Opublikowano 20 września 20195 l 8 minut temu, Rayos napisał: dajcie znac jak tam ten nowy Rayman Mini No to chyba taki sam runner jak poprzednie Raymany na iOS
Opublikowano 20 września 20195 l Pogralem chwile i jest ok, fajna gierka do pogrania na kilka/kilkanascie minut
Opublikowano 20 września 20195 l Podoba mi się pomysł na Apple Arcade. Gry ze wsparciem pada, bez mikrotransakcji no i jest sporo wartościowych tytułów. Zdecydowanie kibicuję projektowi i myśle, że platforma nie raz nas pozytywnie zaskoczy premierami.
Opublikowano 27 marca 20205 l SIMULACRA, Lara Croft GO i Monument Valley 2 do zgarniecia dzisiaj za darmo
Opublikowano 28 marca 20205 l Skad wiecie o tych promocjach? Cat quest ukończyłem na PC, spoko odmozdzacz.
Opublikowano 28 marca 20205 l Internet, discord lub whishlista mnie Cat quest wciągnął maksymalnie xd swietna gra
Opublikowano 29 marca 20205 l Warto dodać, że promocja Monument Valley 2 obejmuje też urządzenia z Androidem w sklepiku Google.
Opublikowano 29 marca 20205 l Dzisiaj do zgarnięcie przyjemny pseudo golf Alphaputt.Grzybiarz ja zagladam na niemiecki portal z promocjami mydealz
Opublikowano 4 czerwca 20222 l Panowie istnieje jakiś legitny sposób na Infinity blade 3 ? Widzę że gra już dawno nie jest dostępna a miło by było ograć te arcydzieło na iphone 13 pro.
Opublikowano 8 czerwca 20222 l W dniu 10.07.2021 o 16:45, messer88 napisał: Oregon Trail fajna gierka. Ciekawe czy kiedykolwiek powstanie podobna gra w polskich realiach np. Radom Trail
Opublikowano 8 czerwca 20222 l W dniu 4.06.2022 o 15:57, SpacierShark123 napisał: Panowie istnieje jakiś legitny sposób na Infinity blade 3 ? Widzę że gra już dawno nie jest dostępna a miło by było ograć te arcydzieło na iphone 13 pro. a faktycznie, w appstore mi nie wyszukuje, ale czytam że to gra od epic: https://myapple.pl/posts/18400-gry-z-serii-infinity-blade-znikaja-z-app-store A Epic się wkurwiło na Apple za Fortnite, czy inną gierkę p2w. Po prostu Apple kroi za mikropłatności dość spory procent i Epic chciał to ominąć. Pewnie za to usunęli swoje gry. Teraz sprawdzam i w "kupionych" też nie mam.
Opublikowano 14 kwietnia 20241 r Wyszedł emu gba gbc oficjalnie w AppStore! https://apps.apple.com/pl/app/igba-gba-gbc-retro-emulator/id6482993626?l=pl Odpaliłem golden sun pobrane vimms lair i hula. Wystarczy pobrać plik, wypakować i emu sam znajdzie. Pad pewnie też działa ale chyba przyjemnie się gra w jakiegoś rpga czy strategię na tel.
Opublikowano 15 kwietnia 20241 r Ten emulator, który już został usunięty? https://www.macrumors.com/2024/04/15/apple-removes-igba-from-app-store/
Opublikowano 15 kwietnia 20241 r Tak, to był ten… poki co, u mnie działa. Są też stronki www gdzie obok downloadu można odpalić grę w przeglądarce i to działa na iOS.
Opublikowano 15 kwietnia 20241 r Pewnie jak już masz to nie przestanie działać. To była nafaszerowana śledzeniem i reklamami aplikacja napisana przez kogoś innego, opublikowana ze złamaniem licencji. Chyba dobrze, że już jej nie ma.