Opublikowano 25 września 201113 l Ja na razie mam za sobą jedną strzelnicę, to musiałem próbować 3 razy, by zdobyć wszystkie kapsle.
Opublikowano 25 września 201113 l Kojarzycie komnatę z lawą po środku i dwóch przerośniętych dresów do ubicia? Albo coś jest z tą grą nie tak, albo się starzeję bo po zatopieniu jednego z nich waliłem z czego wlezie w drugiego i ... skończyła mi się amunicja. Podbiegałem mu pod nogi i waliłem z noża w krocze. Efekt? Po 20 minutach bydlak padł, a ja z prawie niewidocznym paskiem zdrowia (zero roślinek) i napisem EMPTY ruszyłem do wyjścia Kurde, tyle lat. Gra się w ogóle nie zestarzała. A nawet jest jeszcze lepsza bo zjada 99.9% plebsu wydanego w 2011 roku. W latach poprzednich też.
Opublikowano 26 września 201113 l Granaty wybuchowe i błyskowe + TMP (strzelać tylko w mordę), do tego na wyskakującego plagasa broken butterfly i obaj szybko padną. Trzeba tylko biegać ciągle pod drabinę, a potem jazda w dół. Osobiście nie wrzucam jednego do lawy, bo przepada kasa.
Opublikowano 26 września 201113 l A jak ktoś chce oszczędzać ammo do magnum to plagasa ciachamy nożem, przy szybkim wciskaniu po dwóch kolejkach El Gigante pada martwy. Kurde chyba nie wytrzymam do obniżki i kupie za 69 złociszy :confused:
Opublikowano 26 września 201113 l Przy ciachaniu nożem u mnie zawsze padał dopiero za 3 razem. Wciskałem tak samo szybko jak przy uciekaniu przed głazami na professional. ;] A jak chodzi ich dwóch, to nie ma czasu na zabawę i lepiej brać mocny kaliber. Są oni bardziej wytrzymali niż El Gigante, jemu wystarczy rzucić dwa granaty i już siada, a Dos Gigantes jeszcze się trzymają.
Opublikowano 26 września 201113 l Hmm pamiętam że na PS2 padali po dwóch rundach, ale to było dawno temu Osobiiście lubiałem oglądać jak ten wrzucony do kotła wyskakuje w czasie walki i wciaga Leona do środka.
Opublikowano 26 września 201113 l Teraz do mnie dotarło jaka ta gra jest długa, w porównaniu do RE5. A przy tym nie ma nudnych momentów. Przechodzi się non stop i ciągle chce się grać dalej. W RE5 tego nie ma, a niedawno dużo w piątkę grałem. Heh, a Capcom niby skróciło czas przejścia RE5 by pozbyć się nudnych elementów - sęk w tym, że jest, jak dla mnie, zupełnie odwrotnie, bo to RE5 posiada kilka nudnych momentów.
Opublikowano 26 września 201113 l Mam takie samo zdanie, piątka ma tylko plus ze zmianą broni w locie.
Opublikowano 27 września 201113 l Tak samo nie rozumiem jak Capcom ogłosiło, że RE5 będzie krótsze od RE4, ponieważ zespół przeanalizował nudne fragmenty w RE4. A czy były takie? Absolutnie każda lokacja w czwórce jest kapitalna a w pamięć szczególnie zapadły mi wioska, jezioro, czy słynna komnata wypełniona lawą w zamku. Dla mnie im dalej tym było nudniej co nie znaczy że gra była słaba . Po prostu gorzej mi się grało w tej ostatniej miejscówce to chyba wyspa była o ile pamiętam . Wioska i Zamek mistrzowskie
Opublikowano 27 września 201113 l Ale to słabo wygląda. Remake czy Zero wyglądają przy tym jak następna generacja. xD
Opublikowano 27 września 201113 l Mam takie samo zdanie, piątka ma tylko plus ze zmianą broni w locie. Zgadza sie ale mimo wszystko wole standardowe menu z RE
Opublikowano 27 września 201113 l Code Veronica wygląda słabo, ale nie przeszkadzało by mi to. Ostatnio pobrałem RE1 Director's Cut z PS Store, a tam grafika jest kupiasta, ale mimo wszsytko potrafiłem się przestawić na oprawę z PSX-a. CoDe Veronica ma swój urok i klimat i nie zapominajmy, że to klasyczny, normalny Resident. Edytowane 27 września 201113 l przez Lukas_AT
Opublikowano 28 września 201113 l Skończyłem Normal bez problemów. Zabieram sie za Proffesional A scenariusze Ady i Mercenaries na koniec. Kapsle na samym końcu z Machine Type Writer zrobie bo póki co skupiam się na main game. Skoro skończyłem normal i mam obcykane musze kuć żelazo póki gorące. Giera w HD wygląda przeza(pipi)iście. Ale Veronice po japońsku to ja nie skończe będe musiał czekać na jakiś eu release Albo kupić na psn
Opublikowano 28 września 201113 l Jakość filmików w separate ways nie została poprawiona. Dziwi że twórcy pozostawili je w takim tragicznym stanie((pipi) widać), tym bardziej że w podstawce niektóre były i to w super jakości, Edytowane 28 września 201113 l przez sentryandy
Opublikowano 28 września 201113 l Nie zrobisz tego za pomocą Chicago Typewritera, bo na strzelnicy masz z góry narzucone zestawy broni, a i tak najlepiej to robić za pomocą TMP.
Opublikowano 28 września 201113 l No i trzeba dodać że w zestawie z TMP jest snajperka, bardzo przydatna w ustrzeleniu Salazara.
Opublikowano 28 września 201113 l Pomylili się może znowu z ceną RE? Do konsoli będę miec dostęp dopiero wieczorem, a bardzo by mnie to interesowało EDIT: Ok dzięki... szkoda Masz + ode mnie Edytowane 28 września 201113 l przez sakiu
Opublikowano 28 września 201113 l Pomylili się może znowu z ceną RE? Do konsoli będę miec dostęp dopiero wieczorem, a bardzo by mnie to interesowało 69zł Jakby ktoś chciał kupować to jest przez wyszukiwarkę dostępny CV..update stronki sklepu coś nie wchodzi. Edytowane 28 września 201113 l przez sentryandy
Opublikowano 28 września 201113 l mi sie wlasnie sciaga dla plusowiczow znow -50% i w sumie to do mnie przemowilo najbardziej teraz zeby dali 1,2 ,3 i zero
Opublikowano 28 września 201113 l Resident Evil: Remake i Resident Evil: Zero w HD + trofea, do tego w wersji pudełkowej. Sprzedali by miliony. Kupił bym z miejsca. Niestety, prawdopodobnie umowa z Nintendo na to nie pozwala.
Opublikowano 28 września 201113 l Dla zainteresowanych-veronica kosztuje 36zł jeśli kupiło się wcześniej RE4, miła sprawa. Swoją drogą pamiętam ją z czasów ps2 i imo odwalili ją naprawdę świetnie, lepiej niż czwórke.
Opublikowano 4 listopada 201113 l Po przejściu re4 na easy czy normal nie ma możliwości grania na wyższych poziomach ze swoim sprzętem lub ulepszeniami ?
Opublikowano 4 listopada 201113 l Jaka by to była przyjemność ? Wtedy taki pro stawał by się very easy.