproszczona tandeta z tytułem klasyka?

To jest wersja ze Steama, czyli 1:1 z psxa plus możliwość wyłączenia randomów i możliwość maksowania statystyk jednym przyciskiem. Gra się ok, ja kupiłem i nie żałuję

Opublikowano

Dzięki. Sprawdzałem na YT i chyba nie zrobili 16:9. Zostawili niestety 4:3 i czarne pasy po bokach. ;/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja kupilem Reigns, polecam.

Opublikowano

Plants vs Zombies. Klasyk

Opublikowano

Jakiś dobry tower defence na Ios?

Grave defense, ale to i jest na androidzie. Zreszta to chyba mój pierwszy td na smartfonie i w ogóle w życiu:)

Polecam

Edytowane przez grzybiarz