Skocz do zawartości

E3 2011

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

The Last Guardian pewnie nie pokażą na E3, a na TGS. Kiedyś był news, że będą rozkładać te gry na wszystkie pokazy (Gamescon, TGS, E3). No i czemu by zostawiali puste kwadraty skoro zapowiedzieli już takie gry jak Twisted Metal i Starhawk? :P Ja bym raczej spodziewał się Assassn's Creed: Revelations w jednym kwadracie. Ubi już chyba prezentowało jakieś AC u Sony.

Edit:

O właśnie, chyba Sucker Punch miało nawet pokazać to nowe IP.

Sucker Punch nie robi nowego IP. To była plotka, która została sprostowana :whistling:

A nawet jeśli robi to czy są na tyle dużym studiem, żeby mieć coś do pokazania z następnej gry w dniu w którym wychodzi ich najnowsza gra?

Edytowane przez SzczurekPB
Opublikowano

The Last Guardian pewnie nie pokażą na E3, a na TGS. Kiedyś był news, że będą rozkładać te gry na wszystkie pokazy (Gamescon, TGS, E3). No i czemu by zostawiali puste kwadraty skoro zapowiedzieli już takie gry jak Twisted Metal i Starhawk? :P Ja bym raczej spodziewał się Assassn's Creed: Revelations w jednym kwadracie. Ubi już chyba prezentowało jakieś AC u Sony.

Edit:

O właśnie, chyba Sucker Punch miało nawet pokazać to nowe IP.

Sucker Punch nie robi nowego IP. To była plotka, która została sprostowana :whistling:

A nawet jeśli robi to czy są na tyle dużym studiem, żeby mieć coś do pokazania z następnej gry w dniu w którym wychodzi ich najnowsza gra?

Sly'a 4 mieli przecież robić. Nowe IP obecnie nie jest potrzebne.

Ciekawe, czy w końcu Insomniac pokażą tą swoją grę robioną dla EA. Kiedyś były ploty, że to ma być survival horror z kamerą TPP. Jak będzie naprawdę, mam nadzieję, że się okaże właśnie na E3.

Opublikowano (edytowane)

I tak wszystkie gejpleje oglądnę sobie 10.06, nie, 11.06. 10 czerwca będzie mega kac. ALL DAY LONG!

Edytowane przez Texz
Opublikowano

Ta, E3 w tym roku ma dość nieprzyjazne godziny. Zamiar mam taki, by do 18 być wypoczęty bo potem robię nockę. Zobaczymy, ale liczę na kilka osób, z którymi będzie można na żywo komentować E3 ;)

Opublikowano

Ta, E3 w tym roku ma dość nieprzyjazne godziny. Zamiar mam taki, by do 18 być wypoczęty bo potem robię nockę. Zobaczymy, ale liczę na kilka osób, z którymi będzie można na żywo komentować E3 ;)

No to jest już nas trzech (łącznie z estel'em). Przydałoby się jakiś fajny czat znaleźć, bo tak na forum to głupio na żywo komentować (jakby jeszcze shoutbox był to jeszcze, ale tak).

Opublikowano

Ja tam na lajcie :) w przyszłym tygodniu dość mi sie nic nie zapowiada (zajęcia za 2 tygodnie, a w robocie posucha) więc spokojnie można zarwać tą nockę. Wydaje mi się, że będzie warto bo to chyba ostatnie tak bardzo znaczące E3 dla konsol obecnej generacji.

Gość donsterydo
Opublikowano

Oby pokazali jakiś urywek na pustyni z piramidami :D

Gość donsterydo
Opublikowano
Oby pokazali jakiś urywek na pustyni z piramidami :D

Na pustyni Rub' al Khali chyba nie ma piramid :P

C*uj mnie to obchodzi. Ja chcę piramidy i piramidy mają być :D

• Minusik 1
Opublikowano

Live streaming:

Jakbyście wiedzieli jeszcze o jakiś innych to dajcie znać, to zaktualizuję pierwszego posta.