Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

beztytuumo.jpg

Konferencje (naszego czasu):
Poniedziałek - 6 czerwca:

• Microsoft (18.30)
  • Electronic Arts (21.30)
  • Ubisoft (23.30)

Wtorek - 7 czerwca:

• Sony (2.00)
  • Nintendo (18.00)

Live streaming:

Czat (do komentowania podczas konferencji) (Click!)

Edytowane przez MBeniek

• Odpowiedzi 325
  • Wyświetleń 32,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Konferencje (naszego czasu): Live streaming: Czat (do komentowania podczas konferencji) (Click!)

• Gość Mr. Blue
    Gość Mr. Blue

Raczej efekt przejedzenia medialnego. Zamiast grać w gry, to marnujemy więcej czasu na dyskutowanie o nich, oglądanie durnych konferencji o 2 w nocy i analizowanie wszelkich aspektów gry przed jej pre

• I pomyslec, ze krytykowalem konfe Microsoftu...   To byla absolutna tragedia. Najgorsza konferencja Sony jaka pamietam (a ogladam od 2005 roku). Porazka. Wstyd.   Ide spac.

Opublikowano

Zapowiedź God of War 4, Versus, nowej gry od QD na 2012.

Opublikowano

- gameplay z Agenta

- Nowa gra Quantic Dream

- gameplay pustynny z Uncharted 3

- zapowiedź nowej generacji konsol(!!!)

- data premiery The Last Guardian

- nowe exy od M$

- gameplay z Prey 2

- gears of War na PS3(:D:D:)

- Nowy Assasins Creed w nowych czasach

- data premiery Diablo III

....

i wiele wiele innych...

Opublikowano

- Burnout Paradise 2 :thumbsup:

- gameplay z Team ICO Collection (SotC)

- Uncharted 3 (wystarczy mi mocny trailer)

- coś z nowego Resident Evil

to tak na szybko, pierwsza myśl.

Edytowane przez Square
bo tak

Opublikowano

Jak co roku oczekuje zapowiedzi nowego GTA/GTAV i GTA Trilogy HD (i jeszcze jakiejś nowej gry od Rockstar np. Bully 2, RDR2), no i pokaz Agenta, U3, Tomb Raidera, RE.

A i tak jak Don, zapowiedzią nowej gry od QD bym nie pogardził, baa.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Kozacki gameplay z Uncharted 3, Bad Company 3 i Modern Warfare 3 oraz zapowiedzi - GOW 4, RE6, DMC5 i ramake FFVII (marzenie :blush: )

Opublikowano

- nowe GTA , które zryje mi beret

- piłki nożne, ma miłoś. Chciałbym by w tym roku powaliły mnie na glebe oraz by pojawiła sie konkurencja dla Fifki i pESa

- nowy Assasin najlepiej w czasach rewolucji francuskiej

- chciałbym zobaczyc nowe PS ale nie ma na to szans

- i cos zaskakującego, cos, czego sie nikt nie spodziewa a rozwali system xd

Edytowane przez Orson

Opublikowano

wyjmuję kryształową kulę i myśle ze będzie nie zaciekawie, główną atrakcją będzie NGP, pokażą coś z U3, Twisted metal, Resistance 3, Last guardian, jakies pierdoły na mova (sorcery) i kolejne usługi internetowe które bedzie mozna śmiało olać. a chciałbym zobaczyć nowego god of wara i poznać jakiś powód by kupic mass effect 3 na ps3 a nie na x360. licze ze tez pokażą jakiś nowe ip wyciągnięte z kapelusza.

właśnie diablo3 i orgazm jak będzie na konsolę :potter:

Edytowane przez Orzeszek87

Opublikowano

Licze na

-prezentacje konsolowej wersji Battlefielda 3

-trailer z mass effecta 3

-nowa gierka QD

-nowego Assasina

-gta v

-cos zwiazanego z gran turismo (ostatnio cicho sie zrobilo wiec moze PD sie wzielo do roboty w koncu)

-nowa generacja konsol (chociaz boje sie cen na poczatku ;p)

-naturalnie uncharted 3 kazda wiesc nowa bedzie super ;)

-diablo 3 cokolwiek

-potwierdzenie Witchera na konsole

Opublikowano

troche sie pospieszyliście z tematem i znając życie jakiś geniusz zdubluje go przez te dwa miesiące przynajmniej 2 razy. ale spoko od czego są moderatorzy :)

hmmm w zasadzie o żadną grę na, którą czekam, sie nie obawiam i wiem, że developer stanie na wysokosci zadania. piszę tu o team ico oraz naughty dog.... reszta? Kojima w moich oczach upadł więc niech się dalej ośmiesza :) choć z drugiej strony takim Zone of the Enders 3 bym nie pogardził (mam nadzieję, ze nie pozwolą mu tego spartaczyć)

Opublikowano

Uncharted 3 - za(pipi)istosc to pewna sprawa

Jeden oldschool FPS - ze spownem broni, bez szajsu w postaci miliona znaczkow, bez pr-kow i z rownymi szansami dla graczy grajacych 3 minuty i tych grajacych 300 godzin. Pure Skill

Opublikowano

mi wystarczy sly 4 . wiem nie każdy z nas lubi platformówki z 200X roku... ale mi już sie przejadły te wszystkie MATURE games.

jeśli tego nie będzie to olewam ps3.

Edytowane przez ssendas

Opublikowano

-pokaz konsolowej wersji Battlefield 3

-GTA V

-zapowiedź nowej generacji konsol

-trailer MW3

-remake Gta San Andreas na NGP( achhh marzenia ... )

Edytowane przez terror

Opublikowano

Agent od Rockstar

Wysyp konkretów na 3DS i PSP2

GRY (tak, dokładnie, GRY) na X360

jak zwykle masa multiplatform na PS3, która niestety sprzeda się gorzej niż tegoroczny COD...

o, zapomniał bym, prawdziwe GTA na 3DS/PSP2.

Opublikowano

Oprócz tego co wszyscy wymienili, to chce gejplej z nowego SSX'a(o którym chyba wszyscv zapomnieli :teehee: )

Opublikowano

Oprócz tego co wszyscy wymienili, to chce gejplej z nowego SSX'a(o którym chyba wszyscv zapomnieli :teehee: )

wtf is gejplej? :D

Ja czekam tylko i wyłącznie na date premiery The Last Guardian. Fajnie też by było zobaczyć konsolowego BF3 :).

Opublikowano

W nową generację konsol stacjonarnych na tym E3 nie wierzę, a na pewno nie w Ps4. Zresztą osobiście nie chciałbym jeszcze nowych konsol, obecna jest w szczytowej formie. Poza tym jestem pewien, że np. taki U3/Agent pokażą pazury, a już na pewno graficznie.

Myślę, że szybciej M$ zapowie nowego Xboxa, no chyba, że zaskoczą exami na 360 (mw3 ;p) ;].

Zastanawia mnie tylko czy na E3 2011 skupią się głównie na pokazach już zapowiedzianych/znanych gier. W końcu jest co pokazywać czy znajdzie się miejsce na nowe, konkretne zapowiedzi na 2012/13. Bo jeżeli nie to może faktycznie w 2012 szykuje się zapowiedź nowej generacji.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Przydałoby się coś konkretnego o nowym Devil May Cry i Silent Hill. Nie pogardziłbym również zapowiedzią szóstego Residenta.

Poza tym jakieś trailerki Uncharted:3, Mass Effect:3 oraz MGS: Rising, bo ostatnio coś ucichło w temacie tego ostatniego. No i może jakiś sekretny cichy killer, o którym na razie nic nie wiadomo. Zabawki sprzętowe mogą sobie natomiast podarować, przede wszystkim domagam się GIER.

Opublikowano

mam nadzieje na godzinne gadanie o roku ps3 i trylionie tabelek i cyferek ktore mnie jaraja...UWIELBIAM TO <sarkazm off>

GIER sie domagam

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

mam nadzieje na godzinne gadanie o roku ps3 i trylionie tabelek i cyferek ktore mnie jaraja...UWIELBIAM TO <sarkazm off>

GIER sie domagam

Hłe hłe a co to za E3 gdzie nie ma cyferek i tabelek i tekstu "to będzie rok PS3". Jak tego nie będzie to prawdziwie będę czuł się zawiedziony :D.