Gość szpic Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Jestem ciekaw czy fanboje PS3 tez by plakali gdyby na jednej konferecji pokazano nowe Gran Turismo, Killzona i Uncharted jeszcze nic nie stracone Cytuj Odnośnik do komentarza
Damianos 10 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Panowie jak wypadł nowy gameplay z Gears of War? Nie oglądałem z ciekawość mnie zżera. Wygląda lepiej niż beta multi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 @Ventis - Alan Wake, Halo, Gearsy, Fable, Forza i inne ktorych nazwy mi nic nie mowia, tak samo jak te 2 na Playa. No faktycznie nie ma exow na 360... Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Tak jasne sony zmiazdzy kolejnym uncharted i to chyba tyle, chyba ze zapowiedza kolejna awarie albo patche do gier po 30 gb Pomijając, że Uncharted 3 jest tak genialną grą, że gameplay z niej będzie ciekawszy niż cała konfa MS to wiele wskazuje na zapowiedź 4 części Boga wojny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Czy ja wiem czy czas exów się kończy?Jakoś na konsolę Sony wciąż jest zapowiedziane sporo takich gier: Uncharted 3, Resistance 3, nowy Rachet, Final Fantasy Versus XIII, Tales of Xilia, Adrift, zaraz wyląduje (czy może już wylądował?) Infamous 2 - wcale nie mało, a może jeszcze czymś zaskoczą. To Xbox360 mocno kuleje pod tym względem. Owiec ma sporo racji. Jak prześledzisz sprzedaż konsol i softu na VGC od początku roku do teraz to zauważysz, że mocne inwestowanie w ex'y przez Sony praktycznie nic im nie daje z finansowego punktu widzenia. MS już to zrozumiał, Sony cały czas liczy, że to ex'y dadzą im przewagę. Wszystko bierze się z tego, że przytłaczająca większość gier, które wprawiają w palpitacje największe masy graczy to multiplatformy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 e nie jest tak zle, przynajmniej dla mnie bo coraz mniej czasu mam na gry. forza, gearsy, mw3, wiedzmin elegancko halo jakos mnie nie jara ale tez spoko szkoda ze nic nie wiadomo na temat alana 2 ;/ wiadomo dla osob mlodszych ktore maja wiecej czasu wyglada to blado szczegolnie ten na sile promowany kinect ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
gmeru 297 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Słabo : ( Stawiam, że za rok pokaz nowej konsoli. A na nią Halo 4? Kto to wie co to będzie skoro tak to dzisiaj wyglądało. Kinect masakra... negatywna. Tylko ghost recon coś tam robił ale reszta to: lagi lagi lagi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Kup sobie lepszy internet, u mnie lagow brak =D Cytuj Odnośnik do komentarza
gmeru 297 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) No lagów brak ; ) A tak na serio pogra się w GOW3, F4 i tyle. Reszta mocny Piec/padX360 i PS3. Edytowane 6 Czerwca 2011 przez -gmeru- 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 To też jest dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 konferencja dobra, znacznie lepsza niż rok temu ale gorsza niż w 2009, Halo CE, Halo 4, FM4, GOW3, inne gry, gry na kinecta i nowe funkcje na + GR robi duże wrażenie na - gdzie nowy alan wake ? żenada z Kinect Sports 2 i Ulica Sezamkowa Jestem zadowolony jedynie nowego AW brakuje ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 http://i.min.us/i7Aw6.gif Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 a, ten tego, chciałem kondolencie złożyć właścicielom x-pudełka do którego w najlepszym wypadku można pomachać albo pokrzyczeć. Ja tylko czekam na gify z tej konferencji. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) Jejku, zaczyna sie, Sony zmiazdzy swoimi exami. Acha, czekamy, ale to kwestia gustu, bo ja sam remake Halo stawiam przed ich exami ala Nieslawny, czy Resistance, ktorego nigdy nie ukonczylem. Dojda Gearsy, Forza i dla mnie jak najbardziej okej! I tak jak co roku 3/4 czasu spedze przy multiplatformach. Edytowane 6 Czerwca 2011 przez easye 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 dokładnie co z tego że trochę więcej exów na ps3 jak to gierki o których po tygodniu świat zapomina u3 to jedyny powód dla którego trzymam dalej ps3, kwestia gustu ale MS mógł się bardziej postarać (nowy Alan i coś jeszcze, jest dobrze, mogło być lepiej) druga połowa 2011 gow3, fm4, halo ce, wiedzmin2 + inne gry nic więcej nie potrzeba halo 4 2012 czyli mamy oficjalne info że nowego Xa nie będzie w 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 na - gdzie nowy alan wake ? Jestem zadowolony jedynie nowego AW brakuje ;/ Alan Wake 2 gdzieś tam "down the road" będzie, ale najwidoczniej trochę później niż mieliśmy nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Uncharted to jedyna seria dla ktorej jestem sklonny kupic ps3 ja sie tam nie przejmuje bo wiekszosc czasu jak ktos juz zauwazyl spedze przy multiplatformach, ktore jak by nie bylo wciaz lepiej smigaja na ixie 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
JacekW 5 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Nie sadzilem ze to powiem ale BF3 zje MW3 na sniadanie bez bekniecia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gmeru 297 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) Battlefield 3 brrrrrrrrrrrr to jest tak realistyczne, że aż ciary przechodzą. Nie mam pytań. Całkowicie inna półka od MW3 (nie, że gorsza ale BF3 to prawdziwa, realistyczna wojna). Jednak oprawa tutaj ma dużo do powiedzenia. Edytowane 6 Czerwca 2011 przez -gmeru- Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 EA tradycyjnie - za dużo gadania, za mało grania. zajawka NFS - zacna. koncept i prezentacja ciekawie wygląda. jest szansa na fajne nielegalne ściganie. zobaczymy jak z wykonaniem będzie. BF3 pozamiatał. o ile MW3 dał radę o tyle BF miał po prostu pyerdolnięcie. Simsy mnie rozbawiły. jeszcze lepsza gierka by marnować sobie życie przed monitorem. po co chodzić na randki z żywymi ludźmi jak można jedną ręką klikać a drugą heblować kredkę. dla no-life'ów jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 MW3 wygląda śmiesznie przy BF3, to jak stara gra arcade i porównanie do realistycznego FPSa na next gena 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 dokładnie co z tego że trochę więcej exów na ps3 jak to gierki o których po tygodniu świat zapomina u3 to jedyny powód dla którego trzymam dalej ps3, kwestia gustu ale MS mógł się bardziej postarać (nowy Alan i coś jeszcze, jest dobrze, mogło być lepiej) druga połowa 2011 gow3, fm4, halo ce, wiedzmin2 + inne gry nic więcej nie potrzeba halo 4 2012 czyli mamy oficjalne info że nowego Xa nie będzie w 2012 Na pewno! Nie jest rewelacyjnie, ale nie jest tez az tak zle, jak niektorzy chca to przedstawic. Juz samo Halo 4 jest dla mnie mega informacja. To jest wlasnie ta roznica, Sony ma swietne exy do gry w pojedynke, zas czesto nawet jak maja potencjal to i tak w zaden sposob nie potrafia tego wykorzystac, bo albo multi nie dziala, albo trzeba czekac 3 miesiace, zeby z kims normalnie pograc, na dodatek w lagach, bo akurat firma wydajaca gre wolala przyoszczedzic na serwerach. Jasne, niektore pozycje, ktore ukonczylem, to najlepsze gry w moim zyciu, ale tak jak piszesz, zawsze po 10 godzinach gry, konsola kurzyla sie kolejne 3 miesiace. Nie chce wczynac zadnej wojenki, od tego jest Console Wars, ale mam nadzieje, ze Sony takze czyms zaskoczy, bo akurat Infamous, czy Resistance to zupelnie nie moje gusta, chyba, ze gry zostaly naprawde niemalze od podstaw poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Ja już konf nie oglądam, pokazali Battlefielda ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Tylko gameplay z PC Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Oby nasze konsole to udzwignely, bo wyglada imponujaco! Forza tez mnie dzisiaj zmiarzdzyla! Kozqk! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi