Stona 569 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Krzychu, Ty żyjesz? o.O pkt3. Jak widzisz niektórzy naprawdę nie mają innych problemów, a najlepsze jest później to, że po 30minutowej wymianie PMek z inicjatywy "poszkodowanego", to mi się zarzuca, że żyję forumingowaniem XD
Gość Orson Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Sam nie wiem Żałosne. poczucia humoru to ty nie posiadasz Maidenie
Gość Grzegosz Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Majdan, no weź. Jako jeden z naczelnych prowokatorów na forum (wiem, dla niektórych też nim jestem), nie powinieneś się oburzać na "docinki" ze strony moderacji. Jakoś nie widzę Ciebie płaczącego w kącie tylko dlatego, że ktoś nazwał jakąś żydowską gazetę mianem koszernej. Ty wcale nie jesteś pokrzywdzony, po prostu chcesz dopier.dolić Stonie, a potem zatriumfować w salwie demonicznego śmiechu. Oczywiście jako światowiec zaraz napiszesz, że chcesz prawdy i brzydzisz się takimi procederami, co - jak wiemy - jest kłamstwem. Do Stony mam obojętny stosunek, nie kibicuję biało-niebieskim kolejarzom, więc nie musisz pisać, że biorę stronę moderatora, bo jestem z Poznania. Stona już nieraz kasował moje prześmiewcze posty w KS, ale jakoś żalu do niego nie mam. Będą przecież następne. 1
Gość Maiden Opublikowano 9 kwietnia 2011 Opublikowano 9 kwietnia 2011 + 20% od moderatora antysemity. W dyskusji o Lechu Poznań. Gdy pozwoliłem sobie odpowiedzieć na personalną zaczepkę pod moim adresem z jegoż strony. Szkoda, że sobie z 20% nie dowali Za własne offtopy, zaczepki, prowokacje. + Dodał MODERATOR :potter: Posty do wglądu dla moderacji. Szkoda, że Twoje już 3 x poedytowane :potter: 1 1
Stona 569 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Tak, 7 razy. W jednym poście dodałem zdanie, bo po Twoich wykasowanych offach poprzednie traciło na znaczeniu. To że walniesz coś 3 razy większą czcionką, nie znaczy że będzie prawdziwsze. 2
Gość Orson Opublikowano 9 kwietnia 2011 Opublikowano 9 kwietnia 2011 skad wiesz, ze nie dodawali, przeciez nie widzisz ich statusu ostrzezen?
Stona 569 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Opublikowano 9 kwietnia 2011 skad wiesz, ze nie dodawali, przeciez nie widzisz ich statusu ostrzezen? Mam cały czas 20% które dałmiktośtam na szałcie. Zapisałem je w swoim notatniczku, w którym trzymam zapisane wszystkie % które komukolwiek, kiedykolwiek dałem. @down Powiększ, bo za słabo widać co napisałeś. 1
Gość Maiden Opublikowano 9 kwietnia 2011 Opublikowano 9 kwietnia 2011 (edytowane) Tak, 7 razy. W jednym poście dodałem zdanie, bo po Twoich wykasowanych offach poprzednie traciło na znaczeniu. Dodałeś, bo sam prowokacyjnie offtopujesz. I nie siedem, a czterokrotnie edytowałeś jeden ze swoich postów. @: A teraz zabrania mi dalszej jego krytyki na forum publicznym, grożąc banem xD Zabawne, że wyjściowo sam mnie zachęcał do założenia tematu w tym dziale. Edytowane 10 kwietnia 2011 przez Maiden 1 1
_lukas_ 1 685 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Ale beka. Walka na śmierć i życie trwa
Mendrek 571 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Jak dla mnie temat ani pożyteczny, ani potrzebny. Takie rzeczy możesz Maiden załatwiać ze Stoną: - za pomocą PM - przez administratora Jakby każdy niezadowolony tworzył temat o moderatorze, który mu dał warn(y), to mielibyśmy syf. Nieprawdaż? -
Rekomendowane odpowiedzi