Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 325
  • Wyświetleń 32,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Mr. Blue
    Gość Mr. Blue

Raczej efekt przejedzenia medialnego. Zamiast grać w gry, to marnujemy więcej czasu na dyskutowanie o nich, oglądanie durnych konferencji o 2 w nocy i analizowanie wszelkich aspektów gry przed jej pre

• I pomyslec, ze krytykowalem konfe Microsoftu...   To byla absolutna tragedia. Najgorsza konferencja Sony jaka pamietam (a ogladam od 2005 roku). Porazka. Wstyd.   Ide spac.

• No nie wiem, może tak. Zdenerwowało mnie jednak,czemu dałem już wyraz na portalu, że redaktor PPE.pl pisze , że Ninny zmiotło konkurencje i rozpieprzyło system podczas gdy nie pokazali ani jednej gry

Opublikowano

The Last Guardian pewnie nie pokażą na E3, a na TGS. Kiedyś był news, że będą rozkładać te gry na wszystkie pokazy (Gamescon, TGS, E3). No i czemu by zostawiali puste kwadraty skoro zapowiedzieli już takie gry jak Twisted Metal i Starhawk? :P Ja bym raczej spodziewał się Assassn's Creed: Revelations w jednym kwadracie. Ubi już chyba prezentowało jakieś AC u Sony.

Edit:

O właśnie, chyba Sucker Punch miało nawet pokazać to nowe IP.

Sucker Punch nie robi nowego IP. To była plotka, która została sprostowana :whistling:

A nawet jeśli robi to czy są na tyle dużym studiem, żeby mieć coś do pokazania z następnej gry w dniu w którym wychodzi ich najnowsza gra?

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

The Last Guardian pewnie nie pokażą na E3, a na TGS. Kiedyś był news, że będą rozkładać te gry na wszystkie pokazy (Gamescon, TGS, E3). No i czemu by zostawiali puste kwadraty skoro zapowiedzieli już takie gry jak Twisted Metal i Starhawk? :P Ja bym raczej spodziewał się Assassn's Creed: Revelations w jednym kwadracie. Ubi już chyba prezentowało jakieś AC u Sony.

Edit:

O właśnie, chyba Sucker Punch miało nawet pokazać to nowe IP.

Sucker Punch nie robi nowego IP. To była plotka, która została sprostowana :whistling:

A nawet jeśli robi to czy są na tyle dużym studiem, żeby mieć coś do pokazania z następnej gry w dniu w którym wychodzi ich najnowsza gra?

Sly'a 4 mieli przecież robić. Nowe IP obecnie nie jest potrzebne.

Ciekawe, czy w końcu Insomniac pokażą tą swoją grę robioną dla EA. Kiedyś były ploty, że to ma być survival horror z kamerą TPP. Jak będzie naprawdę, mam nadzieję, że się okaże właśnie na E3.

Opublikowano

O 2 w nocy czasu polskiego :turned:

Błogosławieni Ci, którzy wytrwają (w wierze).

Opublikowano

Ważne, by okazało się, że warto było czekać. Sony musi w końcu pokazać gameplay z The Last Guardian.

Opublikowano

I tak wszystkie gejpleje oglądnę sobie 10.06, nie, 11.06. 10 czerwca będzie mega kac. ALL DAY LONG!

Edytowane przez Texz

Opublikowano

Ta, E3 w tym roku ma dość nieprzyjazne godziny. Zamiar mam taki, by do 18 być wypoczęty bo potem robię nockę. Zobaczymy, ale liczę na kilka osób, z którymi będzie można na żywo komentować E3 ;)

Opublikowano
  • Autor

Ta, E3 w tym roku ma dość nieprzyjazne godziny. Zamiar mam taki, by do 18 być wypoczęty bo potem robię nockę. Zobaczymy, ale liczę na kilka osób, z którymi będzie można na żywo komentować E3 ;)

No to jest już nas trzech (łącznie z estel'em). Przydałoby się jakiś fajny czat znaleźć, bo tak na forum to głupio na żywo komentować (jakby jeszcze shoutbox był to jeszcze, ale tak).

Opublikowano

Ja tam na lajcie :) w przyszłym tygodniu dość mi sie nic nie zapowiada (zajęcia za 2 tygodnie, a w robocie posucha) więc spokojnie można zarwać tą nockę. Wydaje mi się, że będzie warto bo to chyba ostatnie tak bardzo znaczące E3 dla konsol obecnej generacji.

Opublikowano

Oby pokazali jakiś urywek na pustyni z piramidami :D

Opublikowano

Słabi jesteście jeśli 2 w nocy to dal was za późno, ja do roboty mam na 9:30 konfę sony oglądam spokojnie do 3 albo 4 rano, oby się opłacało.

Opublikowano

Dzięki rychu soluffka, ale zrozum że nie każdy wychowywał się na ulicy. Zrozumienia trochę i reprezentuj biedę. Szacuneczek.

Opublikowano

Na pustyni Rub' al Khali chyba nie ma piramid :P

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Na pustyni Rub' al Khali chyba nie ma piramid :P

C*uj mnie to obchodzi. Ja chcę piramidy i piramidy mają być :D

Opublikowano
  • Autor

Live streaming:

Jakbyście wiedzieli jeszcze o jakiś innych to dajcie znać, to zaktualizuję pierwszego posta.