Opublikowano 25 października 201113 l No to myślę, że się skuszę. A jest samochód bezpieczeństwa? P.S. Patch do ściągnięcia z poziomu gry rozumiem?
Opublikowano 25 października 201113 l Samochodu bezpieczeństwa niestety nie ma. Patch się ściągnie sam gdy tylko włączysz grę
Opublikowano 8 listopada 201113 l Dziwne, że jeszcze nikt nie napisał o nadchodzącym patch O to poprawki które mają być wprowadzone: Usprawnienia gry: w trakcie gry online przy każdym z graczy będzie wyświetlać się oznaczenie w kolorach czerwony, bursztynowy, zielony - będą one oznaczać wydajność łącza. więcej łącza zostanie przeznaczone na utrzymanie łącza, gracze z słabszym łączem będą mieli ograniczone możliwości jeśli chodzi o rozmowę z innymi Strategia i ustawienia bolidów: naprawiono błąd ustawień 11/11 poprawiono błąd kiedy trzy razy pod rząd gracz korzystał z tej samej mieszanki i ostatni komplet był zużyty. naprawiono problem z przebitymi oponami problemy z logiką inżyniera AI: naprawiono błąd AI podczas którego zbyt długo AI korzystało z przejściowych opon problem z zbyt szybkim AI w deszczu problem z zbyt częstymi zjazdami AI w trakcie wyścigów online AI zostało poprawione na kilku torach by jeździć płynniej i szybciej Co-op: problem z zapisywaniem gry problem z spadkiem poziomu trudności na amator po każdym wznowieniu gry naprawiono problem z niezużywającymi się oponami pomiędzy poszczególnymi sesjami naprawiono problem z pomijaniem kar zdobytych w treningach i kwalifikacjach usunięto problem zdublowanych AI Online: vetowanie kwalifikacji teraz wymaga 100% głosów poprawienie systemu kar licznik do wyścigu odlicza teraz 60 sekund i nie liczy od nowa po dołączzeniu poszczególnych graczy Grafika i wydajność: Poprawienie wydajności PS3/PC i XBOX 360 i liczby klatek na sekundę Zmiany PC poprawienie funkcjonalności z DX11 usunięcie problemów hackowania niektórych plików Inne: usunięcie problemu pomijania sesji w długim weekendzie GP w Korei poprawne mieszanki inne pomniejsze fixy Zobaczymy czy te poprawki coś dadzą. Szkoda, że tak mało jest usprawnień dotyczących online bo w sumie tam spędzam najwięcej czasu. Jak będzie lipa dalej chyba czas będzie pożegnać się z tą grą.
Opublikowano 10 listopada 201113 l Posiadasz najgorsza wersje z możliwych więc ciebie najbardziej patche interesują. jakoś nie zauważyłem 90% problemów jakie ma naprawić ten patch a szczególnie "naprawiono problem z przebitymi oponami" że niby jaki problem ?
Opublikowano 10 listopada 201113 l O co ten hejt ? Ja problemów z oponami nie mam, ale multi w tej grze to kał pod względem technicznym, pełne wsparcie dla lukasza tutaj.
Opublikowano 11 listopada 201113 l Multi wcale nie jest gorsze niz w innych tego typu grach. Kał jest tylko z winy niektórych graczy którzy nie słyszeli o czystej jeździe.
Opublikowano 11 listopada 201113 l Kał to jest jeśli chodzi chocby o przyznawanie kar. Ktoś w ciebie wapkuje, ty wlecisz w kogoś innego przez to, a gra wesoło dowala ci przejazd przez pit lane. No wku.rwic sie idzie.
Opublikowano 24 marca 201213 l Mam pytanie. Kiedy dostanę jakąś ofertę od innego sponsora. Na razie dla pierwszego jeżdżę cały czas. Jestem na etapie belgijskiego SPA. Cofam wypowiedź. Dostałem kilka ofert. Edytowane 24 marca 201213 l przez R4VEN
Opublikowano 15 kwietnia 201212 l Jak skonfigurować tryb kariery by mieć pełne uszkodzenia, safety car i móc dodatkowo ustawić poziom przeciwników? Chce pograć z pełnymi a nie tylko wizualnymi uszkodzeniami i z niezbyt wymagającymi przeciwnikami? Da się to jakoś ustawić? Jest jakies ustawienie poziomu trudności przeciwników? Upraszczając: czy da sie ustawić pełne uszkodzenia na poziomie trudności przeciwników easy lub medium? Edytowane 16 kwietnia 201212 l przez orion50
Opublikowano 16 kwietnia 201212 l Wchodzisz w kalendarz w karierze, klikasz na dany wyścig. Pojawi Ci się Race Settings, wchodzisz na difficulty level i klikasz na niego. Tam będziesz już mógł ustawić sobie jaką chcesz skrzynie, poziom zniszczeń, i poziom trudności przeciwników i jeszcze kilka innych Edyta Sprawdziłem teraz i da się to zmienić po prostu poziom trudności będziesz miał custom po tym zmianach. Edytowane 16 kwietnia 201212 l przez lukaszt_89
Opublikowano 16 kwietnia 201212 l Faktycznie. Dzięki! Nie załapałem, że tam można kliknąć i pojawia się więcej opcji do wyboru.
Opublikowano 16 kwietnia 201212 l Wysłałem PW, ale widzę, że lukasz mnie wyprzedził, który jest chyba najlepszym pilotem w wirtualnej F1 jakiego znam pozdrawiam
Opublikowano 17 kwietnia 201212 l Czy mi się wydaje, czy bolidy już nie zostawiają tyle gumy na asfalcie co w 2010. Mało grałem, ale jeśli tak to szkoda bo fajny był to patent na poprawę przyczepności jak w realu.
Opublikowano 17 kwietnia 201212 l Wydaje mi się, że ślady opon zostaje, a przyczepność na pewno wzrasta wraz z trwaniem weekendu GP. Fajnie wygląda dym z opon na dohamowaniach, jak się zablokuje koła, szkoda, że nie ma flatspotów, które byłby widoczne i powodowaly by wibracje, ale może w 2012