Daddy 4 226 Opublikowano 25 lipca 2011 Opublikowano 25 lipca 2011 wiadomo czy RE4 to będzie wersja z GC czy z PS2 podbite do HD ? Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 25 lipca 2011 Opublikowano 25 lipca 2011 Podobno z Gamecube'a. Jak tylko pokażą jakieś dłuższe demo, szybko się zweryfikuje z jakiej platformy jest ten RE. Niech tylko pokażą np wioskę, gdzie pierwszy raz pojawia się gość z piłą. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 27 lipca 2011 Opublikowano 27 lipca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=t1KsnbqkLec&feature=player_embedded#at=59 http://www.youtube.com/watch?v=Rsq18iIT_qM&feature=player_embedded Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 28 lipca 2011 Opublikowano 28 lipca 2011 Czwórka wygląda świetnie. Udowadnia jak niewiele tak naprawdę dzieli RE4 i RE5 pod względem graficznym. Cytuj
Słupek 2 142 Opublikowano 28 lipca 2011 Autor Opublikowano 28 lipca 2011 http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/07/27/resident-evil-4-and-code-veronica-hd-trailers-screens-and-details.aspx Resident Evil 4 And Code Veronica HD Trailers, Screens, And Details Po 20 dolców za tytuł, nie wiem chyba trochę dużo. Ciekawe ile u nas krzykną. Btw co by nie gadać RE4 graficznie naprawdę wygląda świetnie. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 28 lipca 2011 Opublikowano 28 lipca 2011 jedyne residenty w ktore nie gralem, wiec lepiej wybrac nie mogli ;] Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 28 lipca 2011 Opublikowano 28 lipca 2011 (edytowane) RE4 wygląda zajebiście. Teraz piątka straci swój jedyny atut, w którym górowała nad wielką czwórką. Widać też, że to wersja z konsol Nintendo, a nie PS2. Modele postaci i woda nad tym zerwanym mostem na to wskazują. Edytowane 28 lipca 2011 przez Zwyrodnialec Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 28 lipca 2011 Opublikowano 28 lipca 2011 Mialem brac na premiere, ale za taka cene to niech sie wypchaja. Gdyby chociaz podciagneli do 1080p i 60fps'ow to bym sie zastanowil, ale za chamski port tyle nie zaplace, szczegolnie ze nie jest to wersja pudelkowa. Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 28 lipca 2011 Opublikowano 28 lipca 2011 Trzeba przyznac, ze Resident Evil 4 w ogole graficznie nie odstaje od wspolczesnych produkcji. Wystarczylo go podciagnac do HD Osobiscie jestem zainteresowany tylko Code Veronica, bo nie zdolalem jej skonczyc na PS2, ale polecam ta czesc na maxa, bo byla naprawde dobra. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 28 lipca 2011 Opublikowano 28 lipca 2011 Code Veronica to klasyczny Resident, ale mimo tego ta część miała trochę swój specyficzny klimat, inny od RE1, 2 i 3.. No i jest to chyba najdłuższa odsłona w historii marki. Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 29 lipca 2011 Opublikowano 29 lipca 2011 Trzeba przyznac, ze Resident Evil 4 w ogole graficznie nie odstaje od wspolczesnych produkcji. Wystarczylo go podciagnac do HD Chyba od współczesnych sprzed kliku lat (i to tych słabszych). Gra jest z poprzedniej generacji i to widać od razu. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 29 lipca 2011 Opublikowano 29 lipca 2011 Ta gra ma ponad 6 lat. Jasne, że to nie jest poziom choćby RE5, ale na pewno nie wygląda źle. Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 29 lipca 2011 Opublikowano 29 lipca 2011 Tego nie napisałem, ale teksty o nieodstawaniu od współczesnych produkcji są po prostu śmieszne. Czwóreczkę na pewno kupię bo to jedna z tych pozycji którą chciałem żeby "zremasterowali" od momentu zapowiedzi GoW Coll. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 2 sierpnia 2011 Opublikowano 2 sierpnia 2011 Jakiś nowy screen. Chyba jedno z najtrudniejszych miejsc w grze, o ile nie wykorzysta się banalnego sposobu na tą walkę. Cytuj
Wolny 29 Opublikowano 2 sierpnia 2011 Opublikowano 2 sierpnia 2011 mniejszego screena dac nie mogli Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 2 sierpnia 2011 Opublikowano 2 sierpnia 2011 To miejsce byłoby może trudne gdyby nie tona amunicji i kwiatków, którą da się znaleźć w miejscach z których wychodzą rycerze... Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 3 sierpnia 2011 Opublikowano 3 sierpnia 2011 Byłoby trudne, gdyby nie granat błyskowy, no i nie wiem po co tutaj jest pokazane, że Leon zabiera ze sobą małolatę, bo można ją było zostawić przed wejściem. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 Po 15 minut z obu części. Czwórka wygląda świetnie, CV nie komentuję. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 Intro czwórki. Jedno z najlepszych jakie widziałem. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 września 2011 Opublikowano 19 września 2011 Na amerykańskim blogu jest napisane, że RE4 będzie dostępny u nich już jutro, czyli my możemy się go spodziewać w środę. Martwi mnie tylko cena: 50% taniej dla Plusowiczów (9.99$), w takim razie dla zwykłych 20$, co daje około 65 zł. Czy aby to nie trochę za dużo? 55 zł to powinien być max, chodź i tak pewnie zakupię Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 19 września 2011 Opublikowano 19 września 2011 (edytowane) Czwórkę ograłem na PS2 na wszystkie możliwe sposoby (obok pierwszego MGS gdzie też biłem rekordy). Raczej możliwość zagrania w HD mnie nie przekona do kupna, a trofea w grach już mnie coraz mniej interesują. Dodatkowo wysoka cena. CV wygląda kiepsko, aż tak wielkim sympatykiem serii nie jestem by kupować tę część mimo, że w nią nie grałem. Edytowane 19 września 2011 przez MajorZero64 Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 19 września 2011 Opublikowano 19 września 2011 Eurogamer dał RE4 HD 7/10. Resident Evil 4 is still a brilliant game, but this HD version is not what we were dreaming of: it's just an upscaled version of the GameCube edition of "Resi 4". After 6 years of loyalty, we deserved something better from Capcom. Spodziewali się pewnie oprawy na poziomie Uncharted... 1 Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 Nie... raczej remaster przynajmniej, a nie upscala wersji PC, ktora wygląda okropnie, bo ma powycinane lighting effects i fog Miałem kupić, ale nawet z plusem nie jestem przekonany, bo równie dobrze mogę odpalić moją kopię na PC co mam z modami i by się gra lepiej prezentowała Co mnie zainteresowało to fragment, gdzie koleś podaje, że Veronica to w ogóle wygląda fatalnie.... a to jedyny resident, którego nie przeszedłem Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 Nie... raczej remaster przynajmniej, a nie upscala wersji PC, ktora wygląda okropnie, bo ma powycinane lighting effects i fog Miałem kupić, ale nawet z plusem nie jestem przekonany, bo równie dobrze mogę odpalić moją kopię na PC co mam z modami i by się gra lepiej prezentowała Co mnie zainteresowało to fragment, gdzie koleś podaje, że Veronica to w ogóle wygląda fatalnie.... a to jedyny resident, którego nie przeszedłem :confused: Veronica wygląda źle ale moim skromnym zdaniem ma najlepszy klimat w całej serii (RE4 i 5 mogły by być wydane pod innym tytułem). Dodatkowo to właśnie Veronica jest najlepsza fabularnie (przymykając oko na ogólną kiczowatość całej serii utrzymanej przecież w stylu horrorów klasy B). Jak masz kase to kup (z plusem to jedyne 36zł). Wszystko rozbija się o to jak ktoś znosi archaizmy graficzne oraz te związane z mechanizmem rozgrywki. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 Spodziewali się pewnie oprawy na poziomie Uncharted... A RE4 na Wii nie mial przypadkiem dodanych jakichs bajerow wzgl. wersji na GC? Bo takie komentarze slyszalem, a nie wiem, cczy to prawda...Swoja droga: Jest w tym sterowanie Movem? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi