Opublikowano 19 listopada 201113 l Minecraft PE to bardzo wczesna wersja alfy 0.1.2. Mamy bardzo podstawowe klocki, brak cyklu dnia i nocy, brak zwierząt, przeciwników. Nawet jaskiń pod ziemią czy możliwości craftowania. Czyli to klasyczna wersja Minecrafta, z tą różnicą, że świat nie generuje się w nieskończoność tylko do pewnego stopnia. Można co prawda oddalić widok ale nie jest to praktyczne.
Opublikowano 19 listopada 201113 l A ta wersja Minecrafta będzie patchowana co jakiś czas, jak na PC ?
Opublikowano 25 listopada 201113 l A ta wersja Minecrafta będzie patchowana co jakiś czas, jak na PC ? Jeżeli będzie mieć update to niezależny od PC. I wątpię czy pod względem zawartości dorówna temu co mamy na PC/Mac.
Opublikowano 1 grudnia 201113 l infinity Blade II już dostępny! Czy błędy jedynki zostały poprawione i czy fantastyczny klimat jedynki został przy tym zachowany? W noworocznym numerze iMagazine recenzja więc zapraszam. Póki co, oceny są wręcz rewelacyjne!
Opublikowano 1 grudnia 201113 l Jeżeli dalej jest 5 plansz i gra będzie polegała na przechodzeniu jej w kółko za każdym razem z innym kolorem miecza to dalej imo jest to gra słaba.
Opublikowano 1 grudnia 201113 l A gral ktos z Was w Amazing Breaker ? Na 1 miejscu jest teraz i nie wiem czy warto czy chwilowa podjarka ludzi.
Opublikowano 1 grudnia 201113 l Bard's Tale jest już na appstore. Silnik już przeportowany, czekam na Baldur's Gate Dark Alliance lub Champions of Norrath Edytowane 1 grudnia 201113 l przez Andreal
Opublikowano 1 grudnia 201113 l Ja wlasnie gram w Shadow Era,taka karcianka troche podobna do MTG. Gra jest FREE a do tego kopie po (pipi)e ze hoho,tak sie wciaglem ze nie potrafie przestac grac. Mi z karcianek przypadla do gustu gierka Ascension na ipada... smigala chwile za friko a teraz 4 eurasy - jest jeszcze cos podobnego wartego polecenia?
Opublikowano 1 grudnia 201113 l Głupie pytanie ale skąd wiecie o premierach hitów? Na "głownej app store" ani słowa o Infinity blade 2 czy bards tale. Może macie jakiś dobry serwis z premierami i zapowiedziami?
Opublikowano 1 grudnia 201113 l Autor Głupie pytanie ale skąd wiecie o premierach hitów? Na "głownej app store" ani słowa o Infinity blade 2 czy bards tale. Może macie jakiś dobry serwis z premierami i zapowiedziami? Pierwszy post: Strony poświęcone grom na iOS: TouchArcade | AppSpy | SlidetoPlay | TouchGen Do wyboru do koloru (ja najczęściej przeglądam TouchArcade).
Opublikowano 2 grudnia 201113 l Głupie pytanie ale skąd wiecie o premierach hitów? Na "głownej app store" ani słowa o Infinity blade 2 czy bards tale. Może macie jakiś dobry serwis z premierami i zapowiedziami? appshopper.com Dzisiaj NFS: SHIFT 2 za darmo. Edytowane 2 grudnia 201113 l przez Andreal
Opublikowano 2 grudnia 201113 l Bard's Tale jest już na appstore. Silnik już przeportowany, czekam na Baldur's Gate Dark Alliance lub Champions of Norrath Zakupiłem. Grafika nędzna, ale całkiem sprawnie działa, a przede wszystkim wciąga bez dwóch zdań. Jakby tak kosztowała te 2 euro mniej, polecałbym każdemu.
Opublikowano 6 grudnia 201113 l http://www.rockstargames.com/newswire/article/19751/grand-theft-auto-iii-10-year-anniversary-edition-coming-to-mobil.html Za tydzien, 15.12 premiera GTA III: 10 Year Anniversary Edition. Zapowiadają 5 dolarów, więc spodziewałbym się ceny ok. 4-5 euro.
Opublikowano 8 grudnia 201113 l Autor Mam takie pytanie odnośnie Fruit Ninja: czy ktoś z Was może wie jakim cudem 'najlepsi' w FR mają takie wyniki (po KILKASET milionów punktów :o )? Przecież to jest teoretycznie-hipotetycznie niemożliwe? Jakim cudem? PS. Mówię o tabelach wyników na ipod'zie/iphon'ie (nie wiem jak jest na android'zie)? Edytowane 8 grudnia 201113 l przez MBeniek
Opublikowano 8 grudnia 201113 l Właśnie zauważyłem, że od 5.12 jest dostępny Six-Guns, czyli pseudo-klon Red Dead Redemption. Dodam, że gra jest darmowa. http://itunes.apple.com/app/six-guns/id447331712?mt=8
Opublikowano 9 grudnia 201113 l Po przeczytaniu recenzji nawet na to nie zerknę, typowy układ gry "darmowej", zadania pozbawione fabuły, nabijanie poziomu i oczywiście kupa kasy do wydania na dodatki... Wolałbym, podobnie jak niektórzy recenzenci, żeby gra była chamskim klonem RDR z jakąkolwiek fabułą niż tym, co oferuje obecnie. Przy okazji, kolejny Dungeon Hunter od Gameloftu będzie miał podobną formę: zero fabuły, kupa "aren" i mnóstwo przedmiotów. Mirror's Edge dzisiaj za darmo na Ajfona i Ajpada. Edytowane 9 grudnia 201113 l przez Andreal
Opublikowano 10 grudnia 201113 l Thx Andreal za cynk. Właśnie się szykowałem, żeby wciągnąć za 3,99 Kurde ten Mirror's Edge fajny. Czuć klimat dużej wersji do tego podobna muza z utworem przewodnim included. Edytowane 10 grudnia 201113 l przez balon1984
Opublikowano 10 grudnia 201113 l No, to ta promocja EA co dziennie inna ich gra "za damkę". Ciekawe czy załapie się do tego grona Dead Space
Opublikowano 10 grudnia 201113 l Wczoraj byl razem z ME, ale tylko obnizka ceny: http://toucharcade.com/2011/12/09/mirrors-edge-goes-free-dead-space-sees-price-cut-too/
Opublikowano 12 grudnia 201113 l Chrono Trigger jest dostepny w AppStore niestety cena wysoka jak dla mnie (8 euro)