Skocz do zawartości

3DS Friend Codes

Featured Replies

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 215
  • Wyświetleń 114,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pozwolilem sobie zebrac wszystkie FC w pierwszym poscie.

• Dodałem wszystkich, tj. zte, raven_raven, bad religion (potwierdziło, że Ty mnie też), czapa, Yano, vagrant3.   Nie mam poków (nadal właściwie do internetu tylko Animal Crossing), ale mam (podobno)

• Mój FC: 2251-5905-8217   cezaq   EDIT: dodałem Yano, Szwed, raven_raven, kubson   Dalej nie cofałem w temacie więc dodawać!

Opublikowano

NO ELO

0834-5716-9218

Dodałem: raven, grzybiarz, rozi, MichAelis, ireniqs, Bjały. 

Nie chciało mi się szukać więcej ludu bo to dodawanie jest dziwne. Jak ktoś dodał to dajcie znać tu albo na pw.

Edytowane przez wojnar

Opublikowano

Dodałem kruka i wojnara. :lapka:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No nareszcie, już dodaję.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

(pipi) tam, 3DS-a sprzedałem, a i tak NIKT nie dodawał FC, jak dla mnie temat do zamknięcia.

Edytowane przez Meanthord

Opublikowano

ja juz tamten kod stracilem jakby co.

PS. KToś w ogóle grał online razem z jakimś forumowiczem?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba w MK 7 było grane i nie wiem czy ktoś sie na tryb Raid nie ustawiał blizej premiery. Oczywiscie najwięcej czasu było grane w Mon Huny ale to chyba oczywiste.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dołączam do rodziny DS'owej. Na razie bez gierek, ale planuje zakup Moona i coś po drodze pewnie wapdnie :)

2123-1004-5234

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chęć poznania nowej platformy była silniejsza i z okazji dnia dziecka sprawiłem sobie nową (używaną) zabawkę New 3DS'a :)

Na początek zakupiłem moją ulubioną na PS3 część Resident Evil Revelations, więc jakby ktoś chciał pograć w trybie Raid, to zapraszam :)

FC: 2724-0392-0522 tylko dajcie znać PM, że mnie dodaliście, to i ja dodam :)

Opublikowano

3583-2774-6572

Szukam kogoś do gry Federation Force, grę już przeszedłem ale chciałbym wszystko wymaksować.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

2123 1550 4967

Większość aktywnych forumowiczów z ostatnich 3-4 stron dodane. :lapka:

Opublikowano

2681-4921-7036

Pokemon Ultra Sun i Metroid będą grane w święta :lapka: