Gość Rozi Opublikowano 25 września 2011 Opublikowano 25 września 2011 Tak, zrobiłem już. Na D nie miałem 4000 punktów, ale i tak wpadło. Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 25 września 2011 Opublikowano 25 września 2011 Ja na razie mam za sobą jedną strzelnicę, to musiałem próbować 3 razy, by zdobyć wszystkie kapsle. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 25 września 2011 Opublikowano 25 września 2011 Kojarzycie komnatę z lawą po środku i dwóch przerośniętych dresów do ubicia? Albo coś jest z tą grą nie tak, albo się starzeję bo po zatopieniu jednego z nich waliłem z czego wlezie w drugiego i ... skończyła mi się amunicja. Podbiegałem mu pod nogi i waliłem z noża w krocze. Efekt? Po 20 minutach bydlak padł, a ja z prawie niewidocznym paskiem zdrowia (zero roślinek) i napisem EMPTY ruszyłem do wyjścia Kurde, tyle lat. Gra się w ogóle nie zestarzała. A nawet jest jeszcze lepsza bo zjada 99.9% plebsu wydanego w 2011 roku. W latach poprzednich też. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Granaty wybuchowe i błyskowe + TMP (strzelać tylko w mordę), do tego na wyskakującego plagasa broken butterfly i obaj szybko padną. Trzeba tylko biegać ciągle pod drabinę, a potem jazda w dół. Osobiście nie wrzucam jednego do lawy, bo przepada kasa. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 A jak ktoś chce oszczędzać ammo do magnum to plagasa ciachamy nożem, przy szybkim wciskaniu po dwóch kolejkach El Gigante pada martwy. Kurde chyba nie wytrzymam do obniżki i kupie za 69 złociszy :confused: Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Przy ciachaniu nożem u mnie zawsze padał dopiero za 3 razem. Wciskałem tak samo szybko jak przy uciekaniu przed głazami na professional. ;] A jak chodzi ich dwóch, to nie ma czasu na zabawę i lepiej brać mocny kaliber. Są oni bardziej wytrzymali niż El Gigante, jemu wystarczy rzucić dwa granaty i już siada, a Dos Gigantes jeszcze się trzymają. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Hmm pamiętam że na PS2 padali po dwóch rundach, ale to było dawno temu Osobiiście lubiałem oglądać jak ten wrzucony do kotła wyskakuje w czasie walki i wciaga Leona do środka. Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Teraz do mnie dotarło jaka ta gra jest długa, w porównaniu do RE5. A przy tym nie ma nudnych momentów. Przechodzi się non stop i ciągle chce się grać dalej. W RE5 tego nie ma, a niedawno dużo w piątkę grałem. Heh, a Capcom niby skróciło czas przejścia RE5 by pozbyć się nudnych elementów - sęk w tym, że jest, jak dla mnie, zupełnie odwrotnie, bo to RE5 posiada kilka nudnych momentów. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Mam takie samo zdanie, piątka ma tylko plus ze zmianą broni w locie. Cytuj
Sig 396 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 Tak samo nie rozumiem jak Capcom ogłosiło, że RE5 będzie krótsze od RE4, ponieważ zespół przeanalizował nudne fragmenty w RE4. A czy były takie? Absolutnie każda lokacja w czwórce jest kapitalna a w pamięć szczególnie zapadły mi wioska, jezioro, czy słynna komnata wypełniona lawą w zamku. Dla mnie im dalej tym było nudniej co nie znaczy że gra była słaba . Po prostu gorzej mi się grało w tej ostatniej miejscówce to chyba wyspa była o ile pamiętam . Wioska i Zamek mistrzowskie Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 Ale to słabo wygląda. Remake czy Zero wyglądają przy tym jak następna generacja. xD Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 Mam takie samo zdanie, piątka ma tylko plus ze zmianą broni w locie. Zgadza sie ale mimo wszystko wole standardowe menu z RE Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 (edytowane) Code Veronica wygląda słabo, ale nie przeszkadzało by mi to. Ostatnio pobrałem RE1 Director's Cut z PS Store, a tam grafika jest kupiasta, ale mimo wszsytko potrafiłem się przestawić na oprawę z PSX-a. CoDe Veronica ma swój urok i klimat i nie zapominajmy, że to klasyczny, normalny Resident. Edytowane 27 września 2011 przez Lukas_AT Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Skończyłem Normal bez problemów. Zabieram sie za Proffesional A scenariusze Ady i Mercenaries na koniec. Kapsle na samym końcu z Machine Type Writer zrobie bo póki co skupiam się na main game. Skoro skończyłem normal i mam obcykane musze kuć żelazo póki gorące. Giera w HD wygląda przeza(pipi)iście. Ale Veronice po japońsku to ja nie skończe będe musiał czekać na jakiś eu release Albo kupić na psn Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 (edytowane) Jakość filmików w separate ways nie została poprawiona. Dziwi że twórcy pozostawili je w takim tragicznym stanie((pipi) widać), tym bardziej że w podstawce niektóre były i to w super jakości, Edytowane 28 września 2011 przez sentryandy Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Nie zrobisz tego za pomocą Chicago Typewritera, bo na strzelnicy masz z góry narzucone zestawy broni, a i tak najlepiej to robić za pomocą TMP. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 No i trzeba dodać że w zestawie z TMP jest snajperka, bardzo przydatna w ustrzeleniu Salazara. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 (edytowane) Pomylili się może znowu z ceną RE? Do konsoli będę miec dostęp dopiero wieczorem, a bardzo by mnie to interesowało EDIT: Ok dzięki... szkoda Masz + ode mnie Edytowane 28 września 2011 przez sakiu Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 (edytowane) Pomylili się może znowu z ceną RE? Do konsoli będę miec dostęp dopiero wieczorem, a bardzo by mnie to interesowało 69zł Jakby ktoś chciał kupować to jest przez wyszukiwarkę dostępny CV..update stronki sklepu coś nie wchodzi. Edytowane 28 września 2011 przez sentryandy 1 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 mi sie wlasnie sciaga dla plusowiczow znow -50% i w sumie to do mnie przemowilo najbardziej teraz zeby dali 1,2 ,3 i zero Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Resident Evil: Remake i Resident Evil: Zero w HD + trofea, do tego w wersji pudełkowej. Sprzedali by miliony. Kupił bym z miejsca. Niestety, prawdopodobnie umowa z Nintendo na to nie pozwala. Cytuj
dżar 166 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Dla zainteresowanych-veronica kosztuje 36zł jeśli kupiło się wcześniej RE4, miła sprawa. Swoją drogą pamiętam ją z czasów ps2 i imo odwalili ją naprawdę świetnie, lepiej niż czwórke. Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Po przejściu re4 na easy czy normal nie ma możliwości grania na wyższych poziomach ze swoim sprzętem lub ulepszeniami ? Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Nie, tylko na tym samym. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Jaka by to była przyjemność ? Wtedy taki pro stawał by się very easy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi