Texz 670 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Minecraft PE to bardzo wczesna wersja alfy 0.1.2. Mamy bardzo podstawowe klocki, brak cyklu dnia i nocy, brak zwierząt, przeciwników. Nawet jaskiń pod ziemią czy możliwości craftowania. Czyli to klasyczna wersja Minecrafta, z tą różnicą, że świat nie generuje się w nieskończoność tylko do pewnego stopnia. Można co prawda oddalić widok ale nie jest to praktyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
ZeXoNeRoS 0 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 A ta wersja Minecrafta będzie patchowana co jakiś czas, jak na PC ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 na appstore całe mnóstwo wyprzedaży z okazji dnia dziękczynienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 A na iOS wychodzi wkrótce Bard's Tale Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 A ta wersja Minecrafta będzie patchowana co jakiś czas, jak na PC ? Jeżeli będzie mieć update to niezależny od PC. I wątpię czy pod względem zawartości dorówna temu co mamy na PC/Mac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 infinity Blade II już dostępny! Czy błędy jedynki zostały poprawione i czy fantastyczny klimat jedynki został przy tym zachowany? W noworocznym numerze iMagazine recenzja więc zapraszam. Póki co, oceny są wręcz rewelacyjne! Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Jeżeli dalej jest 5 plansz i gra będzie polegała na przechodzeniu jej w kółko za każdym razem z innym kolorem miecza to dalej imo jest to gra słaba. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 A gral ktos z Was w Amazing Breaker ? Na 1 miejscu jest teraz i nie wiem czy warto czy chwilowa podjarka ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 (edytowane) Bard's Tale jest już na appstore. Silnik już przeportowany, czekam na Baldur's Gate Dark Alliance lub Champions of Norrath Edytowane 1 Grudnia 2011 przez Andreal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fredder 4 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ja wlasnie gram w Shadow Era,taka karcianka troche podobna do MTG. Gra jest FREE a do tego kopie po (pipi)e ze hoho,tak sie wciaglem ze nie potrafie przestac grac. Mi z karcianek przypadla do gustu gierka Ascension na ipada... smigala chwile za friko a teraz 4 eurasy - jest jeszcze cos podobnego wartego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Głupie pytanie ale skąd wiecie o premierach hitów? Na "głownej app store" ani słowa o Infinity blade 2 czy bards tale. Może macie jakiś dobry serwis z premierami i zapowiedziami? Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Głupie pytanie ale skąd wiecie o premierach hitów? Na "głownej app store" ani słowa o Infinity blade 2 czy bards tale. Może macie jakiś dobry serwis z premierami i zapowiedziami? Pierwszy post: Strony poświęcone grom na iOS: TouchArcade | AppSpy | SlidetoPlay | TouchGen Do wyboru do koloru (ja najczęściej przeglądam TouchArcade). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 (edytowane) Głupie pytanie ale skąd wiecie o premierach hitów? Na "głownej app store" ani słowa o Infinity blade 2 czy bards tale. Może macie jakiś dobry serwis z premierami i zapowiedziami? appshopper.com Dzisiaj NFS: SHIFT 2 za darmo. Edytowane 2 Grudnia 2011 przez Andreal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
whitesand 16 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Bard's Tale jest już na appstore. Silnik już przeportowany, czekam na Baldur's Gate Dark Alliance lub Champions of Norrath Zakupiłem. Grafika nędzna, ale całkiem sprawnie działa, a przede wszystkim wciąga bez dwóch zdań. Jakby tak kosztowała te 2 euro mniej, polecałbym każdemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Biały 55 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 The Sims Medieval jako daily free, pobieram 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 http://www.rockstargames.com/newswire/article/19751/grand-theft-auto-iii-10-year-anniversary-edition-coming-to-mobil.html Za tydzien, 15.12 premiera GTA III: 10 Year Anniversary Edition. Zapowiadają 5 dolarów, więc spodziewałbym się ceny ok. 4-5 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Out of fuckin' nowhere! :o Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 (edytowane) Mam takie pytanie odnośnie Fruit Ninja: czy ktoś z Was może wie jakim cudem 'najlepsi' w FR mają takie wyniki (po KILKASET milionów punktów :o )? Przecież to jest teoretycznie-hipotetycznie niemożliwe? Jakim cudem? PS. Mówię o tabelach wyników na ipod'zie/iphon'ie (nie wiem jak jest na android'zie)? Edytowane 8 Grudnia 2011 przez MBeniek Cytuj Odnośnik do komentarza
Biały 55 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Właśnie zauważyłem, że od 5.12 jest dostępny Six-Guns, czyli pseudo-klon Red Dead Redemption. Dodam, że gra jest darmowa. http://itunes.apple.com/app/six-guns/id447331712?mt=8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 (edytowane) Po przeczytaniu recenzji nawet na to nie zerknę, typowy układ gry "darmowej", zadania pozbawione fabuły, nabijanie poziomu i oczywiście kupa kasy do wydania na dodatki... Wolałbym, podobnie jak niektórzy recenzenci, żeby gra była chamskim klonem RDR z jakąkolwiek fabułą niż tym, co oferuje obecnie. Przy okazji, kolejny Dungeon Hunter od Gameloftu będzie miał podobną formę: zero fabuły, kupa "aren" i mnóstwo przedmiotów. Mirror's Edge dzisiaj za darmo na Ajfona i Ajpada. Edytowane 9 Grudnia 2011 przez Andreal 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 (edytowane) Thx Andreal za cynk. Właśnie się szykowałem, żeby wciągnąć za 3,99 Kurde ten Mirror's Edge fajny. Czuć klimat dużej wersji do tego podobna muza z utworem przewodnim included. Edytowane 10 Grudnia 2011 przez balon1984 Cytuj Odnośnik do komentarza
whitesand 16 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Flight Control HD również za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 No, to ta promocja EA co dziennie inna ich gra "za damkę". Ciekawe czy załapie się do tego grona Dead Space Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Wczoraj byl razem z ME, ale tylko obnizka ceny: http://toucharcade.com/2011/12/09/mirrors-edge-goes-free-dead-space-sees-price-cut-too/ Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Chrono Trigger jest dostepny w AppStore niestety cena wysoka jak dla mnie (8 euro) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi