sakiu 83 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 (edytowane) Nie ma move @Pawelgr5 - no chyba kupię tylko veronicę, żeby przejść ostatniego brakującego residenta z dużego ekranu. Edytowane 20 Września 2011 przez sakiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Nie... raczej remaster przynajmniej, a nie upscala wersji PC, ktora wygląda okropnie, bo ma powycinane lighting effects i fog Miałem kupić, ale nawet z plusem nie jestem przekonany, bo równie dobrze mogę odpalić moją kopię na PC co mam z modami i by się gra lepiej prezentowała Co mnie zainteresowało to fragment, gdzie koleś podaje, że Veronica to w ogóle wygląda fatalnie.... a to jedyny resident, którego nie przeszedłem :confused: Na PC'ta to RE4 wyglądał tak. Jak patrzę na ten model postaci Leona i włosy to chce mi się śmiać. Dopiero patche poprawiły co mogły. A RE4 na Wii nie mial przypadkiem dodanych jakichs bajerow wzgl. wersji na GC? Bo takie komentarze slyszalem, a nie wiem, cczy to prawda...Swoja droga: Jest w tym sterowanie Movem? Miał bonusy z PS2 (broń PRL na pasożyty i dodatkowy scenariusz Ady). Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 a wlasnie tu bedzie ten scenariusz dla Ady? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 W recenzjach piszą, że są wszystkie dodatki. Btw Videogamer 9/10 GamerPro 4/5 Meristation 7/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 A RE4 na Wii nie mial przypadkiem dodanych jakichs bajerow wzgl. wersji na GC? Bo takie komentarze slyszalem, a nie wiem, cczy to prawda...Swoja droga: Jest w tym sterowanie Movem? Miał bonusy z PS2 (broń PRL na pasożyty i dodatkowy scenariusz Ady). Chodziło mi o grafikę. Gdzieś słyszałem, że na Wii dodano kilka efektów i wyglądała lepiej, niż na GC... Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Dodali progressive scan (480p) i tylko tyle, poza tym obie wyglądały identycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 A, to ktoś pierniczył po prostu. Aha, a można to kupić gdzieś na płytce, czy tylko w PSS? Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 GI dał 9,5 "rimejkowi RE4", CV jeszcze nie ocenił. Kurde to, że gra wychodzi tylko w cyfrowej dystrybucji a nie na płytce jakoś przeżyję. Ale największa szkoda, że nie wcisnęli obsługi PS Move Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Też nie wiem czemu nie dali obsługi Move, Capcom leci w chuja, ale i tak zagrać warto jeśli ktoś nie miał okazji, a oceny dla tej gry na poziomie 7 to żarciki godne Strasburgera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 (edytowane) Ja obstawiam że za niedługo wyjdzie RE4 HD PSM Edition No szkoda że nie wydają tego na BD bo nie mam miejsca na dysku i będzie trzeba kombinować. Dla mnie RE4 to najlepsza gra na PS2 obok MGS3 i GoW2 więc zakup obowiązkowy. http://www.youtube.com/watch?v=H0aXR9OFLwE&feature=player_embedded Edytowane 20 Września 2011 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 (edytowane) GI dał 9,5 "rimejkowi RE4", CV jeszcze nie ocenił. Kurde to, że gra wychodzi tylko w cyfrowej dystrybucji a nie na płytce jakoś przeżyję. Ale największa szkoda, że nie wcisnęli obsługi PS Move Największą szkodą jest zbyt wysoka cena w stosunku do zawartości. Owszem mamy HD i trofea ale z tego co wiem Capcom ucięło większość dodatków, no i gra jest pozbawiona platyny, zawiera tylko 15 pucharków do zdobycia. To wersja RE4: Wii Edition jest już tańsza, wykorzystuje Wiilota i ma wszystkie bonusowe tryby. Wiem, że to RE4 ale trzeba wziąć pod uwagę, że jest to tytuł sprzed ponad 6 lat i wydawca ustalając tak wysoką cenę powinien to jakoś graczom zrekompensować. Na oficjalnym forum Capcom oraz zagranicznych forach fani mają o to pretensje do firmy. Edytowane 21 Września 2011 przez NEMESIS US Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Co wycięli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Z tego co wiadomo nie ma trybów dla Ady, nie wiem też jak jest z Mercami ale te raczej powinny być. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 W recenzji gametrailers jest pokazany dodatek separate ways i merce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 To może źle to zrozumiałem, całe szczęście. O ile GT nie skorzystało z materiałów pochodzących z innych wersji gry. Jeśli są wszystkie tryby to tym bardziej dziwi mnie taka znikoma ilość pucharków, przecież platyna w tej grze to byłaby czysta przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 RE4 jest najlepszą częścią serii? W ogóle jeśli się nie miało do czynienia z tą serią, to warto do tej gry podchodzić (czy znajomość poprzednich odsłon jest konieczna?)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 (edytowane) Nie jest konieczna, chociaż warto byłoby je znać, bo niektóre wątki przewijają się jak Umbrella, znajomość Ady i Leona, czy w końcu marginalny udział Weskera. Da się spokojnie bez tego obejść, bo główna oś fabularna (słabiutka trzeba dodać) to zupełnie odrębna historia, to nie MGS gdzie nie będziesz rozumiał o co chodzi gdy nie skończysz jakiejś części. Na pewno w tego Residenta gra się najlepiej, jest bardzo długi, ma sporo dodatków i dla mnie osobiście to jest jedna z 3 najlepszych gier w ogóle, chociaż jeśli chodzi o klimat to w serii nic nie przebija Remake'u. Edytowane 21 Września 2011 przez Zwyrodnialec Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 GI dał 9,5 "rimejkowi RE4", CV jeszcze nie ocenił. Kurde to, że gra wychodzi tylko w cyfrowej dystrybucji a nie na płytce jakoś przeżyję. Ale największa szkoda, że nie wcisnęli obsługi PS Move Największą szkodą jest zbyt wysoka cena w stosunku do zawartości. Owszem mamy HD i trofea ale z tego co wiem Capcom ucięło większość dodatków, no i gra jest pozbawiona platyny, zawiera tylko 15 pucharków do zdobycia. To wersja RE4: Wii Edition jest już tańsza, wykorzystuje Wiilota i ma wszystkie bonusowe tryby. Wiem, że to RE4 ale trzeba wziąć pod uwagę, że jest to tytuł sprzed ponad 6 lat i wydawca ustalając tak wysoką cenę powinien to jakoś graczom zrekompensować. Na oficjalnym forum Capcom oraz zagranicznych forach fani mają o to pretensje do firmy. Akurat argument - cena jak dla mnie odpada ;]. Dlatego, że gra podobno w promocji w PSS+ będzie kosztować 36 zł. czyli połowę ceny. Czyli jak najbardziej ok, postanowiłem dać "drugą szansę" (w zasadzie to trzecią bo raz już próbowałem go przejść drugi raz, nie dałem rady ;p). Tym razem podejdę do do niego jak do "normalnej gry" a nie do kolejnej części Residenta. Ale ja nie o tym boję się pewnej sytuacji. Promocja w PSS+ na RE4 ile będzie trwać, tydzień, do końca miesiąca - maks. Czyli wypadałoby kupić jak najszybciej ale boję się, że cholerny Capcom za miesiąc, dwa czy kiedy tam. Zapowie wersję pudełkową z obsługą PS Move i ewentualnie jeszcze jakimś bonusem ;/ Bo to w ich stylu... to jest najgorsze w tej całej sytuacji (no i brak obsługi PS Move). Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Raczej innych bonusów nie dadzą, tak samo było z wersją na Wii, nic oprócz sterowania nie doszło. Dobrze, że w mercenaries jest lista rankingowa, więc można bić rekordy, a i tak skończy się na tym, że cała będzie zdominowana przez Weskera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 (edytowane) To znaczy pisząc bonusy raczej tak chodziło mi ogólnikowo. Inaczej; nie przepadam za cyfrową dystrybucją dla "normalnych gier", nie ma to jak pudełko. Nie ma to jak gra na półce, w kolekcji, namacalna rzecz etc. Już nie wspominając o ewentualnej możliwości sprzedaży/wymiany. Raczej zaryzykuję i kupię dzisiaj i za tydzień CV z PSStore. Ale jeżeli za jakiś czas Capcom zapowie wersje pudełkową z obsługą różdżki czy tam bez. To więcej nie kupię ich żadnej gry na premierę choćby mieli wydać Bóg wie co. Edytowane 21 Września 2011 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 (edytowane) Haha, miałem kupić, ale jak widzę w sklepie 20 euro, to mam wrażenie, że ich pogrzało! Nie ma to jak kurs dolar=euro. EDIT: Uff, na szczęście przelicznik nie jest tragiczny i RE kosztuje 55 zeta. Łykam Edytowane 21 Września 2011 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Łykam także. Tylko coś akurat nie mogę połączyć się z PSN. Cytuj Odnośnik do komentarza
sentryandy 2 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 (edytowane) Res4 3333MB, zainstalowany. Gra wygląda bardzo ładnie, sam jestem zaskoczony. Edytowane 21 Września 2011 przez sentryandy Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Jaka jest w końcu złotówkowa cena czwórki w Store? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 55 zeta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi