Gość Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zapowiedz 360 - maj, premiera - koniec roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 poczekamy do e3 :3 jak nie zapowiedzą nowego kloca za tydzien to imo na bank przyszły rok. za duzo exów wychodzi na x360 by pchac sie w nową konsolę. oby mial wsparcie blu-ray/3d kompatybilny wstecz i wszytski akcesowia by śmigały z poprzedniego bede wniebowzięty Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 (edytowane) nowy xbox? obstawiam przyszły rok. nie bawili by sie w kinecta i wersje slim by po roku zapowiadac nowego kloca. jak nowy klocek nie bedzie obsługiwał kinect to sie wkurze niemiłosiernie :confused: poczekają na ruch nintendo i beda rozkminiac jak wydrzec od nich klientele. Nikt nigdy nie mówił, że obecny Kinect będzie współpracował z kolejną konsolą. Jeżeli go kupiłeś to do gry na X360 i tego powinieneś być świadomy. Może obecny Kinect będzie współpracował z NextBoxem, ale jak już to pewnie tylko na zasadzie obsługi starych gier na Kinecta z X360. Daję sobie rękę obciąć, że Kinect 2 będzie obsługiwał co najmniej 60FPS i rozdzielczość większą niż nawet fabryczne możliwości obecnego Kinecta czyli powyżej 640x480. Oba te usprawnienia to najłatwiejszy sposób na uzyskanie przełożenia ruchów bliskiemu 1 do 1. Edytowane 1 Czerwca 2011 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 pozyjemy zobaczymy, moze nie beda tak pazarni na kase chociaż... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Ale tu nie chodzi o pazerność na kasę. Jeśli nowy Kinect będzie istotnie ulepszony w ten sposób jaki opisałem powyżej, to nowe gry na niego robione wykorzystujące tę specyfikację w pełni były by niegrywalne na Kinect z X360. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 dlatego teoretycznie są pazerni bo zeby pograc w stare tytuły potzrebny bedzie kinect 1 i kinect 2 do nowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Teoretycznie na lepszym Kinect 2 będzie można grać w starsze gry. Odwrotna sytuacja jest nie możliwa. Tak samo jak nie pograsz w gry z X360 na pierwszym klocku. Dla fanów Top Gear (chyba nie znam się): Chyba codziennie będą taki teaser zamieszczali aż do E3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zaczynaliśmy od Perfect Dark Zero, a skończyliśmy na Crysis 2 W zasadzie to masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Dla fanów Top Gear (chyba nie znam się): http://www.facebook....831022 niezłe, codziennie ? to powinny być jeszcze z 4 takie filmiki ciekawe czy dalej Stig z FM4 czy codziennie inna postać, np: koks w stroju z GOW http://www.youtube.com/watch?v=1J48uOlPR_A&feature=player_embedded jednak różne postacie, teraz pora koksa w zbroi GOW, Master Chiefa i reszte Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 https://twitter.com/#!/ScottLowe/status/76058833100865536 Obstawiam jakąś nową funkcjonalność XBL. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 (edytowane) a kim jest ten koleś ? edit: koleś z ign... ,,nowy produkt'' fajnie gdyby to była nowa kierownica do Xa Edytowane 1 Czerwca 2011 przez Daddy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Readktorzyna z IGN. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=WLzCcGkjr2g Edytowane 2 Czerwca 2011 przez Daddy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Master Chief zapewne Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Mało nie popuściłem Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Czy mi się wydaje, czy takiej napinki przed zeszłoroczną konfą MS nei było? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 691 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Bez kitu, jezeli kiedys powstana filmowe Gearsy to ja chce, zeby Cole'a gral wlasnie ten koles co podklada mu glos. Pasuje idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zeszłoroczna konferencja pod względem show była tragiczna i MS o tym doskonale wie, a że MS jeżeli idzie o X360 stara się nie popełniać dwa razy tego samego błędu to obecny szum mnie nie dziwi. Pewnie i tak znowu 70% to będą pokazówki Kinect. Bo nie sądzę by poza domniemanym Halo: CE mieli jakieś niespodzianki, no chyba że jeszcze pokażą Kingdoms. Ja jestem napalony jak szczerbaty na suchary, gorzej niż rok temu już być nie może Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 691 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 (edytowane) Ja sie nie napalam, zeby sie pozniej nie rozczarowac. W sumie to jednak napalam sie na remake Halo CE ... ale w 99% spierdola multi, wiec jednak sie nie napalam ;P Edytowane 2 Czerwca 2011 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 (edytowane) Mnie obchodzi tylko singiel. Od multi mam Reach, a przy natłoku tytułów i na to nie mam ostatnio czasu. Edytowane 2 Czerwca 2011 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Bez kitu, jezeli kiedys powstana filmowe Gearsy to ja chce, zeby Cole'a gral wlasnie ten koles co podklada mu glos. Pasuje idealnie. http://www.youtube.com/watch?v=TBZdFgRB0e8 ten też dobry zeszłoroczna konfa była słaba w uj, za to w 2009 super...też jestem zdania że gorzej niż rok temu nie może być, gow3, fm4, cod mw3, pewnie nowe halo i coś jeszcze to już jest lepszy line-up niż w 2010 na E3 te star warsy szału raczej nie zrobią szału kolesie od ghostbusters hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 691 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 (edytowane) Ten koles z "reklamy platkow" to jest wlasnie ziomek co podklada glos Cole'owi - Lester Speight. W tym najnowszym filmiku zakladam, ze to ten sam (glos identyczny). Edytowane 2 Czerwca 2011 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 http://uk.ps3.ign.com/articles/117/1172284p1.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=42btGS3Cqg8&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Żałosny ten hype się robi. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi