Opublikowano 16 grudnia 20177 l Na moim SE chodzi bardzo ok. Jeszcze Inside wyszło Jako, że Limbo mi się podobało to wziąłem
Opublikowano 20 grudnia 20177 l Jade Empire za 5 zeta. KotOR to to nie jest, ale w miarę solidna gierka. Final Fantasy Tactics za 24. Wziąłem, bo podobno mesjasz
Opublikowano 14 lutego 20187 l Kiedy to wychodzi? Czy już wyszło? --- Wkręciłem się w clickera - Micropolis. Apka dostępna tylko na iOS, nie jest to zwykły clicker (ojej), a trzeba trochę kombinować i dłuuuuugo czekać na profity.
Opublikowano 14 lutego 20187 l Podobno już wyszło. Tylko w Chinach, ale jest sposób:https://www.ppe.pl/news/56492/pubg-mobile-jak-wlaczyc-w-polsce-porownanie-z-xbox-one-x.html Edytowane 14 lutego 20187 l przez Frantik
Opublikowano 20 lutego 20187 l Miał ktoś do czynienia z grami point and click (konkretnie z Machinarium i Samorostem) na iPhone 6 lub dowolnym innym z ekranem 750p? Chodzi mi o czytelność interface'u i samej gry. Da się w to grać na telefonie czy lepiej odpuścić?
Opublikowano 20 lutego 20187 l Nie wiem jak to wygląda na urządzeniach apple, ale w machinarium na ekranie 4,3" 720p dało się jak najbardziej grać.
Opublikowano 21 lutego 20187 l Dzięki za pomoc. Skusiłem się wczoraj na to Machinarium i rzeczywiście da się grać. Przez chwilę denerwowałem się na mało precyzyjne sterowanie (masa drobnych szczegółów na planszach), ale okazało się, że mapkę można wygodnie przybliżać
Opublikowano 21 lutego 20187 l 6S i chodzi bardzo dobrze, na razie nie uświadczyłem jakiś problemów z płynnością.
Opublikowano 7 marca 20187 l Cursed Treasure 2 jest w promocji, normalnie jest za 9 zł bodajże teraz jest za piątaka. Polecam serdecznie, bardzo fajniutki tower defense. Tak jak praktycznie nie gram na tablecie tak tower defensy mi wjeżdżają jak złoto. Jedyna wada to brak save'a w iCloud :/.
Opublikowano 7 marca 20187 l Dzięki, wziąłem polecacie w ogóle jakieś gierki na iOS? poza Monument Valley, Raymany i inne znane klayski
Opublikowano 7 marca 20187 l 6 minut temu, Rayos napisał: polecacie w ogóle jakieś gierki na iOS? Alto's Odyssey lub pierwsza cz. Alto's Adventure bardzo przyjemna i wyzwaniowa gra na krótkie i długie posiedzenia.
Opublikowano 7 marca 20187 l Kingdom Rush wszystkie możliwe części, Mini Metro, Blackbox, Threes, Game Dev Story (i wszystko inne od Kairosoftu), Battleheart
Opublikowano 7 marca 20187 l https://itunes.apple.com/us/app/puzzle-craft-2/id984538945?mt=8 wariacja bejweled + crafting. I co najciekawsze, grę można ukończyć. Widzę p2w jako oglądanie reklam, chociaż bez tego wszystko byłoby dłużej. Jedynkę ukończyłem na Andku, lata temu, ale miałem zrootowany telefon i trochę oszukiwałem:) Aha, gra polskich twórców.
Opublikowano 7 marca 20187 l @raven_raven poczekam na jakieś promo na mini metro mam na stemie i fantastyczna pozycja ale nie widzi mi sie dawac 24 zl za to narazie :| reszte sobie obczaje dzięki chłopaki!
Opublikowano 7 marca 20187 l Od siebie mogę polecić Tiny Wings, Iron Marines (taki StarCraft od twórców Kingdom Rush), Mario Run no i Oceanhorn (Zelda na iPhone).
Opublikowano 7 marca 20187 l Ja ostatnio zagrywał sie w Tavern Guardians polecam bardzo, oprócz tego polecam Golf Zero, RuneStone Keeper, Dan The Man, Wayward Souls Aaaa i jeszcze wczoraj pobrałem Polytopia bardzo fajna turowka
Opublikowano 7 marca 20187 l Godzinę temu, Kris77 napisał: Iron Marines Dzisiaj dopiero odkryłem, że wydali nową gierkę :(. Już ze dwie promocje przegapiłem, no ale alert już ustawiony. Tiny Wings też polecam, gierka już ma swoje lata (pamiętam jak na nienajnowszym już iPhone 4 się zagrywałem), ale jest cudowna. Plusy lecą, zawsze fajnie odkryć kilka nowych tytułów. Wśród morza P2W gów,na jest pełno naprawdę fajnych i warty paru złotych produkcji.
Opublikowano 14 marca 20187 l Iron Marines z $4,99 na $2,99 przecenione, czyli u nas 13,99 zł. Ale to jest lepsze: Darkest Dungeon na iPada za 4,99 zł! Prócz tego jeszcze np. Bridge Constructor Portal i Gorogoa w promocji. No, obkupiłem się :). Edytowane 14 marca 20187 l przez raven_raven