PITER-POL 1 Opublikowano 22 marca 2011 Opublikowano 22 marca 2011 Mam już przygotowaną część bibliografii, ale mam pewien problem. Wyciąłem kilkadziesiąt stron z PSX EXTREME. Są to głównie recenzje oraz artykuły. Czy jest możliwość, abym otrzymał od Państwa numery PSX EXTREME do podanych artykułów. Nie mam czasu na szukanie ze stosu magazynów. Wiem, że za dawnych czasów była możliwość wyszukania recenzji, czy tekstu w internecie... Proszę o szybką pomoc, BIBLIOGRAFIĘ MUSZĘ UZUPEŁNIĆ DO JUTRA!!!! Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 22 marca 2011 Opublikowano 22 marca 2011 (edytowane) Wejdź na ppe.pl z górnego paska wybierz "Encyklopedia" i wpisuj tam tytuły gier, których recenzji szukasz. Tam są te numery. Edytowane 22 marca 2011 przez Yakubu Cytuj
PITER-POL 1 Opublikowano 22 marca 2011 Autor Opublikowano 22 marca 2011 Jeszcze brakuje mi numerów do danych artykułów. np. "Gamifikacja: życie, jak gra wideo" Pana Michała Mazura. Czy jest możliwość, abym do rana otrzymał te informacje? Numer PSX EXTRME jest podany, ale rok niestety już nie...spróbuje poszukać... + Dodał MODERATOR Naucz się korzystać z funkcji EDYTUJ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi