Tida 4 Opublikowano 25 marca 2011 Opublikowano 25 marca 2011 (edytowane) Witam, potrzebuję scen z filmów w których ukazana jest jazda na rowerze. Potrzebuje ich do zrobienia filmu wideo ktory z kolei muszę przedstawić w ramach zaliczenia na studiach. Obejrzałem sporo filmów w życiu, ale sami rozumiecie, że takie z pozoru nieistotne sceny łatwo ulatują z pamięci. Będe bardzo wdzięczny za wszelką pomoc. EDIT: zapomniałem dodać najważniejszego- to ma być mówiac kolokwialnie- jazda bez trzymanki (w sensie nie "na zabój" lecz po prostu nie trzymając kierownicy " Edytowane 25 marca 2011 przez Tida Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Nie wiem czy nadal aktualne, ale: You, Me and Dupree- masz tam chyba wszystko. Począwszy od normalnej jazdy, jazdy w domu, po wypier*olenie się na rowerze. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Opublikowano 9 kwietnia 2011 (edytowane) Miasto Aniolow (city of angels) - prawie ze koncowa scena. Donnie Darko - poczatek filmu (nie wiem czy bez trzymanki). Edit: o, nie zauwazylem, ze temat trup. Edytowane 9 kwietnia 2011 przez Mejm Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi