SzczuruLive 1 Opublikowano 22 marca 2011 Opublikowano 22 marca 2011 Cześć Chodzi mi o to czy opłaca się kupować taki sprzęt bo wiadomo ze normalne kino domowe byłoby lepszym rozwiązaniem no ale nie mogę sobie na taka wygodę pozwolić bo nie mieszkam sam a lubię sobie pograć trochę głośniej wiec mam zamiar zakupienia takiego zestawu. I drugie pytanie to jak mam to podłączyć normalnie do wejścia sluchawkowego w tv ? Uzyskam dźwięk 7.1? Sorry za takie pytanie ale jestem kompletnym noobem w tej dziedzinie :>. A zestaw to Razer Megalodon gaming headset 7.1 sorround system. A jeżeli ktoś już ma coś podobnego lub może zaoferować coś fajnego proszę podawajcie propozycje. Dzięki i pozdrawiam Pozdrawiam i dzięki Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 22 marca 2011 Opublikowano 22 marca 2011 Dobre słuchawki stereo starczą. "Słuchawki 5.1/7.1" to chwyt marketingowy tak samo jak te "dla graczy"... Cytuj
misika 8 Opublikowano 22 marca 2011 Opublikowano 22 marca 2011 Uzyskasz dzwięk stereo 7,1 czyli lipa, sharkoon x-tavtic digital zobacz sobie Alkoholik je ma i nie narzeka. Możesz też łyknąć Mlg Astro ale to już wysoka półka cenowa. Pozdro Cytuj
SzczuruLive 1 Opublikowano 22 marca 2011 Autor Opublikowano 22 marca 2011 Nie chodzi mi o sprzęt do halo bo nie gram już w ta spalona grę... Ogólnie do wszystkich gier. Cytuj
misika 8 Opublikowano 23 marca 2011 Opublikowano 23 marca 2011 No mówię właśnie ogólnie, zrobiłem odsłuch na sharkoonach sobie w szwabach i fajnie grają jeśli chodzi o muzyke. Cytuj
Czaja PL 8 Opublikowano 23 marca 2011 Opublikowano 23 marca 2011 Dobre słuchawki stereo starczą. "Słuchawki 5.1/7.1" to chwyt marketingowy tak samo jak te "dla graczy"... Święta racja! Wielokanałowe słuchawki to straszna ściema. Nie daj się nabrać W cenie tych łamiących się sharkoon'ów (czy jak im tam) o wątpliwej jakości dźwięku, nędznej separacji pasma, i słabym pozycjonowaniu, dostaniesz słuchawki stereo o urywających łeb możliwościach. 1 Cytuj
misika 8 Opublikowano 24 marca 2011 Opublikowano 24 marca 2011 Ale nie przestrzenne, po prostu kub sobie Mlg Astro. Super wykonanie oddzielenie dzwięku od głosów od ludzi. Bajeranckie po prostu.. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 26 marca 2011 Opublikowano 26 marca 2011 tritton ax720 posiadam te sluchawki i zdecydowanie polecam Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 29 marca 2011 Opublikowano 29 marca 2011 Dekoder słuchawkowy z dolby headphone + dobre słuchawy stereo to najlepszy wybór. Poczytaj tu http://www.psxextreme.info/topic/55978-sluchawki/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi